07 / 05 / 2024

Kule Evo arsa alanı

Kule Evo arsa alanı

YENİ hayatlarına başlayanları, yeni yaşam alanlarına davet eden Kule Evo, iş ve özel hayatı tek çatı altında yürütebilmenin kolaylığını da sunuyor. Projede 39 dükkandan oluşan AVM de yer alıyor...

Çankaya Sisa Kule fiyat!

Çankaya Sisa Kule fiyat listesi haberimizde yer alıyor. 11 bin 845 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen proje Ankara  Çankaya'da yer alıyor.

Ankara Kule Evo’da ticari alanlar açılıyor!

Ankara Eskişehir Yolu üzerinde ‘yol üstü’ alışveriş konsepti inşa edildi. Bölgenin ‘yeni nesil konut-ofis’ projesi Kule Evo’da ticari alanlar açılıyor.

Dap Adam Kule Cevizli daire fiyatları!

3 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Adam Kule Cevizli projesi 284 daire ve 88 home ofisten meydana geliyor. Dap Adam Kule Cevizli daire fiyatları 400 bin TL'den başlıyor.

Kule Evo bölgenin ofis ihtiyacını karşıladı!

Yaklaşık 50 yıldan bu yana kentin ihtiyaçlarına uygun çözümler üreten BESA Grup ise yeni nesil ev-ofis projesi Kule Evo projesi ile bölgeye ‘iş dünyasını’ getirdi.

Ankara Kule Evo'da yaşam başladı!

Günden güne artan hareketiyle Başkent Ankara’nın en hızlı gelişen bölgelerinden Eskişehir Yolu’nun ilk home-ofis projesi Kule Evo kapılarını açtı.

Vadistanbul 13 adet POTAIN kule vinç ile inşa ediliyor!

Ayazağa’da toplam 424 bin metrekarelik arsa üzerinde yükselen ve toplam 3 farklı etaptan oluşan VADİSTANBUL, 13 adet POTAIN kule vinç ile inşa ediliyor.

Kule Evo Ankara'da teslimler Mayıs'ta!

Başkent Ankara’nın en hareketli bölgelerinden Eskişehir Yolu’nda hayata geçirilen Kule Evo projesinde teslim tarihi yaklaştı. Kule Evo, Mayıs’tan itibaren sahipleriyle buluşmaya hazırlanırken, bölge de ilk home-ofis konseptiyle tanışacak.

Kule Evo Ankara satış fiyatları!

Kule Evo Ankara satış fiyatları 318 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Ankara Kule Evo Rezidans projesinde konutların iki ay içerisinde teslim edilmesi planlanıyor...

Mahmutbey Başkule Ofisleri Mayıs 2016'da teslim!

Mahmutbey Başkule Ofisleri Mayıs 2016'da teslim edilecek. Toplamda 72 adet ofisten oluşan proje 6 bin 478 metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Dap Yapı Teras Kule Konutları nerede?

Toplam 16 bin metrekare arsa alana yayılan proje 2 blok halinde bulunuyor. Proje Dap Yapı imzası ile yükseliyor. Peki Dap Yapı Teras Kule Konutları nerede?

Kartal Teras Kule Dap Yapı satılık!

Kartal Teras Kule Dap Yapı satılık daireler 16 bin metrekarelik arsa üzerinde yükselecek. Yakın zamanda satışa çıkacak proje E-5 otoyolu üzerinde bulunuyor.

Dap Yapı Teras Kule nerede?

Yaklaşık 16 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek Teras Kule Residence'de 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Peki Dap Yapı Teras Kule nerede?

Dap Teras Kule Rezidans satılık!

Dap Teras Kule Rezidans satılık konut tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. Ön talep toplanan proje 16 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçirilecek.

Kule Evo arsa alanı Haberi

Kule Evo arsa alanı

YENİ hayatlarına başlayanları, yeni yaşam alanlarına davet eden Kule Evo, iş ve özel hayatı tek çatı altında yürütebilmenin kolaylığını da sunuyor. Evo'daki sosyal alanlar ise, zamanla yarrşan herkese sunulmuş bir diğer kolaylık. Kule Evo sakinleri iş hayatını sadece dairelerinde değil toplantı salonlarında da sürdürebilir, 39 dükkandan oluşan alışveriş merkezinde keyifli zaman geçirebilirler. Kapalı yüzme havuzunda ya da fitness merkezinde spor yapabilir, saunada yorgunluklarını atabilirler. Mini sinema salonunda 7. 

sanatın keyfine varırken, daire temizlik hizmeti evlerin temizliğini tamamlayabilir. 

Zamandan tasarrufun bir diğer yolu Eskişehir yolu üzerinde Çayyolu mevkiinde yer alan yapı, konumu itibariyle zamandan tasarruf kazanmayı sağlayacak bir diğer etken. 


Hürriyet Ankara İnşaat...