02 / 05 / 2024

Kulak Kent projesi 67 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor!

Kulak Kent projesi 67 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor!

Sabah Bölge Koordinatörü Ersin Ramoğlu'nu ziyaret eden Tarkan Kulak, Yüreğir'de yaptıkları projeyi anlattı. Belediyenin desteğiyle yeni yatırımlara hazırlandıklarını söyledi. Kulak Kent, özel sektörün yaptığı bölgenin en büyük konut projesi olma özelliğin



Hızlı gelişimiyle Adana'nın parlayan yıldızı olan Yüreğir'de Kulak İnşaat A.Ş. güvencesiyle, 18 bloktan oluşan modern bir yaşam alanı yükseliyor. Yürğir'in çehresini değiştirecek olan 67 bin 187 metrekarelik alan üzerinde yapımına başlanan ve hızlı bir şekille yükselen Kulak Kent, özel sektörün yaptığı bölgenin en büyük konut projesi olma özelliğini taşıyor. 


FARKLI SEÇENEKLER

Yurt içinde ve yurt dışında çok »ayıda önemli projeye imza atan Kulak İnşaat A.Ş., Yüreğir'in çehresini değiştirecek nitelikteki 696 eden oluşan Kulak Kent projesindeki çalışmalar kesintisiz bir şekilde sürüyor. Atakent Mahallesi'nde yapını hızla devam eden projede, yaşam standartlarını yükselten özellikler ve çişi sayısının değişkenlik gösterdiği farklı aile yapılarına hitap edebilen daire seçenekleri yer alıyor. 


KONFORLU VE GÜVENLİ YAŞAM

Kulak Kent'te, 84 metrekare ile 237 metrekare aralığında, 1+1, 2+1, i+1 ve 4+1 olmak üzere 4 farklı daire seçeneğinin yer aldığını beliren Kulak İnşaat A.Ş. Yönetim Kuruu Başkan Vekili Tarkan Kulak, çocuk markları, spor alanları, fitness salonu,, kapalı otoparkı, yürüyüş parkuru ve bahçesinde spor aletleri yer alacak şekilde tasarlanan Kulak Kent'in, sahip olduğu site donanımları ve daire özellikleriyle kullanıcılarına conforlu ve güvenli bir yaşam vaat ittiğini vurguladı. 

Erken satış avantajı Projenin, şehir merkezi, otogar, Devlet Hastanesi, Merkez Parkı ve sanayi bölgeleri gibi önemli noktalara yakın konumu sayesinde ulaşımda da büyük avantajlar sunduğuna dikkat çeken Kulak, Banka kredisine uygun olan Kulak Kent'te, dairelerin erken satış avantajlarıyla satışa sunulduğunu belirtti. Kulak, Kulak Kent projesinin modern kentleşmeye uygun bakir bir yapısı olan Yüreğir'deki modern kentleşmenin öncü projelerinden birisi olacağını ifade etti. 

Yüreğir ivme kazanacak Gelecek yıllarda Yüreğir'in değişmeye ve gelişmeye devam edeceğini söyleyen Tarkan Kulak, "Yüreğir'in günden güne gelişeceğine ve önümüzdeki yıllarda Adana'nın parlayan yıldızı olacağına inanıyoruz. 

Bu bölgenin, Kulak Kent gibi, gerek sosyal yönleriyle gerekse site özellikleriyle, nitelikli, modern yaşam alanlarına layık olduğunu ve ihtiyaç duyduğunu düşünüyoruz. Bu nedenle Kulak Kent'i Yüreğir'de konumlandırdık. Kulak Kent'in Yüreğir'e yeni bir ivme kazandıracağına inanıyoruz. Projenin, 2016 yılının sonuna kadar tamamlanmasını planlanıyoruz" dedi. Yüreğir'de 18 bloktan oluşan dev bir projeye imza atan Kulak İnşaat, "Belediye yeni /atırımlar konusunda inanılmaz destekçi. Bizde bunu değerlendiriyoruz" dedi. 


Sabah Güney


Geri Dön