02 / 05 / 2024

Kaledos Evleri: Modern ve minimal!

Kaledos Evleri: Modern ve minimal!

Katedos Evleri'ne komşu olarak konumlandırılan üç adet özel villadan oluşan Kaledos E-Type Evleri, geniş metrekarede sunduğu şık, modern ve etkileyici tasarımıyla göz dolduruyor. Lüks ve konforun ağır bastığı villalar, Bodrum manzarasına hâkim konumuyla dikkat çekiyor.



Geniş metrekarede özel konseptli bir yaşam imkânı sunan Kaledos E-Type Evleri, Bodrum Kalesini merkez alan denize hâkim konumu ile sakinlerine büyüleyici bir manzara sunuyor. Yapı projelerinde sağlamlık ve kaliteyi ön planda tutan Eltemur ailesinin imzasını taşıyan proje konsepti doğrultusunda, mekanın genelinde, lüks ve konforun ağır bastığı minimal bir hava yaratılmış.

Kaledos Evlerine komşu olarak konumlandırılan üç özel villadan oluşan Kaledos E-Type Evleri, geniş metrekareleri, bağımsız yerleşimleri ve teknolojiyi üst seviyede kullanan akıllı ev sistemi donanımlarıyla dikkat çekiyor. Bodrum dokusuna uygun mimarisiyle ihtişamlı bir sonsuzluk ve derinlik sunan Kaledos E-Type Evleri, tasarımın genelindeki minimal ve modern dokunuşları ile ferah aynı zamanda geniş mekân algısını ön plana çıkarıyor. Her biri farklı projelere sahip birbirinden bağımsız villalarda, beş yatak odası, oturma salonu, yemek odası, kapalı garaj, infinity havuz bölümleri yer alıyor.

Yeşili ve maviyi bulpşturan konumuyla Kaledos E-Type Evleri, etrafı çam korusu ile çevrili doğası, özel konumu, sahip olduğu konfor, modem mimarisi ve son teknolojiyle donatılmış üstün altyapısıyla yaşam standartlarını yükseltiyor.

http://kaledos.com.tr/


Geri Dön