21 / 05 / 2024

kükürtlü çiğdem parkı nerede

kükürtlü çiğdem parkı nerede

Osmangazi Belediyesi, ilçenin yoğun kent dokusundan sıyrılıp daha yaşanabilir hale gelmesi adına yürüttüğü çalışmalar kapsamında, Kükürtlü Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Kükürtlü Çiğdem Parkı’nı düzenlenen törenle hizmete açtı.

Burcu Kırıcı Çiğdem, Kuyumcukent Gayrimenkul'den ayrıldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımcı İlişkileri Uzmanı ve Yönetim Kurulu bünyesinde oluşturulmuş olan Kurumsal Yönetim Komitesi Üyeliği görevlerini sürdüren Burcu Kırıcı Çiğdem, istifa etti. 

Çiğdem Emlakçılık Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiğdem Emlakçılık Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Abdi Günaydın ve Çiğdem Çök ortaklığında kuruldu.

Burcu Kırıcı Çiğdem, Kuyumcukent Gayrimenkul Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul, Miryam Maştaoğlu'nun yürütmekte olduğu görevlerinden istifası kabul edilirken, Burcu Kırıcı Çiğdem'in Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak yeniden atanmasına karar verdi. 

Burcu Kırıcı Çiğdem, Kuyumcukent GYO Yatırımcı İlişkileri Uzmanı oldu!

Kuyumcukent GYO Yatırımcı İlişkileri Uzmanı olarak atanmış olan Burcu Kırıcı Çiğdem'in Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak yeniden atanmasını karar verildi. 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği VeTicaret A.Ş. Kısıklı Millet Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Kısıklı Millet Parkı Şubesi bugün Üsküdar'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Burcu Kırıcı Çiğdem, Kuyumcukent GYO Yatırımcı İlişkileri Birim Uzmanı oldu!

Kuyumcukent GYO Yatırımcı İlişkileri Birim Uzmanı olarak Burcu Kırıcı Çiğdem'in atanmasına karar verdi.

Çiğdem Karaaslan: Samsun Canik'te dönüşümü başlattık!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan yaptığı açıklamada, "Bakanlığımızla gerçekleştirdiğimiz görüşmeler sonunda kentsel dönüşümü Canik'te ve il genelinde hayata geçirmeye başladık." dedi.

Bursa Kükürtlü'ye yeni yurt müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Kükürtlü’de öğrenci yurdu yapılması konusunda İlim Yayma Cemiyeti ile işbirliği protokolü imzaladı. 

Büyükçekmece'ye Millet Parkı müjdesi!

İBB Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Mevlüt Uysal, Büyükçekmece için müjdeler vermeye devam ediyor. Bölgeye metro yapılacağını söyleyen Uysal, millet parkı projesinini de müjdesini verdi.

Kükürtlü kentsel dönüşümünde ilk adım atıldı!

Osmangazi Belediyesi,Kükürtlü kentsel dönüşüm projesinde ilk adımı hazineye ait bir binayı dönüşüm kapsamına alarak attı. Kükürtlü'de Adalet Bakanlığı lojmanı olarak kullanılan eski bina, dönüşüm için takas yoluyla belediyeye kazandırıldı.

Bursa Kükürtlü'de dönüşüm başlıyor!

Bursa Kükürtlü Caddesi'ni yeniden çekim merkezine dönüştürecek Kentsel Dönüşüm Proje'si için çalışmalar tüm hızıyla başladı.

Kükürtlü modern görünüme kavuşuyor!

Cazibesini yitirmeye başlayan Kükürtlü Caddesi yeniden düzenleniyor. Yeni görünüme kavuşacak Kükürtlü için çalışmalar başladı.

Dem Park Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dem Park Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Demir tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

kükürtlü çiğdem parkı nerede Haberi

kükürtlü çiğdem parkı nerede


İlçedeki her mahalleye vatandaşların nefes alabilecekleri, çocukların ise rahatça oynayabilecekleri sosyal donatı alanları kazandıran belediyemiz, bu hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Toplam bin 615 metrekare alan üzerine kurulan ve içerisinde çocuk oyun parkı, fitness alanı, yeşil alan, yürüyüş yolu ve oturma alanının yer aldığı Kükürtlü Çiğdem Parkı hizmete açıldı. Bursa’nın en eski mahallelerinden biri olan Kükürtlü’ye nefes aldıracak olan park, mahalle sakinlerinin buluşma noktası olacak.


Parkın açılış töreninde konuşan Belediye Başkanımız Mustafa Dündar, “Kükürtlü, Bursa’nın en eski en güzel mahallerinden bir tanesi. Osmangazi Belediyesi olarak bu güzel mahallemizin eksikliklerini tespit ederek bu eksikliklerin giderilmesi adına çalışmalar yürütüyoruz. Vatandaşlarımız bizden yeni bir park talebinde bulundu. Mahalle sakinlerimizin bu isteğini yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.


Açılışını gerçekleştirdiğimiz bu parkımızı kamulaştırmalar sonucu elde ettiğimiz alana...