16 / 05 / 2024

Kulak Kent 3.etap

Kulak Kent 3.etap

Kulak İnşaat A.Ş. güvencesiyle, Adana'nın hızla gelişmekte olan ilçesi Yüreğir'de yapımı devam eden Kulak Kent projesinde 3'üncü etap satışlar devam ediyor..

Tema İstanbul 3. Etap fiyat listesi Eylül 2022! 

Mega kent İstanbul’un en değerli projelerinden biri şeklinde gösterilen Tema İstanbul 2 ve Tema World projesi Radisson Blu Vadistanbul Hotel’de düzenlenen lansmanla tanıtılmıştı. İşte Tema İstanbul 3. Etap fiyat listesi Eylül 2022! 

Taşkent 2. etap TOKİ kura çekilişi 10 Mayıs'ta!

2 oda 1 salon ve  3 oda 1 salon konut seçeneklerinin yer aldığı Taşkent 2. etap TOKİ kura çekilişi 10 Mayıs'ta gerçekleştirilecek.

Konya Taşkent 2. etap kura çekilişi ne zaman?

Konya Taşkent 2. etap kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 88 adet 2+1 konut, 52 adet 3+1 konut bulunuyor. 

TOKİ Taşkent 2. etap başvuru tarihleri!

TOKİ Taşkent 2. etap başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Hava Kent 3. Etap ne zaman satışa çıkacak?

Hava Kent Yapı Kooperatifi tarafından hayata geçirilen 4 bin konutluk Havakent projesi 3. havalimanına 3 kilometre mesafede yer alıyor. Projeden 1.000 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.

Derince Çınarlıkent 3. etapta teslimler başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut tarafından inşaatı tamamlanan Derince Çınarlıkent 3. etap projesinde teslimler başladı. Konutlar 4 blok,166 daire ve 3 işyerinden oluşuyor.

Tuana Evleri 3. Etap'ta indirimli satışlar sürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kent Konut projelerinden olan Tuana Evleri 3. Etap'ta indirimli daireler almak için verilen sürede sona yaklaşıldı.

Kocaeli Çınarlıkent 3. Etap satışa çıkıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden, Kent konut’un Derince Çınarlıkent Konutları’nda 1. ve 2. etapta daire teslimleri başlarken, 3. etabın ise satışlarına yakında başlanacak.

Derince Çınarlıkent 3. etap yakında satışta!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut A.Ş.’nin devam eden projelerinden Derince Çınarlıkent’te 1. ve 2. etap tamamlanma aşamasına geldi, 3. etap içinse çalışmalar devam ediyor.

Çınarlıkent 2. Etap satışa çıkıyor!

Kent Konut tarafından yapılan Derince Çınarlıkent Konutları’nın 2. Etabı, 30 Kasım Pazartesi günü satışa çıkıyor. Derince Çınarlıkent 2. Etap projesinde 2+1 ve 3+1 olarak, farklı m2’lerde 5 blok olmak üzere toplam 144 daire satışa sunuluyor.

Antalya 3. etap raylı sistem hattının temeli 2016'da atılacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, çılgın proje Boğaçayı ile ilgili bütün STK ve kent dinamiklerinin projeye katkı koymasını beklediklerini söyledi. 3. etap raylı sistem hattının temeli ise 2016'da atılacak.

Zonguldak Çaydeğirmeni 3. Etap TOKİ kura çekimi ne zaman?

TOKİ Zonguldak Çaydeğirmeni 3. Etap kura satışları Çaydeğirmeni Belediyesi Kent Ormanı Kültür Merkezi'nde yapılacak. Peki Zonguldak Çaydeğirmeni 3. Etap TOKİ kura çekimi ne zaman?

TOKİ Zonguldak Çaydeğirmeni 3. Etap'ta 566 adet konut satıyor!

TOKİ Zonguldak Çaydeğirmeni 3. Etap'ta 566 adet konut satıyor. Başvuruları sona eren projenin kura çekilişi Çaydeğirmeni Belediyesi Kent Ormanı Kültür Merkezi'nde yapılacak.

Kulak Kent 3.etap Haberi

Kulak Kent 3.etap

Türkiye'nin köklü inşaat firmalarından birisi olan ve uluslararası arenada çok sayıda değerli projeye imza atan Kulak İnşaat A.Ş. güvencesiyle, Adana'nın hızla gelişmekte olan ilçesi Yüreğir'de yapımı devam eden Kulak Kent projesinde 3'üncü etap satışlar devam ediyor. 18 bloktan ve 696 daireden oluşan projelerinde ilk iki etap satışların beklenenden çok daha kısa sürede tamamlandığını belirten Kulak İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tarkan Kulak, "Projemize temel aşamasından itibaren oldukça yoğun ilgi gösterildi. Kulak Kent, Adana'nın parlayan yıldızı olan Yüreğir'e değer kattı" dedi. 


Yüksek yaşam standartları

Kulak Kent için banka kredilerinin hazır olması ev sahibi olmak isteyenlere çok cazip ödeme kolaylıkları sunuyor. 120 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olan Kulak Kent'te, 84 metrekare ile 237 metrekare aralığında, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere...