06 / 05 / 2024

kula Mahmut Dede Caddesi altyapı çalışmaları

kula Mahmut Dede Caddesi altyapı çalışmaları

Kula Belediyesi, vatandaşların yoğun olarak kullandığı Mahmut dede Caddesi’ndeki yol çalışmalarına hızla devam ediyor.

Kula Mahmut Dede Caddesi gün sayıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula Belediyesi işbirliği ile ilçe merkezindeki Mahmut Dede Caddesi’nin de çehresini değiştiriyor. Yağmurlama, içme suyu alt yapısı, elektrik ve telefon kablolarının yer altına taşınması ile kaldırım ve kilit parke taş döşemesi başladı.

Manisa Kula'nın çehresi değişiyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula Belediyesi işbirliği ile ilçe merkezindeki Mahmut Dede Caddesi’nin de çehresini değiştiriyor.

Kula Mahmut Dede Caddesi asfaltlandı!

Kula Belediyesi, vatandaşların yoğun olarak kullandığı Mahmut dede Caddesi’ndeki yol çalışmalarına hızla devam ediyor.

Mahmut Dede: İznik'te arsa fiyatları arttı!

İznik Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Sürücü, İznik TSO Başkanı Mahmut Dede’ye yapacakları Soğuk Hava Deposu ve Sebze Meyve Paketleme tesisi projesi hakkında detaylı bilgi verdi. Dede ilçede arsa fiyatlarındaki artışa değindi.

Manisa Kula'nın altyapısı yenilendi!

MASKİ Genel Müdürlüğü’nün il genelinde sürdürdüğü alt yapı çalışmaları kapsamında Kula’da bulunan Mevlana, Mahmut Dede, Yunusemre ve Tabdukemre Caddeleri ile iç sokaklarda toplam 3 bin 310 metrelik yağmur suyu hattı döşedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden Kula Jeopark'a destek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Ekim Ayı Meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Kula Jeopark projesine maddi destek sağlanmasına yönelik yer alan gündem maddesi oy birliği ile kabul edildi.

Kula'nın çehresi değişecek!

Kula Belediyesi başlattığı yenilenme çalışmalarına Zaferiye Mahallesi ile devam ediyor. Bu kapsamda yapılan çalışmalar ile 30 Bin Metrekare yol kilit parke taş döşenerek Çukurbağ kaliteli yollara kavuşmuş olacak.

Kula Evleri restore ediliyor!

Kula tarihi evlerinin restorasyonuna büyük önem verdiklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, Kula evlerini kültür turizmine kazandıracakları için mutlu olduklarını dile getirdi...

Manisa Kula'daki restorasyon projesine 2 ev daha eklendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula evlerinde başlattığı restorasyon çalışmalarına 2 ev daha satın alarak devam etti. Belediye, Kula ilçesinde eskiden hastane olarak da kullanılmış olan karakteristik evi satın aldı.

Manisa Büyükşehir, Kula'yı yeniliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kula ilçesi Narıncalıpıtrak Mahallesine kilit parke taşı desteğinde bulunuldu ve bordür yenilemesi gerçekleştirildi.

Mahmut Çelikcan Yüreğir'deki dönüşümü anlattı!

Adana Beş Ocak Gazetesi, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'dan Yüreğir'deki projeler hakkında bilgi aldı. Çelikcan, Kentsel dönüşüm, yeni yaşam alanları, yol çalışmaları gibi birçok projeyle Yüreğir'in çehresini değiştirmeye devam ediyor.

Kütahya Şapçıdede Köyü Camii açıldı!

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesine bağlı Şapçıdede köyünde 2013 yılında yaşanan yangın sonrası büyük hasar gören ve yenisi inşa edilen Şapçıdede Köyü Cami düzenlenen törenle ibadete açıldı.

İzmir Kula Mensucat'ın fabrika ve arsası icradan satılıyor!

İzmir 5. İcra Dairesi tarafından, İzmir İli, Bayraklı İlçesi'nde bulunan Kula Mensucat'ın fabrika ve arsası satışa çıkarıldı. Söz konusu taşınmazların toplam bedeli 312 milyon 983 bin 480 TL olarak belirlendi.

kula Mahmut Dede Caddesi altyapı çalışmaları Haberi

kula Mahmut Dede Caddesi altyapı çalışmaları


Kula Belediyesi, vatandaşların yoğun olarak kullandığı Mahmut dede Caddesi’ndeki yol çalışmalarına hızla devam ediyor. Temel çalışmalarının yapıldığı caddede, kilit parke döşemesi de kısa zaman içerisinde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacak.


Kula Belediyesi, vatandaşların güvenli ve rahat bir şekilde ulaşımlarını sağlaması amacıyla ilçe genelinde yol çalışmalarına devam ediyor. İlçe merkezinde ve mahallelerdeki asfalt ve kilit parke taş döşemesi ile vatandaşların hayatını kolaylaştıran Kula Belediyesi, Mahmut Dede Caddesi’nde de çalışmalara başladı. D – 300 karayolu ile su deposu arasında kalan caddede temel çalışmaları gerçekleştiriliyor. Yol genişletme faaliyetlerinin de yapıldığı caddeye kilit parke taşlarının döşenmesinin ardından vatandaşların hizmetine açılacak.


Mahmut Dede Caddesi’nde vatandaşların ulaşım konusunda büyük sıkıntı çektiklerini belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Mahmut Dede Caddesi’nde temel çalışmalarının tamamlanmasının ardından kilit parke taş döşeneceğini...