03 / 05 / 2024

kule vinç aylık fiyatları

kule vinç aylık fiyatları

Türkiye'de son yıllarda inşaat sektörünün kaydettiği hızlı gelişme sonrasında, yüksek binaların yerini gökdelenler almaya başladı. İnşaat alanında yaşanan bu değişim, "kule vinç" kavramını daha önemli hale getirdi.

Depremden sonra talep 5 kat arttı: Kule vinç yatırımcılığı yine popüler oldu!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerin büyük yıkımlara sebep olduğu 11 şehirdeki şantiyelerde kule vince talep tam 5 kat arttı. Kule vinçlerin çok yüksek fiyatlarla kiraya verilmesi de yatırımcısının yüzünü güldürdü.

Toros Kule Vinç Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toros Kule Vinç Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 3 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Kırbıyık tarafından kuruldu.

Keçiören Cumhuriyet Kulesi'nden aylık 2 milyon TL kira geliri hedefleniyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Cumhuriyet Kulesi'nin şantiye mobilizasyon çalışmalarını tamamlanarak 2021 yılında açılacağını söyledi ve "Kule tamamlandığında, aylık 2 milyon TL kira geliri hedefliyoruz" dedi...

Halk Bankası, Ataşehir Finans Kule'ye aylık 1.5 milyon ödeyecek!

Halkbank Genel Müdürlük binası olarak kullanılan "Ataşehir Finans Kule" binasının Türkiye Halk Bankası A.Ş.'ne kiralama süresi 1 yıl daha uzatıldı. Aylık 1 milyon 556 bin TL+KDV kira bedeli ödenecek. 

Halk Bankası, Ataşehir Finans Kule'ye aylık 1.3 milyon ödeyecek!

Halkbank Genel Müdürlük binası olarak kullanılan "Ataşehir Finans Kule" binasının Türkiye Halk Bankası A.Ş.'ne kiralama süresi 1 yıl daha uzatıldı. Aylık 1 milyon 350 bin TL+KDV kira bedeli ödenecek. 

Köseler Kule Vinç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köseler Kule Vinç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hamdi Köse ve Sabri Köse ortaklığında 12 Ekim'de 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

ADV Kule Vinç 6-10 Mayıs'ta KOMATEK 2015 Fuarı'na katılacak!

ADV Kule Vinç 6 - 10 Mayıs 2015 tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek olan KOMATEK 2015 14. Uluslararası İş ve İnşaat Makina, Teknoloji ve Aletleri İhtisas Fuarı’nda A1- Holünde ADV Standında yer alacak.

1968 yılında Galata Kulesi aylık 30 bin liraya kiraya verilmiş!

1968 yılında İstanbul Belediyesi, restorasyonu tamamlanan Galata Kulesi'ni kiraya vermiş. Turistik site haline getirilen Galata Kulesi'ne giriş biletle olacakmış. Kule, aylık 30 bin liraya kiraya verilmiş.

İnşaatlardaki kule vinçlerin aylık kirası 10 bin TL!

Türkiye'de son yıllarda inşaat sektörünün kaydettiği hızlı gelişme sonrasında, yüksek binaların yerini gökdelenler almaya başladı. İnşaat alanında yaşanan bu değişim, "kule vinç" kavramını daha önemli hale getirdi.

Kule vinç inşaat maliyetlerini yüzde 40 düşürüyor!

İtalyan FM Grubu'nun distribütörü ADV Kule Vinç Genel Müdürü Betül Bıyık, Avrupa'da durgunluk yaşanırken, Türkiye'de kaydedilen bu gelişmede kule vinçlerin büyük bir etkisi olduğunu söyledi.

Akmerkez GYO 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, finansal tablo, özkaynak değişim tablosu, nakit akış tablosu, kar ve zarar kapsamlı gelir tablosu ve finansal durum tablosunu içeren 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı...

Yibitaş 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

Yibitaş, finansal tablo, özkaynak değişim tablosu, nakit akış tablosu, kar ve zarar kapsamlı gelir tablosu ve finansal durum tablosunu içeren 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı...

İş GYO 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, finansal tablo, özkaynak değişim tablosu, nakit akış tablosu, kar ve zarar kapsamlı gelir tablosu ve finansal durum tablosunu içeren 6 aylık faaliyet raporunu yayınladı...

kule vinç aylık fiyatları Haberi

kule vinç aylık fiyatları

Özellikle son yıllarda Başkent Ankara'da çok sayıda gökdelen inşaa edildi. Kule vince olan talep tüm Türkiye'de olduğu gibi Başkent'te de gün geçtikçe artıyor. 


BİR inşaatta maliyetten zamana, işgücüne kadar yarı yarıya tasarruf sağladığı için tercih edilen kule vinç, lüks olmaktan çıkıp ihtiyaç haline geldi. İrili ufaklı 100'e yakın modeli bulunuyor. 10 yıl öncesine kadar sadece çok büyük inşaatlarda kullanılan kule vinçler şimdilerde her inşaata girdi. Özellikle yoğun olarak inşaat faaliyetlerin yürütüldüğü Eskişehir Yolu, Konya Yolu, ve Çukurambar semti ile kentsel dönüşüm projelerinde uzunluğu 200 metreye kadaı çıkabilen bu vinçlerden bol bol görmek mümkün. 


AYLIK KİRA 10 BİN TL 

Fiyatları yüksekliğine ve taşıma kapasitesine göre değişiklik gösteren vinçlerin fiyatları 110 bin-1 milyon euro arasında değişiyor. Büyüklüğüne gore 20 ila 50 işçinin yapabildiği işi...