15 / 05 / 2024

kula germiyanoğlu turizm otelcilik lisesi ne zaman açılacak

kula germiyanoğlu turizm otelcilik lisesi ne zaman açılacak

Manisa İl Özel İdaresi tarafından 2 milyon 807 TL' ye ihale edilen Germiyan oğlu Anadolu Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi inşaatı bütün hızıyla devam ediyor...

Kösterelioğlu Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Kösterelioğlu Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Faruk Kösterelioğlu tarafından kuruldu.

AKTOB Başkanı: Kayıt dışı ve fahiş fiyatlarla konutların kiraya verilmesinde özellikle mücadele ettik!

Akdeniz Turistik Otelciler Birliği (AKTOB) Başkanı Kaan Kavaloğlu, turizm sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. AKTOB Başkanı Kavaloğlu, kayıt dışı ve fahiş fiyatlarla konutların kiraya verilmesinde özellikle mücadele ettiklerini söyledi.

Kula Belediyesi'nden 9 yıllığına kiralık teknolojik sera!

Manisa İli Kula Belediye Başkanlığı, Kula Şehitlioğlu mahallesinde yer alan teknolojik serayı 9 yıllığına kiraya verecek. Kiralama ihalesi 156 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek.

Kırmızı etteki kriz büyüyor! Yakında 350 TL’den 480 TL’ye fırlayacak!

Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği (TÜSEDAD) Genel Başkanı Sencer Solakoğlu, turizm sezonunun yaklaşması sebebiyle sektörün çıkmaza girdiğini ifade ederek “Fiyatlar orantısız yükselecek” şeklinde uyarı yaptı.

Caboğlu Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Caboğlu Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Fehmi Caboğlu tarafından kuruldu.

Alemdaroğlu Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alemdaroğlu Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Mehmet Alemdaroğlu ve Nıdhal Brıngı ortaklığında kuruldu.

Kateroğlu Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kateroğlu Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Emre Can Ekelik tarafından kuruldu.

Tulukoğlu Turizm Otelcilik Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Tulukoğlu Turizm Otelcilik Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Şişli’de  50 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Tuluk tarafından açıldı. 

Beyoğlu Afrikahan Gayrimenkul Yatırım Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Afrikahan Gayrimenkul Yatırım Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Balcı, Kaan Namlıcı ve Mehmet İlbak ortaklığında kuruldu.

Bubooğlu Otomotiv İnşaat Kırtasiye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bubooğlu Otomotiv İnşaat Kırtasiye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Nazif İfaret tarafından kuruldu.

Lima Bakım Hizmetleri Turizm Otelcilik Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Lima Bakım Hizmetleri Turizm Otelcilik Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Haracçı tarafından açıldı. 

İsaoğlu Madencilik İnşaat Tarım Turizm Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsaoğlu Madencilik İnşaat Tarım Turizm Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da  2 milyon TL sermaye bedeli  ile Ali Aslan tarafından kuruldu.

Ed Yaşaroğlu Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ed Yaşaroğlu Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Arnavutköy’de  1 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Dinç tarafından kuruldu.

kula germiyanoğlu turizm otelcilik lisesi ne zaman açılacak Haberi

kula germiyanoğlu turizm otelcilik lisesi ne zaman açılacak


Manisa İl Özel İdaresi tarafından 2 Milyon 807 TL ihale edilen Germiyanoğlu Anadolu Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi İnşaatı bütün hızıyla devam ediyor.


Manisa’nın ikinci Turizm Lisesi olarak Kula’ya yapılan 3 katlı 24 derslikli olarak inşaa edilen Okulun Turizm Kenti olma yolunda ilerleyen, Avrupa Unesco Jeopark Ağı tarafından Dünya’nın 99. Avrupa’nın 58. Türkiye’nin ise ilk Jeoparkı olarak ilan edilen Kula’nın tarihi ve kültürel mirasına eğitim ile katkı sağlayacağı bildirildi.


Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın "Gelişen teknoloji ile birlikte, her sektörde olduğu gibi turizm sektöründe de ihtiyaçlar sürekli değişim göstermektedir. Sürekli gelişen turizm sektörünün daha da ileri giderek, gündemde kalabilmesi için, sektörün ihtiyaç duyduğu nitelikli insan gücünün de yetiştirilmesi gerekmektedir. Bu nitelikli insan gücünü yetiştiren...