01 / 05 / 2024

Küçükyalı AVM ne zaman açılacak

Küçükyalı AVM ne zaman açılacak

Vakıflar Genel Müdürlüğü, İstanbul 2. Bölge Müdürlüğü, Maltepe Küçükyalı'da AVM ve otel yaptırıyor. Aydınevler Mahallesi sınırlarında inşa edilecek olan proje 48 bin 958 metrekarelik arsa üzerinde inşa edilecek.

Nidapark Küçükyalı projesinin değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO tarafından Nidapark Küçükyalı projesinin değerleme raporu yayınlandı. Peki Emlak Konut GYO Nidapark Küçükyalı projesinin değeri ne kadar oldu?

Vakıf GYO'nun Nidapark Küçükyalı'daki 106 bağımsız bölümünün değeri belli oldu!

Vakıf GYO'nun İstanbul ili, Maltepe ilçesi, Küçükyalı Mahallesi, 16772 ada 1 parselde konumlu B10 ve B11 bloklarındaki 106 adet bağımsız bölüme ait değerleme raporu yayınlandı. Peki Vakıf GYO'nun Nidapark projesindeki 106 bağımsız bölümünün değeri ne kadar oldu?

Nidapark Küçükyalı projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO'nun Nidapark Küçükyalı projesinin tamamlanması durumunda net bugünkü değeri 3 milyar 587 milyon 370 bin 407 TL olarak açıklandı. 

Nidapark Küçükyalı'nın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Maltepe Küçükyalı Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ile ilgili (Nidapark Küçükyalı) projesi hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı.     

Nidapark Küçükyalı 2020 güncel fiyat listesi!

Maltepe'de konumlanan Nidapark Küçükyalı projesinde, 4+1 dairelerin satışı tamamlandı. 1+1, 2+1, 3+1 daire tiplerinin satışının devam ettiği Nidapark Küçükyalı'da 10 konut bloğu bulunuyor. Peki Nidapark Küçükyalı projesinde dairelerin fiyatları ne kadar? İşte Nidapark Küçükyalı fiyat listesi... 

Hayat Park 3 Paradise AVM ne zaman açılacak? 

Hayat Park Gayrimenkul tarafından inşa edilen Hayat Park 3 Paradise AVM ne zaman açılacak? Merakla beklenen AVM 24 saat açık olacak.

Hayat Park 3 Paradise AVM ne zaman açılacak?

Hayat Park 3 Paradise AVM ne zaman açılacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Hayat Park 3 Paradise AVM'nin 24 saat açık olması planlanıyor.

Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı dükkan fiyatları ne kadar? 

68 bin 785 metrekare alana sahip Nidapark Küçükyalı projesin cadde dükkanlar açık artırmaya girmeden ihalesiz olarak satılacak..

Nidapark Küçükyalı cadde dükkan fiyatları!

Nidapark Küçükyalı'da cadde dükkanlar açık artırmaya girmeden ihalesiz olarak satılacak. Peki Nidapark Küçükyalı cadde dükkan fiyatları ne kadar? diyorsanız işte yanıtı..

Nidapark Küçükyalı konut fiyatları ne kadar?

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Küçükyalı projesi İstanbul Anadolu Yakası Maltepe-Küçükyalı bölgesinde yükseliyor. Proje 1.159 daire, 769 ofis ve 82 ticari birimden meydana geliyor. Peki Nidapark Küçükyalı konut fiyatları ne kadar?

Küçükyalı Hilltown AVM Eylül'de açılacak!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım'ın Küçükyalı'da inşa ettiği Hilltown Alışveriş Merkezi, eylül ayında faaliyet göstermeye başlayacak.

Nidapark Küçükyalı Tahincioğlu ne zaman teslim?

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Küçükyalı projesi 1.159 konut, 769 ofis, 82 ticari üniteden meydana geliyor. Peki Nidapark Küçükyalı Tahincioğlu ne zaman teslim?

Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı Konutları fiyatları ne kadar?

Toplam 1.159 daire, 769 ofis ve 82 ticari birimden meydana gelen Nidapark Küçükyalı Konutları Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı Konutları fiyatları ne kadar?

Küçükyalı AVM ne zaman açılacak Haberi

Küçükyalı AVM ne zaman açılacak

Küçükyalı AVM ve otel projesi 220 milyon lira maliyetle inşa ediliyor. 214 bin metrekarelik kapalı yapı alanına sahip olacak olan projede 5 katlı AVM ve 9 katlı otel bulunacak. Otel 228 oda ve 456 yatak kapasitesine sahip olacak. AVM 103 bin 670 metrekare, otel ise 16 bin 100 metrekare kapalı alana sahip olacak. Projedeki otopark büyüklüğü ise 94 bin 230 metrekare olacak.


Toplam yatırım bedeli 220 milyon lira olan Küçükyalı AVM ve Otel projesinin ortalama ekonomik ömrü 50 yıl olarak öngörülüyor. 24 ayda tamamlanması beklenen projedeki AVM bölümünü günde 25 bin 610 kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. Projede otopark için ayrılan kapasite ise 2 bin 229...