02 / 05 / 2024

Kule Evo projesine üniversite öğrencilerinin ilgisi artıyor

Kule Evo projesine üniversite öğrencilerinin ilgisi artıyor

Bugün üniversiteliler çok sayıda kişinin kaldığı daracık yurt odaları yerine, yoğun ders yükünü azaltacak ve özgürce yaşam olanağı sağlayacak konfordaki mekanları tercih ediyor.

AB’den Halkalı-Kapıkule demir yolu hattına 275 milyon Euro hibe!

AB-Türkiye arasında bugüne kadarki en büyük ölçekli mali yardım projesine ilişkin ikili proje finansman anlaşması imzalanıyor. Anlaşma kapsamında AB Halkalı-Kapıkule demir yolu hattı için 275 milyon Euro hibe desteği verecek.

Ova Kule projesine Keçiören halkından yoğun ilgi!

Ova Kule projesi Ankara'nın Keçiören İlçesi'nde hayata geçiriliyor. İpektaş İnşaat Ltd. Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet İpek fiziki çevrenin çocuğun gelişimi üzerinde büyük önemi olduğunu söyledi. 

Ankara Kule Evo’da ticari alanlar açılıyor!

Ankara Eskişehir Yolu üzerinde ‘yol üstü’ alışveriş konsepti inşa edildi. Bölgenin ‘yeni nesil konut-ofis’ projesi Kule Evo’da ticari alanlar açılıyor.

Kule Evo bölgenin ofis ihtiyacını karşıladı!

Yaklaşık 50 yıldan bu yana kentin ihtiyaçlarına uygun çözümler üreten BESA Grup ise yeni nesil ev-ofis projesi Kule Evo projesi ile bölgeye ‘iş dünyasını’ getirdi.

Ankara Kule Evo'da yaşam başladı!

Günden güne artan hareketiyle Başkent Ankara’nın en hızlı gelişen bölgelerinden Eskişehir Yolu’nun ilk home-ofis projesi Kule Evo kapılarını açtı.

Marmara Kule, Kartal'ın yükselen değeri olacak!

Yasin Işık İnşaat ve Gayrimenkul, yatırımlarına İstanbul'da devam ediyor. Gizer Grup Şirketleri ile ortak olarak Marmara Kule projesine başlayan firma, 2 yıllık süreçte 30'a yatan projeyle 6 milyar dolar yatırım alacak bölgenin yükselen değeri olmayı hedefliyor.

Kule Evo Ankara'da teslimler Mayıs'ta!

Başkent Ankara’nın en hareketli bölgelerinden Eskişehir Yolu’nda hayata geçirilen Kule Evo projesinde teslim tarihi yaklaştı. Kule Evo, Mayıs’tan itibaren sahipleriyle buluşmaya hazırlanırken, bölge de ilk home-ofis konseptiyle tanışacak.

Kule Evo Ankara satış fiyatları!

Kule Evo Ankara satış fiyatları 318 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Ankara Kule Evo Rezidans projesinde konutların iki ay içerisinde teslim edilmesi planlanıyor...

Kule Evo, Ankaralılar’ın alışveriş alışkanlığını değiştiriyor!

Klasik AVM’lere yeni boyut kazandıran ‘cadde mağazacılığı’ son yıllarda Ankara’da kendine daha fazla yer bulurken, özellikle kentin hareketli caddelerinde yer alan ‘yol üstü’ mağazalar Ankaralılar’ın alışveriş alışkanlığını da değiştiriyor.

DAP Yapı, Adam Kule projesine start verdi!

DAP Yapı, İstanbul Dragos'ta, mimari formunu ve konseptini insandan alan 'Adam Kule' projesine start verdi. Proje, metrekaresi 5 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla görücüye çıktı.

Kule Evo projesi ile bölgedeki canlılık artacak!

Başkent Ankara’nın batıya gelişim aksı Eskişehir Yolu’nun hareketli yapısını karşılama noktasında yaşanan eksiklik sona eriyor. Hayata geçirilen Kule Evo projesinin konut, ofis ve AVM’den oluşan yapısıyla bölge canlılığının artması planlanıyor.

Kule Evo projesine üniversite öğrencilerinin ilgisi artıyor!

Bugün üniversiteliler çok sayıda kişinin kaldığı daracık yurt odaları yerine, yoğun ders yükünü azaltacak ve özgürce yaşam olanağı sağlayacak konfordaki mekanları tercih ediyor.

Öğrenciler Kule Evo’ya büyük ilgi gösteriyor!

Yıllar önce “kafamı bir yere sokayım, neresi olursa olsun” düşüncesi hakimken, bugün üniversiteliler çok sayıda kişinin kaldığı daracık yurt odaları yerine, yoğun ders yükünü azaltacak ve özgürce yaşam olanağı sağlayacak konfordaki mekanları tercih ediyor

Kule Evo projesine üniversite öğrencilerinin ilgisi artıyor Haberi

Kule Evo projesine üniversite öğrencilerinin ilgisi artıyor

Kolay ulaşım ve sosyalleşme


Ankara’daki 18 üniversitenin önemli kısmının Eskişehir Yolu üzeri ve civar bölgelerinde konumlandığını anımsatan BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, bu bölgenin kolay ulaşım sağlanan lokasyonu, kentin gelişimine uygun yapısının yanı sıra önemli eğitim kurumlarına yakınlığıyla da değer kazandığını kaydetti.


Efe Bezci, özellikle şehir dışından gelen öğrencilerin okullarına kolay ulaşabilecekleri, aynı zamanda sosyalleşebilecekleri yerleşim merkezine ihtiyaç duyduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:


“Çok sayıda konut projesinin hayata geçirildiği bölge, yalnızca şehrin gürültüsünden uzaklaşmak isteyenlerin değil, öğrencilerin de dikkatini çekiyor.  Ankara’da yaklaşık 300 bin üniversite öğrencisi var. Bu öğrencilerin 60 bin kadarı Türkiye’nin en seçkin üniversitelerinin yer aldığı Eskişehir yolu civarında konumlanıyor. Konforundan vazgeçmeyen, sosyalleşmek ya da alışveriş yapmak için şehir merkezine kadar inmek istemeyen, yolda zaman kaybetmeden evlerinde rahat ortamda...