07 / 05 / 2024

Kule Evo sosyal alanları

Kule Evo sosyal alanları

YENİ hayatlarına başlayanları, yeni yaşam alanlarına davet eden Kule Evo, iş ve özel hayatı tek çatı altında yürütebilmenin kolaylığını da sunuyor. Projede 39 dükkandan oluşan AVM de yer alıyor...

İş dünyası sosyal ofisi sevdi!

Ankara’nın en gözde ofis projesi olan Besa Kule İş Merkezi'nde, işten bunalarak nefes almak isteyenler, kulenin altını çevreleyen sosyal mekanlara inerek iş performanslarını artırıyor.

Ankara Kule Evo’da ticari alanlar açılıyor!

Ankara Eskişehir Yolu üzerinde ‘yol üstü’ alışveriş konsepti inşa edildi. Bölgenin ‘yeni nesil konut-ofis’ projesi Kule Evo’da ticari alanlar açılıyor.

Kule Evo bölgenin ofis ihtiyacını karşıladı!

Yaklaşık 50 yıldan bu yana kentin ihtiyaçlarına uygun çözümler üreten BESA Grup ise yeni nesil ev-ofis projesi Kule Evo projesi ile bölgeye ‘iş dünyasını’ getirdi.

Ankara Arp Kule'de A plus çalışma ortamı!

Mimari tasarımı, teknik ve sosyal olanakları ile Ankara'nın ofis yaşamına A plus çalışma ortamı sağlayan Arp Kule, Eskişehir Yolu'nun A plus ofis projesi olarak gayrimenkul değerleme uzmanları tarafından lokasyonu, inşaat kalitesi, teknik sosyal donatıları ile iyi bir yatırım aracı olarak görülüyor.

Ankara Kule Evo'da yaşam başladı!

Günden güne artan hareketiyle Başkent Ankara’nın en hızlı gelişen bölgelerinden Eskişehir Yolu’nun ilk home-ofis projesi Kule Evo kapılarını açtı.

Kule Evo Ankara'da teslimler Mayıs'ta!

Başkent Ankara’nın en hareketli bölgelerinden Eskişehir Yolu’nda hayata geçirilen Kule Evo projesinde teslim tarihi yaklaştı. Kule Evo, Mayıs’tan itibaren sahipleriyle buluşmaya hazırlanırken, bölge de ilk home-ofis konseptiyle tanışacak.

Kule Evo Ankara satış fiyatları!

Kule Evo Ankara satış fiyatları 318 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Ankara Kule Evo Rezidans projesinde konutların iki ay içerisinde teslim edilmesi planlanıyor...

Kule Evo, Ankaralılar’ın alışveriş alışkanlığını değiştiriyor!

Klasik AVM’lere yeni boyut kazandıran ‘cadde mağazacılığı’ son yıllarda Ankara’da kendine daha fazla yer bulurken, özellikle kentin hareketli caddelerinde yer alan ‘yol üstü’ mağazalar Ankaralılar’ın alışveriş alışkanlığını da değiştiriyor.

Adam Kule projesinin lansmanı gerçekleşti!

DAP Yapı, istanbul Dragos'ta yapımına başlayacağı 'Adam Kule' projesinin lansmanını gerçekleştirdi. Rezidans, home-ofis ve sosyal yaşam alanlarından oluşacak.

Adam Kule projesinin yüzde 47'sinin satışı gerçekleşti!

İstanbul Dragos'ta, rezidans, home-ofis ve sosyal yaşam alanlarından oluşacak "Adam Kule" projesinin tanıtımı yapılırken, projenin yüzde 47'sinin satıldığı açıklandı.

Besa Kule İş Merkezi Ankara'ya değer katacak!

Ankara’da sosyal yaşamın yeni gözde merkezi Çukurambar, zengin ve farklı marka karmasını bünyesinde barındıran Besa Kule İş Merkezi ile değerini artıracak; daha fazla kişinin buluşma noktası olacak.

Ankara Çukurambar, Besa Kule İş Merkezi ile değerini artıracak!

Ankara’da sosyal yaşamın yeni gözde merkezi Çukurambar, zengin ve farklı marka karmasını bünyesinde barındıran Besa Kule İş Merkezi ile değerini artıracak; daha fazla kişinin buluşma noktası olacak.

Kule Evo projesi ile bölgedeki canlılık artacak!

Başkent Ankara’nın batıya gelişim aksı Eskişehir Yolu’nun hareketli yapısını karşılama noktasında yaşanan eksiklik sona eriyor. Hayata geçirilen Kule Evo projesinin konut, ofis ve AVM’den oluşan yapısıyla bölge canlılığının artması planlanıyor.

Kule Evo sosyal alanları Haberi

Kule Evo sosyal alanları

YENİ hayatlarına başlayanları, yeni yaşam alanlarına davet eden Kule Evo, iş ve özel hayatı tek çatı altında yürütebilmenin kolaylığını da sunuyor. Evo'daki sosyal alanlar ise, zamanla yarrşan herkese sunulmuş bir diğer kolaylık. Kule Evo sakinleri iş hayatını sadece dairelerinde değil toplantı salonlarında da sürdürebilir, 39 dükkandan oluşan alışveriş merkezinde keyifli zaman geçirebilirler. Kapalı yüzme havuzunda ya da fitness merkezinde spor yapabilir, saunada yorgunluklarını atabilirler. Mini sinema salonunda 7. 

sanatın keyfine varırken, daire temizlik hizmeti evlerin temizliğini tamamlayabilir. 

Zamandan tasarrufun bir diğer yolu Eskişehir yolu üzerinde Çayyolu mevkiinde yer alan yapı, konumu itibariyle zamandan tasarruf kazanmayı sağlayacak bir diğer etken. 


Hürriyet Ankara İnşaat...