26 / 07 / 2024

Kula projeler

Kula projeler

Kula Belediyesi başlattığı yenilenme çalışmalarına Zaferiye Mahallesi ile devam ediyor. Bu kapsamda yapılan çalışmalar ile 30 Bin Metrekare yol kilit parke taş döşenerek Çukurbağ kaliteli yollara kavuşmuş olacak.

Manisa Kula yatırımları masaya yatırıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve MASKİ Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Ergün, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun ile birlikte, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’un düzenlediği yemekte bir araya gelerek yeni projeler hakkında istişarelerde bulundular.

Kula projeleri masaya yatırıldı!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün makamına konuk oldu. Gerçekleştirilen ziyarette Kula’da hayata geçirilen ve önümüzdeki süreçte ilçeye kazandırılması planlanan projeler görüşüldü.

Kula projeleri masaya yatırıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'u makamında ağırladı. Ziyarette Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Kula'da gerçekleştirdiği ve önümüzdeki süreçte hayata geçirilmesi planlanan projeler görüşüldü.

Manisa'da yeni projeler yolda!

Manisa'da yaşanan konut sorununun çözümü noktasında somut adımlar attıklarını dile getiren Başkan Cengiz Ergün, "Bu dönem hedef olarak koyduğumuz projeler var.İlk etapta Hafsa Sultan'da 890 konut yapmayı planlıyoruz. Çalışmaları devam ediyor''dedi.

Melih Gökçek: Büyük projeler, büyük paralar, büyük talipler ister!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin “Boğaz Projesi”ne ilişkin soru üzerine, projeyi ekranda beliren animasyon görüntüleri eşliğinde açıklayan Başkan Gökçek, “Büyük projeler, büyük paralar, büyük talipler ister, dedi...

Büyük projeler kredi büyümesini destekleyecek!

Büyük projeler kredi büyümesini destekleyecek. Yapı Kredi CEO’su Faik Açıkalın, 2014’ün yılın başındaki beklentilere karşın korkulan kadar kötü geçmediğini vurgularken 2015’in ise daha iyi geçmesini beklediklerini söyledi

Kula'da projelendirilecek alanlar belirlendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, Etüt ve Projeler Dairesi Başkanı Müge Kuğu ve İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Türkan Taş Köroğlu ile birlikte Kula’da yapılacak olan yatırımları görüştü!

VİKO fark yaratan projeler üretiyor!

Sürdürülebilirliği kurumsal değerleri arasında ele alan kuruluş, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak için hayata geçirdiği projeler ile bugüne ve geleceğe değer katmaya devam ediyor.

Dev projeler bir çok işçiye iş imkanı sağlıyor!

Dev bütçeleriyle olduğu kadar çalışan sayılarıyla da dikkat çeken milyarlık projeler, işçisinden ustasına, mimarından mühendisine kadar binlerce kişinin umut kapısı oldu...

Gökçe Meriçten: İstanbul'da yeni projeler için arazi alımları tamam!

FERKO İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten, 2014’te Ferko Signature ve Ilgaz Mountain Otel projelerine başlayan Ferko’nun, bu dönemde aynı zamanda yeni projeler için arazi alımları da gerçekleştiriyor.

İşte 2014'te İstanbul'da büyük projeler için alınan kararlar!

İstanbullunun hayatında büyük değişiklikler öngören büyük imar projeleriyle ilgili 2014 yılında yüksek yargıda önemli kararlar da çıktı. İşte 2014'te İstanbul'da büyük projeler için alınan kararlar...

Cafer Özdemir: Geleceğin Amasya'sı için yepyeni projeler geliyor!

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, ''Amasya Belediyesi olarak 2009'dan itibaren verdiğimiz hizmetler, 50 yıllık çalışmalarla ortaya konulan hizmetlerle boy ölçüşecek aşamaya gelmiştir, geleceğin Amasya'sı için yepyeni projeler geliyor'' dedi.

Kula'da restorasyon başladı!

Manisa'nın Kula İlçesi'nde bulunan 55 tarihi evde restorasyon çalışması yapılacağı ardından butik otel ve restoran olarak turizme kazandırılacağı belirtildi. Kula'nın turizmde dünya kenti olması hedefleniyor.

Kula projeler Haberi

Kula projeler


Kula Belediyesi başlattığı yenilenme çalışmalarına Zaferiye Mahallesi ile devam ediyor. Bu kapsamda yapılan çalışmalar ile 30 Bin Metrekare yol kilit parke taş döşenerek Çukurbağ kaliteli yollara kavuşmuş olacak. İlk olarak başlatılan çalışma ile Çukurbağ Parkı mevkisinde bulunan yolların kazım ve dolgu işi yapılıyor. Yapılacak olan çalışmaları yerinde inceleyen Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula'nın çehresinin değişmesi gerektiğini ve bu değişimin yol ile başlayacağının altını çizdi. Yapılan incelemelere Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Fen İşleri Müdürü Mesut Kayalı, Zabıta Müdürü Hüseyin Ulu ve ilgili personel katıldı.


BAŞKAN TOSUN "ÇUKURBAĞ DAĞ OLMAKTAN KURTULUYOR"


Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun yapılan alan incelemesinin ardından yaptığı açıklamada; "Kula sokakları uzun zamandır bakımsız ve hak ettiği yaşam standartlarının altındadır. Bu durumun bir an önce değişerek hak ettiği...