05 / 05 / 2024

Kula Güvercinlik altyapı yatırımları

Kula Güvercinlik altyapı yatırımları

MASKİ Genel Müdürlüğü ve Kula Belediyesi işbirliği ile Güvercinlik Mahallesi'nde eskiyen kanalizasyon hattı yenilenerek altyapı sorunu ortadan kalkıyor.

'Marmara depreminin eli kulağında' diyen Prof. Dr. Candan Gökçeoğlu'ndan bir de tsunami uyarısı geldi!

Hacettepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Candan Gökçeoğlu 'Marmara depreminin eli kulağında' diyerek çok önemli açıklamalar yaptı. İşte Prof. Dr. Candan Gökçeoğlu'nun o açıklamaları...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım alanında yapılan yatırımlara ilişin  ''Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor'' açıklamasını yaptı.

Nevşehir'de 3 adet arazi satılıyor! Milli Emlak'tan 700 bin TL'den başlayan fiyatlarla gayrimenkul satışı!

Nevşehir Milli Emlak, Nevşehir ili, Merkez ilçesi, Güvercinlik Köyü'nde yer alan 3 adet araziyi satıyor. Peki Nevşehir'de yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş'nin merkez nakli yapıldı!

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çakıroğlu Altyapı İnşaat'ın merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

Göçer Hafriyat Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göçer Hafriyat Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Atakan Benzer tarafından kuruldu.

PTT KPSS şartsız personel ne zaman alacak? Gençlerin gözü kulağı PTT'de!

İş arayışında olan gençlerin gözü kulağı PTT'den gelecek müjdeli haberde. PTT 2023 personel alacak mı? İşte detaylar...

Güneş Fiber Altyapı Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Fiber Altyapı Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nevruz Tatlı tarafından kuruldu.

3 haftanın zirvesinden dönen altın fiyatlarında son dakika! Yatırımcıların gözü kulağı o haberde! Hemen bakın

Altın fiyatları geçen hafta dip seviyelere kadar düştü. Bu hafta ise yükselişe geçen ve 3 haftanın zirvesinden dönen altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri takip ediliyor. Yatırımcıların gözü kulağı orada! Hemen bakın...

İstanbul'da depremin eli kulağında! Prof. Dr. Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul depremi kaç şiddetinde olacak?

İstanbul'da depremin eli kulağında! Prof. Dr. Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul depremi kaç şiddetinde olacak?

Emekliye yılbaşı ikramiyesi yolda mı? Milyonların gözü kulağı burada! İşte Bakan Bilgin’den açıklama geldi!

Emeklilerin gözü kulağı yılbaşı ikramiyelerinde. Bu konuya dair Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’den geldi. İşte detaylar!

Yüz binlerce kişinin gözü kulağı yarın gelecek haberde! Kritik toplantıda masadaki konu hayat değiştirecek

Yüz binlerce çalışan vatandaşın gözü kulağı pazartesi günü yapılacak Kabine toplantısından gelecek haberde. Kritik konuların ele alınacağı toplantıda en önemli gündem maddelerinden biri 'sözleşmeliye kadro' olacak.

Gram altın, çeyrek altın fiyatlarında deprem! 1 gram bile altını olan hemen baksın! 30 Temmuz 2022 altın fiyatları

Altın fiyatlarındaki dalgalanmalar sürerken, yatırımcıların ve vatandaşın gözü kulağı güncel gram altın, çeyrek altın fiyatlarında. Peki 30 Temmuz 2022 altın fiyatları ne kadar? İşte 30 Temmuz altın fiyatları...

O ilde 24 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olma imkanı! Belediye 13 arsayı satıyor! 

Konya ili, Çumra ilçesi, Çaybaşı, Baraj, Alibeyhüyüğü, Güvercinlik ve Büyükaşlama mahallelerinde yer alan 13 arsa 24 bin 875 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Kula Güvercinlik altyapı yatırımları Haberi

Kula Güvercinlik altyapı yatırımları


MASKİ Genel Müdürlüğü ve Kula Belediyesi, Kula’nın genelinde eskiyen ve altyapı bulunmayan yerlerde yaptığı yenileme ve sıfırdan hat döşeme çalışmalarıyla il geneline sağlıklı ve güvenli altyapılar kazandırmaya devam ediyor. MASKİ ve Kula Belediyesi’ne bağlı ekipler, Güvercinlik Mahallesi’nde 5 bin metrelik kanalizasyon hattı yenileme çalışmasını başlattı. Ekiplerce sürdürülen çalışmanın tamamlanmasıyla birlikte mahalleli, eskiyen ve sık sık arızalara neden olan hatlardan kurtulacak.

Çalışmalar hızla sürüyor

MASKİ Genel Müdürlüğü ve Kula Belediyesi, Güvercinlik’te başlatılan kanalizasyon hattı döşeme işlerinin yanı sıra mahalledeki dere ıslahı çalışmalarını da hızla sürdürüyor. MASKİ ve Kula Belediyesi ekipleri ıslah çalışmalarında sona yaklaşırken; betonarme U kesit imalatının tamamlanmasının ardından da, dereye yerleştirecekleri menfezlerle, yol geçişlerinde suyun sağlıklı şekilde akışını sağlayacaklar.

“İstediğimiz hizmeti veriyorlar”

MASKİ ve Kula Belediyesi’nin mahallelerinde yürüttüğü çalışmalardan memnuniyet duyduklarını belirten...