13 / 05 / 2024

Kuleli Evleri geniş daire

Kuleli Evleri geniş daire

İstanbul’un kalbinin attığı lokasyonda yer alan Kuleli Evleri Bomonti, büyüklükleri 159 metrekareye kadar değişen 2+1 teraslı ve 3+1 teraslı dubleks konut seçenekleri ile geniş aileleri rahatlatacak çağdaş çözümler sunuyor.

Kuleli Evleri La Marin nerede? Kuleli Evleri La Marin fiyat listesi!

Bomonti'de hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Yıldırım Yapı Grubu'nun yeni projesi Kuleli Evleri La Marin nerede? İşte Kuleli Evleri La Marin fiyat listesi...

Kuleli Evleri La Marin Projesi'yle Beylikdüzü'ne villa konforunda 48 yeni konut geliyor!

Kuleli Evleri La Marin Projesi'yle İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'ne villa konforunda 48 yeni konut geliyor. Peki Kuleli Evleri La Marin Projesi'nde hangi konut tipleri yer alıyor? Kuleli Evleri La Marin Projesi'nde hangi sosyal alanlar bulunuyor? Projedeki konutların alanları kaç metrekare?

Malatya'da depremzedeler için yapılan konutların rezerv alanı genişletilecek!

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde evleri ağır hasar gören vatandaşlar için Gelincik Tepesi'nde yapımına başlanan konutların rezerv alanının genişletileceği açıklandı.

Sinpaş Yalı Vadi Evleri'nde ön talep başladı!

Marina Ankara’nın “Yalı Vadi Evleri” lansman fırsatlarıyla ön satışa çıktı. Suya sıfır konumu, sayısız sosyal donatıları ve geniş balkonlu yaşamıyla öne çıkan Sinpaş Yalı Vadi Evleri sınırlı sayıda üniteleriyle Ankara’da yalı keyfini sürmek isteyenleri bekliyor.

Küçük evlerin dekorasyonu için akıllı çözümler!

Yıldırım Yapı Grubu’nun İstanbul’un parlayan yıldızı Bomonti’deki projesi Kuleli Evleri şehrin her köşesine rahatça ulaşmanın kolaylığını sunuyor.

Fabay Adabükü Evleri: Huzur ve mutluluğun adresi!

Özel plaj anlayışıyla tasarlanan sahil bandı, sosyal tesislerinin genişliği ve zengin imkanlarıyla dikkat çeken Fabay Adabükü Evleri, sakinlerine doğayla iç içe bir yaşam vadediyor.

Kaledos Evleri: Modern ve minimal!

Katedos Evleri'ne komşu olarak konumlandırılan üç adet özel villadan oluşan Kaledos E-Type Evleri, geniş metrekarede sunduğu şık, modern ve etkileyici tasarımıyla göz dolduruyor. Lüks ve konforun ağır bastığı villalar, Bodrum manzarasına hâkim konumuyla dikkat çekiyor.

Akıllı ev sistemleri Kuleli Evleri’nde!

Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçirilen Kuleli Evleri projelerinde, Y kuşağına akıllı ev sistemleri teknolojisi ile fonksiyonel bir yaşam alanı sunuluyor...

Yıldırım Yapı Grubu da yüzde 20 indirim kampanyasına katıldı!

 Yıldırım Yapı Grubu da konut alımlarında indirim kampanyasına katıldı. Kuleli Evleri Poyraz II ve Kuleli Evleri Bomonti projelerinde yüzde 20 indirim uygulanıyor...

Şehir merkezindenki projelerin yıldızı parlıyor!

Yıldırım Yapı Grubu tarafından İstanbul’un merkezi Şişli’de hayata geçirilen Kuleli Evleri Projeleri, lokasyon faktörü ve ulaşım alternatifleriyle konut sektöründe düşüş yaşanan şu dönemde şehir merkezinde olmanın avantajını yaşıyor... 

Kuleli Evleri terasıyla yaz enerjisini getiriyor!

Yıldırım Yapı Grubu Bomonti’de inşa ettiği Kuleli Evleri Poyraz II projesi ile teras keyfini şehrin merkezine taşıyor. Projede ev sahibi olmak isteyenlere ferah bir yaşam alanı sunuluyor. 

Banu Evleri Ispartakule 2'de bahar kampanyası!

Banu Evleri Ispartakule 2 projesinde bahar kampanyası başladı. Hasanoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede ‘48 bin TL peşin, 2018’de taşın’ kampanyasının kapsamı genişletildi. 

Kuleli Evleri yatırımcıları 6 yılda yüzde 400 kazandı!

Yıldırım Yapı Grubu, 2011'de inşaatına başlanan Kuleli Evleri projesinde yatırımcılarını yüzde 400 kazandırdı.

Kuleli Evleri geniş daire Haberi

Kuleli Evleri geniş daire


İstanbul’un kalbinin attığı lokasyonda yer alan Kuleli Evleri Bomonti, büyüklükleri 159 metrekareye kadar değişen 2+1 teraslı ve 3+1 teraslı dubleks konut seçenekleri ile geniş aileleri rahatlatacak çağdaş çözümler sunuyor.


İhtiyaçlar ve değişen yaşam alışkanlıkları konut seçiminde kriterleri de belirliyor. Bireysel yaşamın öne çıktığı günümüzde çocuklu ve büyük aileler, geniş konut seçeneklerini öncelikli olarak değerlendiriyor. İstanbul’un yeni çekim merkezi Bomonti’de Yıldırım Yapı Grubu imzası ile yükselen Kuleli Evleri Bomonti projesi, sunduğu geniş teraslı ve dubleks seçenekleri ile geniş ailelerin beklentilerine cevap veriyor.


Ferah mimarisi sayesinde herkes bir arada

Kalabalık ailelerin yanı sıra arkadaş davetlerinde de bir arada olmaya imkan sağlayan konutlar evde keyifli vakit geçirmenin anahtarı. İstanbul’un seçkin semtlerden biri olan Bomonti'de yükselen Kuleli Evleri Bomonti, geniş çözümleri ve teras ayrıcalığı ile evleri...