16 / 06 / 2024

Kula turizm projeleri

Kula turizm projeleri

Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil başkanlığındaki teknik heyet, ilçedeki zengin mirası gün yüzüne çıkartacak çalışmalara yönelik Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ile görüş alışverişinde bulundu

Doku Gıda Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Doku Gıda Turizm İnşaat Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Doğan ve Zeki Kulaç ortaklığında kuruldu.

İsra Holding'in AVM ve turizm projeleri bakanlara tanıtıldı!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği üyesi olan İsra Holding’in alışveriş merkezi ve turizm projelerini tanıttı.

Türk Turizminin Mega Projeleri Turizm Yatırımcıları Forumu 2020’de buluşuyor!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği 28-29 Ocak 2020'de hayata geçireceği Turizm Yatırımcıları Forumu-TIF 2020, ülke turizmine yön verecek olan mega projeleri bir araya topluyor...

Kula Proje Mimarlık Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kula Proje Mimarlık Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Cevdet Kula tarafından kuruldu.

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'nda öncelik ulaşım projelerinde!

Başkan Erdoğan tarafından ilan edilen ikinci 100 günlük icraat programında İstanbul’daki ulaşım, çevre şehircilik ve turizm projeleri ön planda tutuldu. Gebze-Halkalı banliyö hattı açılacak. AKM inşaatına başlanacak. Kanal İstanbul ve Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli projeleri ihaleye çıkarılacak.

Şile devlet hastanesi ve liman yenileme projeleri ile değişecek!

İstanbul'un yaz döneminde en çok tercih edilen turizm merkezlerinden biri olan Şile'de, Yeni Devlet Hastanesi ve Liman Yenileme ve Rekreasyon projeleri hayata geçiyor.

Üsküdar'da markalı konut projeleri tam gaz!

Avrasya Tüneli ve Marmaray gibi dev ulaşım yatırımları sayesinde Avrupa yakasındaki tarihi yarımadaya yakınlaşan Üsküdar, yatırımcıların yeni gözdesi oldu. Üsküdar’da markalı konut projeleri, sağlık ve turizm yatırımları tam gaz sürüyor. Belediye ise, tarihe ve doğaya saygılı bir dönüşüm planlıyor.

Kula projeleri masaya yatırıldı!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün makamına konuk oldu. Gerçekleştirilen ziyarette Kula’da hayata geçirilen ve önümüzdeki süreçte ilçeye kazandırılması planlanan projeler görüşüldü.

Aydın’a turizm projeleri geliyor!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esra Boğazlıyan bugünkü yazısında Aydın Belediye Başkanı Özlem Çercioğlu ile röportaj gerçekleştirdi. Çercioğlu, bölgedeki projeleri anlattı.

Manisa Kula'daki 11 tarihi ev onarılacak!

Kula Belediyesi tarafından aracılık ve evrak takip desteği verilen, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından desteklenen hibe programı ile 11 adet Tarihi Kula Evi proje yardımı ve hibe yardımı almaya hak kazandı.

Kula projeleri masaya yatırıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'u makamında ağırladı. Ziyarette Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Kula'da gerçekleştirdiği ve önümüzdeki süreçte hayata geçirilmesi planlanan projeler görüşüldü.

Hüseyin Tosun Kula projelerini anlattı!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun "Oto terminal yapımı, engelsiz yaşam parkı, evlerin restore edilmesi, pazaryeri, hayvan pazarı, sokak ve cadde sağlıklaştırma projeleri hakkında bilgi verdi...

Adıyaman'da turizm projeleri hız kazandı!

Yeni sanayi yatırımlarının adresi olan Adıyaman, yükselişini sürdürmek için kalkınma projelerine hız verdi. Şehrin hedefinde turizm, tekstil ve tarım var.

Kula turizm projeleri Haberi

Kula turizm projeleri



Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula'yı turizm merkezi yapacak Jeopark Müzesi Projesi'ne yönelik başlattığı çalışmaların ardından, tarihi Kula evlerinin restorasyonu için de düğmeye bastı. Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil başkanlığındaki teknik heyet, ilçedeki zengin mirası gün yüzüne çıkartacak çalışmalara yönelik Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ile görüş alışverişinde bulundu. Açıkdil, "Yaklaşık 891 tarihi evin restore edilmesi ve Jeopark Müzesi'nin hayata geçirilmesi, Kula'yı dünya kentleri arasına taşıyacak" dedi. 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün Kula evlerine özel ilgi gösterdiğinin belirten Açikdil, "Eski Kula diye adlandırılan bölgedeki tescillenmiş evleri gezdik. Kula'da yaklaşık 891 tescilli ev olduğunu biliyoruz. Şu an hepsinin projesi hazırlanmış, restorasyon için sıraya girmiş. Bu evlerin değeri eskiliğinden değil, tamamen 100 yıl öncesinin yaşam biçimini ortaya koymasından kaynaklanıyor. Kula'ya özgü...