29 / 04 / 2024

Kulak Kent'in 3.etap satışları devam ediyor!

Kulak Kent'in 3.etap satışları devam ediyor!

Kulak İnşaat A.Ş. güvencesiyle, Adana'nın hızla gelişmekte olan ilçesi Yüreğir'de yapımı devam eden Kulak Kent projesinde 3'üncü etap satışlar devam ediyor..



Türkiye'nin köklü inşaat firmalarından birisi olan ve uluslararası arenada çok sayıda değerli projeye imza atan Kulak İnşaat A.Ş. güvencesiyle, Adana'nın hızla gelişmekte olan ilçesi Yüreğir'de yapımı devam eden Kulak Kent projesinde 3'üncü etap satışlar devam ediyor. 18 bloktan ve 696 daireden oluşan projelerinde ilk iki etap satışların beklenenden çok daha kısa sürede tamamlandığını belirten Kulak İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tarkan Kulak, "Projemize temel aşamasından itibaren oldukça yoğun ilgi gösterildi. Kulak Kent, Adana'nın parlayan yıldızı olan Yüreğir'e değer kattı" dedi. 


Yüksek yaşam standartları

Kulak Kent için banka kredilerinin hazır olması ev sahibi olmak isteyenlere çok cazip ödeme kolaylıkları sunuyor. 120 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olan Kulak Kent'te, 84 metrekare ile 237 metrekare aralığında, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere 4 farklı daire seçeneği yer alıyor. Çocuk parkları, spor alanları, fitness salonu, kapalı otoparkı, yürüyüş parkuru ve bahçesinde spor aletleri yer alacak şekilde tasarlanan Kulak Kent, sahip olduğu site donanımları ve daire özellikleriyle kullanıcılarına konforlu ve güvenli bir yaşam vaat ediyor. Proje, şehir merkezi, otogar, Devlet Hastanesi, Merkez Park ve sanayi bölgeleri gibi önemli noktalara yakınlığıyla büyük avantaj sunuyor.


Yüreğir bu projelere layık

Yoğun ilgi nedeniyle çok kısa bir sürede 3'üncü etap satışlarına başlandığını belirten Tarkan Kulak, Kulak Kent'te konut almak isteyen çok sayıda insanın örnek dairelerin hazır olmasını beklediklerini vurguladı. Tarkan Kulak, "Gelen yoğun talep neticesinde örnek dairelerin hazırlık süresini hızlandırdık ve örnek dairelerimizi tüm detaylarıyla beğeniye sunduk. Örnek dairelerin hazırlanması satış hızına ivme kazandırdı. Yüreğir'in Kulak Kent gibi, nitelikli ve modern projelere layık olduğunu düşünüyoruz. Projemize ilgi gösteren herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştu.


Sabah


Geri Dön