02 / 05 / 2024

Kule Rams son durum

Kule Rams son durum

2+1 ve 3+1 daire seçeneklerine sahip olan proje Rams Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Kule Rams İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de hayata geçiriliyor.

Kule Rams projesinde ön talepler toplanıyor!

Rams Yapı imzasıyla hayata geçirilen projede ön talepler toplanıyor. 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerine yer verilen projede İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de inşa ediliyor.

Çerkezköy-Kapıkule demir yolu hattında son durum ne?

İnşaatı hız kesmeden devam eden Çerkezköy-Kapıkule demir yolu hattında son durum ne? İşte beklenen projedeki son gelişmeler...

Halkalı-Kapıkule Demiryolu hattında son durum ne? 

Türkiye'nin Avrupa ile bağlantısında önemli bir hat olan Halkalı-Kapıkule Demir Yolu Hattı'nda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Hattın Çerkezköy-Kapıkule kısmındaki çalışmalarda yüzde 25'lik aşama tamamlandı.

İş GYO Kule 3 kiralamasında son durum!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan İş Kuleleri Kule 3'ün kiralama çalışmaları devam ediyor...

Kule Residence'ta son 60 daire! 413 bin TL'ye!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na ait Kayaşehir Emlak Konut Evleri'nde satışa çıkan Kule Residence'da satış patlaması yaşanıyor. Projede 185 daireden 125'i sahiplerini buldu...

Yıldırım Kule'de son 18 ofis için kampanya!

Konya Yolunda inşa edilen Yıldırım Kule, hayata geçireceği proje ile bir ilke imza atarak; ofis sahiplerinin can dostlarına kapılarını açacak.

İş Kuleleri Kule 3 kiralaması son durum 2018!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İş Kuleleri Kule 3'ün muhtelif kiracılara kiralama çalışmaları devam ediyor..

İş Kuleleri Kule 3'ün kiralamasında son durum!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İş Kuleleri Kule 3'ün muhtelif kiracılara kiralanmasına ilişkin açıklama yaptı...

Çamlıca Kulesi'nde son aşamaya gelindi!

Çamlıca'da inşa edilen 360 metrelik kule de son aşamaya yaklaşıldı. Çamlıca Kulesi'nde 1300 tonluk anteni yerleştirmek için hidrolik sistem kuruldu. Anten, hidrolik sistemle tepeye monte edilecek.

Marmarams'da kampanyalar 31 Mayıs'ta son!

Rams Yapı tarafından hayata geçirilen Marmarams'da fırsat kampanyaları sürüyor. Cazip ödeme seçenekleri sunan projede kampayalar için son gün 31 Mayıs.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün kuleleri son halini aldı!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde montajı tamamlanan kule şapkalarının yerleştirilmesinin ardından, 322 metre yüksekliğindeki köprü kuleleri son halini aldı.

Beeves Steakhouse, Kartal Espadon Kule'de açıldı!

Türkiye’deki şube sayısı 12’ye çıkan “Beeves” hızla büyüyor. En son Kartal Espadon Kule’de açtığı şubesi ile iş merkezlerinin de dikkatini çeken Beeves Steakhouse özel dekorasyonu ile bölgede oldukça ilgi görüyor.

Şerifali Kule Rams'ta yüzde 10 indirim kampanyası! 395 bin TL'ye!

İstanbul Şerifali'de hayata geçirilen Kule Rams projesinde yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Projede konutlar 395 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Dalga Kule Maltepe'de vade farksız peşin fiyatına dükkanlar!

Dapı'nın 2014 yılında teslim ettiği Dalga Kule projesinde kalan son dükkanlar için ödeme kampanyası düzenlendi. Dap Dalga Kule'de hemen teslim dükkanların ödemeleri peşin fiyatına vade farksız yapılıyor...

Kule Rams son durum Haberi

Kule Rams son durum

Ön taleplerin toplandığı Kule Rams projesinde alıcılara huzur, aile ortamı ve yatırım avantajı aynı anda sunuluyor. 


Yepyeni bir yaşam biçimi sağlayacak Kule Rams projesinde ailelerin çocuklarıyla vakit geçirilebileceği oyun alanları ve spor yapılacak fitness merkezi bulunuyor. 


İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de inşa edilen Kule Rams, Rams Yapı imzasıyla yükseliyor. 


Açık kapalı otopark, güvenlik sistemi gibi donatıların yanı sıra fonksiyonel ve teknik anlamda güçlü malzemeler yer alıyor.


Modern mimarinin geleneksel mimariyle iç içe harmanlandığı projede daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. 


Fiyatların ve ödeme planının henüz belli olmadığı Kule Rams projesinde özel olarak tasarlanan fitness ve koşu parkı da mevcut. 







www.ramsyapi.com.tr

www.kulerams.com

Telefon: 0216 470 00 88 - 0216 291 26...