30 / 04 / 2024

Kulak İnşaat abu dhabi otel projesi

Kulak İnşaat abu dhabi otel projesi

Kulak İnşaat, şimdi de Körfez’in simgesi olacak lüks otellerin inşası için kolları sıvadı. İlk olarak 200 milyon dolarlık Abu Dhabi’deki otele start veren Kulak İnşaat, 5 ayrı otel için de sözleşme aşamasına geldi.

Abu Khaled İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abu Khaled İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Idrıs tarafından kuruldu.

Çabuğ İnşaat Plastik Otomotiv Elektrik Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Çabuğ İnşaat Plastik Otomotiv Elektrik Orman Ürünleri Limited  Şirketi  Maltepe’de  650 bin TL sermaye bedeli  Bahar Çabuğ tarafından kuruldu.

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mücahit Abuçka tarafından kuruldu.

Er Üstün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Üstün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erol Abuşoğlu tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Tarsus Park Konutları tanıtıldı!

Kulak İnşaat yeni projesi Tarsus Park Konutları'nın tanıtımı gerçekleştirilen iftar yemeğinde yapıldı.

Kulak İnşaat'tan Tarsus'a 456 konut ve işyeri geliyor!

Konut inşaatı, iş merkezi, otoyol, askeri tesis, otel, hastane, okul, prefabrik konut, yüzme havuzu, toplu konut, alışveriş ve spor merkezi gibi alanlara yoğunlaşan Kulak İnşaat, bugüne kadar 4 milyon metrekarelik alanda, 40 binin üzerinde konut üretti.

Adana Kulak Kent'te yaşam başladı!

Kulak İnşaat A.Ş. CEO’su Tarkan Kulak, Yüreğir'de hayata geçirdikleri Kulak Kent'in ilçeye değer kattığını söyledi.

Adana Tarkan Kulak Camii ibadete açıldı!

İnşaat sektöründe 73 yıllık deneyimi ile ulusal ve uluslararası birçok projeye imza atan Kulak İnşaat'm Adana'nm Yüreğir ilçesinde hayata geçirdiği Kulak Kent Projesi içerisinde yer alan Tarkan Kulak Camii törenle ibadete açıldı.

Adana'da en karlı yatırım gayrimenkul!

Adana'da inşaat sektörünün dünya ölçeğinde büyüdüğünü ifade eden Kulak İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kulak, diğer sektörlere göre gayrimenkulün en karlı yatırım aracı olduğunu söyledi.

Biyamed İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Danışmanlık Genel Pazar.ve Dış Tic. Ltd.Şti.İstanbul Abu Ali Şubesi açıldı!

Biyamed İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Danışmanlık Genel Pazar.ve Dış Tic. Ltd.Şti.İstanbul Abu Ali Şubesi, H.Dahham Welı Jumaah Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 19 Şubat'ta Fatih'te açıldı.

Kulak İnşaat Körfez'de 5 ayrı otel için de sözleşme aşamasına geldi!

Kulak İnşaat, Körfez bölgesi için lüks otel inşasına başlıyor. Abu Dhabi'deki otelinin yapımına başlayan Kulak İnşaat aynı bölgede 5 ayrı otel için de sözleşme aşamasına geldi.

Kulak İnşaat, 2016'da yeni projelere başlayacak!

Bugüne kadar birçok projeye imza atan Kulak İnşaat, 2016'da yeni projelere başlamaya hazırlanıyor. Şirket Adana'nın yanı sıra İstanbul ve Birleşik Arap Emirlikleri'nde yeni inşaatlar yapacak...

Kulak İnşaat abu dhabi otel projesi Haberi

Kulak İnşaat abu dhabi otel projesi

73 yıllık tecrübesiyle ödüllü konut projelerine imza atan Kulak İnşaat, yurt dışında geliştirdiği altyapı işlerinin ardından, şimdi de lüks otel inşaatları için kolları sıvadı. Körfez bölgesinde planlanan 5 yıldızlı lüks otelleri inşa edecek olan Kulak İnşaat, işe Birleşik Arap Emirlikleri’nden (BAE) biri olan Abu Dhabi’de yapılacak 5 yıldızlı otel inşaatıyla başladı. 2017 yılının Mayıs ayında teslim edilmesi planlanan ve 200 milyon dolar maliyetle hayata geçirilecek olan otel, Kulak İnşaat’ın Körfez’de inşa edeceği otellerin en küçüğü olacak. 


Abu Dhabi’nin önemli yatırımları arasında yer alacak otel, piramit şeklinde tasarlandı. Toplam 54 bin 269 metrekare inşaat alanına sahip olan 30 kat olarak inşa edilen otelde geniş lobi, 13 alakart restoran, kahve dükkanı, snack bar, iş merkezleri, çocuk kulübü, çok amaçlı salonlar ve perakende...