30 / 04 / 2024

kulaya yeni mezbaha mı yapılacak

kulaya yeni mezbaha mı yapılacak

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Kula’da hayata geçireceği yeni mezbaha binası inşaatı için çalışmalar başladı. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, mezbahanın yapılacağı alanda incelemelerde bulunarak, yeni mezbaha ile kasap esnafını büyük bir sorundan kurtaracaklarını söyledi

TOKİ'den Batman'a yeni yatırım müjdesi!

Batman İli, Hasankeyf İlçesi, Yeni Yerleşim Yeri 1'er Adet Araç Bakım Onarım, ASM-TSM-112 ASHİ, Mezbaha, Taziye Evi, Terminal, Kapalı Pazar Yeri, Düğün Salonu ve Otopark Alanı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Hatay Dörtyol'a yeni mezbaha!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Edip Kadıoğluü büyükşehir belediyesinin Dörtyol ilçesinde hayata geçirdiği mezbahanın inşaatını denetledi.

İzmir Menemen'e yeni mezbaha inşa edilecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Menemen Türkelli'de kurulacak Avrupa Birliği standartlarındaki modern mezbahanın proje çalışmalarını geçtiğimiz günlerde tamamladı.

Manisa Gördes'e yeni mezbaha inşa ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, küçük kapasiteli kesimhanelerin genel ve özel hijyen kurallarına uyulmasına dair yönetmelik kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

Manisa Kula'ya yeni mezbaha geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Kula’da hayata geçireceği yeni mezbaha binası inşaatı için çalışmalar başladı. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, mezbahanın yapılacağı alanda incelemelerde bulunarak, yeni mezbaha ile kasap esnafını büyük bir sorundan kurtaracaklarını söyledi

Manisa Sarıgöl'e yeni mezbaha!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl’de yeni hayvan pazarına modernizasyon çalışmaları kapsamında yeni mezbaha inşaatını tamamladı. Yeni mezbaha, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı standartlarına uygun olarak yapıldı.

Antalya Gazipaşa’ya kültür merkezi ve yeni hal müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Gazipaşalılara mezbaha, kültür merkezi ve yeni hal müjdesi verdi. Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını yerinde denetleyen Türel, muhtarların sorun ve taleplerini dinledi.

Semih Karademir: Tarım arazileri mezbaha olmasın!

Ziraat Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Semih Karademir, Adana Büyükşehir Belediyesi'nin yeni mezbaha yeri olarak 2'nci sınıf tarım alanını belirleyip arsa sahiplerine kamulaştırma yazısı göndermesine tepki gösterdi.

Semih Karademir: Tarım arazisi mezbaha olmasın!

Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO) Adana Şube Başkanı Semih Karademir Adana Büyükşehir Beledivesi'nin yeni mezbaha yeri olaıak 2'nci sınıf larım alanını belirleyip arsa sahiplerine kamulaştırma yazısı göndermesine tepki gösterdi.

Bolu Belediyesi'nden 2 milyon 400 bin liralık tesis!

Bolu Belediye Başkanlığı yeni mezbaha tesisini ayni hak tesisi yoluyla inşa edip 25 yıl süre ile işlettirmek üzere ihale açtı. Tesisin tahmini ihale bedeli 2 milyon 400 bin lira...

FiYaka'dan metrekaresi 800 TL'lik yedi yeni proje

FiYapı, bu yıl Fiyaka markasıyla metrekaresi ortalama 800 TL olacak yedi yeni ekonomik konut projesinin lansmanını yapacak.

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

kulaya yeni mezbaha mı yapılacak Haberi

kulaya yeni mezbaha mı yapılacak


Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliğinde çalışmaları başlayan yeni mezbaha ile Kulalılar yeni bir hizmete daha kavuşuyor. Zaferiye Mahallesi Gölyeri mevkiine yapılacak yeni mezbaha binası inşaatı için hafriyat çalışmaları başladı. Günlük 50 büyükbaş hayvan kesim kapasitesine sahip olacak yeni mezbaha, Kula ve çevresindeki hayvan üreticileri ile et işletmecilerinin ihtiyacını karşılayacak.  Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı standartlarına uygun olarak projelendirilen yeni mezbaha binası 2 dönümlük arazi üzerine yapılacak. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula Belediye Meclis Üyesi İlyas Macun ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon İşleri Müdür Yardımcısı Cihan Biçer ile hafriyat çalışmalarının devam ettiği mezbaha alanında incelemelerde bulundu. Yeni mezbaha inşaatı ile ilgili yetkililerden bilgi alan Başkan Tosun, Kula’da yapımına başlanan yeni mezbahanın vatandaşlara modern ve sağlıklı bir ortamda...