18 / 05 / 2024

Kula'nın çehresi değişecek!

Kula'nın çehresi değişecek!

Kula Belediyesi başlattığı yenilenme çalışmalarına Zaferiye Mahallesi ile devam ediyor. Bu kapsamda yapılan çalışmalar ile 30 Bin Metrekare yol kilit parke taş döşenerek Çukurbağ kaliteli yollara kavuşmuş olacak.




Kula Belediyesi başlattığı yenilenme çalışmalarına Zaferiye Mahallesi ile devam ediyor. Bu kapsamda yapılan çalışmalar ile 30 Bin Metrekare yol kilit parke taş döşenerek Çukurbağ kaliteli yollara kavuşmuş olacak. İlk olarak başlatılan çalışma ile Çukurbağ Parkı mevkisinde bulunan yolların kazım ve dolgu işi yapılıyor. Yapılacak olan çalışmaları yerinde inceleyen Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula'nın çehresinin değişmesi gerektiğini ve bu değişimin yol ile başlayacağının altını çizdi. Yapılan incelemelere Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Fen İşleri Müdürü Mesut Kayalı, Zabıta Müdürü Hüseyin Ulu ve ilgili personel katıldı.


BAŞKAN TOSUN "ÇUKURBAĞ DAĞ OLMAKTAN KURTULUYOR"


Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun yapılan alan incelemesinin ardından yaptığı açıklamada; "Kula sokakları uzun zamandır bakımsız ve hak ettiği yaşam standartlarının altındadır. Bu durumun bir an önce değişerek hak ettiği seviyeye getirilmesi gerekmektedir. Bu başlattığımız çalışmalara bir yenisini ekliyoruz. Bu gün başlattığımız çalışma ile bu bölgenin çehresi değişecek. İlk olarak ekiplerimiz kazı çalışması ve gerekli alt yapı çalışmalarına başladılar. Gerçekleştirilecek dolgu çalışmasının ardından kilit parke taş döşenmesine başlanarak yollarımız standardına kavuşacak. Ana yolların yanı sıra ara yollar ve meydanlarda yapılarak kötü görünümünden kurtulacak" dedi.


Kula Belediyesi


Geri Dön