17 / 05 / 2024

Kulak Kent son durum

Kulak Kent son durum

Sabah Bölge Koordinatörü Ersin Ramoğlu'nu ziyaret eden Tarkan Kulak, Yüreğir'de yaptıkları projeyi anlattı. Belediyenin desteğiyle yeni yatırımlara hazırlandıklarını söyledi. Kulak Kent, özel sektörün yaptığı bölgenin en büyük konut projesi olma özelliğin

İstanbul, son 1 senede hayat pahalılığının en fazla arttığı kent oldu: Megakent sıralamada 95 sıra yükseldi!

ECA International'ın kentleri hayat pahalılığına göre sıraladığı Hayat Pahalılığı Raporu'na göre, İstanbul, son 1 senede hayat pahalılığının en fazla arttığı kent oldu. İşte ayrıntılar...

İstanbul Kent Üniversitesi 12 Öğretim-Araştırma Görevlisi alıyor! 27 Ocak 2023 son tarih!

İstanbul Kent Üniversitesi Rektörlüğü 12 Öğretim-Araştırma Görevlisi alacağını duyurdu. İlanlara son başvuru tarihi ise 27 Ocak 2023. İşte detaylar…

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi için son başvuru tarihi yarın! TOKİ'den konut almak isteyen Ankaralılar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kuzey Ankara Kent Girişi Konutları için son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi. İşte TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi detayları...

Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge başvuruları başladı! Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge son başvuru tarihi ne zaman?

Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge başvuruları başladı. Peki Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge son başvuru tarihi ne zaman? İşte Kuzey Ankara Kent Girişi ile ilgili merak edilen detaylar...

Kocaeli Kent Meydanı'nda son durum!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentte hayata geçirdiği Kent meydanı ve katlı otopark projesi için 17 metre derinliğinde istinat duvarı inşa etti.

Derince Çınarlıkent Konutları’nda son etabın satışı başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut tarafından Derince’nin Çınarlı Mahallesi’nde inşa edilen Çınarlıkent Konutları projesinin son etabının satışı bugün başladı.

Osmaniye'deki konteyner kent son aşamada!

Ülkelerindeki savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan Suriyelilerin barınması için Osmaniye'de inşa edilen konteyner kentte son aşamaya gelindi.

Derince Çınarlıkent Konutları’nın son etabı satışa çıkıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut tarafından Derince’nin Çınarlı Mahallesi’nde inşa edilen Çınarlıkent Konutları projesinin son etabı da satışa çıkıyor.

Adana Kulak Kent'te yaşam başladı!

Kulak İnşaat A.Ş. CEO’su Tarkan Kulak, Yüreğir'de hayata geçirdikleri Kulak Kent'in ilçeye değer kattığını söyledi.

TOKİ Konya Taşkent sözleşmeleri için son gün bugün!

TOKİ Konya Taşkent sözleşmeleri için son gün olarak belirlendi. Projede yer alan 20 adet konutun kura çekilişi 17 Aralık tarihinde gerçekleşmişti.

Adana Tarkan Kulak Camii ibadete açıldı!

İnşaat sektöründe 73 yıllık deneyimi ile ulusal ve uluslararası birçok projeye imza atan Kulak İnşaat'm Adana'nm Yüreğir ilçesinde hayata geçirdiği Kulak Kent Projesi içerisinde yer alan Tarkan Kulak Camii törenle ibadete açıldı.

Sivrihisar'da tarihi bina kent müzesi olacak!

Sivrihisar Belediyesi, Sivrihisar’ın Son 100 yılına tanıklık eden eski askerlik şubesi binasının restorasyon çalışmalarına başladı. Restorasyon tamamlandığında tarihi yapı 'Sivrihisar Kent Müzesi' olarak hizmete kazandırılacak.

TOKİ Konya Taşkent son başvuru!

TOKİ Taşkent Belediyesi işbirliğinde hayata geçirilen TOKİ Konya Taşkent projesinin stoklarında yer alan 20 adet konut kuralı olarak satılacak. Peki, TOKİ Konya Taşkent son başvuru ne zaman?

Kulak Kent son durum Haberi

Kulak Kent son durum

Hızlı gelişimiyle Adana'nın parlayan yıldızı olan Yüreğir'de Kulak İnşaat A.Ş. güvencesiyle, 18 bloktan oluşan modern bir yaşam alanı yükseliyor. Yürğir'in çehresini değiştirecek olan 67 bin 187 metrekarelik alan üzerinde yapımına başlanan ve hızlı bir şekille yükselen Kulak Kent, özel sektörün yaptığı bölgenin en büyük konut projesi olma özelliğini taşıyor. 


FARKLI SEÇENEKLER

Yurt içinde ve yurt dışında çok »ayıda önemli projeye imza atan Kulak İnşaat A.Ş., Yüreğir'in çehresini değiştirecek nitelikteki 696 eden oluşan Kulak Kent projesindeki çalışmalar kesintisiz bir şekilde sürüyor. Atakent Mahallesi'nde yapını hızla devam eden projede, yaşam standartlarını yükselten özellikler ve çişi sayısının değişkenlik gösterdiği farklı aile yapılarına hitap edebilen daire seçenekleri yer alıyor. 


KONFORLU VE GÜVENLİ YAŞAM

Kulak Kent'te, 84 metrekare ile 237 metrekare aralığında, 1+1, 2+1, i+1 ve 4+1 olmak...