19 / 05 / 2024

bodrum Kaledos Evleri

bodrum Kaledos Evleri

Katedos Evleri'ne komşu olarak konumlandırılan üç adet özel villadan oluşan Kaledos E-Type Evleri, geniş metrekarede sunduğu şık, modern ve etkileyici tasarımıyla göz dolduruyor. Lüks ve konforun ağır bastığı villalar, Bodrum manzarasına hâkim konumuyla dikkat çekiyor.

Bodrum Yalı Evleri'nde 370 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Bodrum'da hayata geçirilen Yalı Evleri'nde fiyatlar 370 bin dolardan başlıyor. Projede hemen teslim hemen tapu avantajı sunuluyor.

Bodrum CitrON Evleri ve Bodrum Amazon Akıllı Evleri'nde satışlar tamamlandı!

Önderler İnşaat'ın projeleri arasında yer alan Bodrum CitrON Evleri ve Bodrum Amazon Akıllı Evleri'nde satışlar tamamlandı. Projelerde “doğal yaşam”  alanları ve "akıllı ev" teknolojisi bulunuyor. 

Kaledos Evleri manzarasıyla büyülüyor!

Dört mevsim Ege'yi yaşatan Kaledos Evleri, büyük ilgi gören projeleriyle yatırımcısına değer kazandırırken, muhteşem manzarasıyla büyülüyor.

Kaledos Evleri: Modern ve minimal!

Katedos Evleri'ne komşu olarak konumlandırılan üç adet özel villadan oluşan Kaledos E-Type Evleri, geniş metrekarede sunduğu şık, modern ve etkileyici tasarımıyla göz dolduruyor. Lüks ve konforun ağır bastığı villalar, Bodrum manzarasına hâkim konumuyla dikkat çekiyor.

Bodrum Turkuaz Evleri fiyatları!

Bodrum Turkuaz Evleri fiyatları minimum 195 bin TL'den başlıyor. Bodrum Altın İnşaat imzası taşıyan Turkuaz Evleri projesinde teslimler 2018 yılında yapılacak...

Bodrum Altın İnşaat Manzara Evleri fiyat!

9 daireden oluşan Bodrum Manzara Evleri Bodrum Mumcular’da inşa ediliyor. Bodrum Altın İnşaat Manzara Evleri fiyat listesi 195 bin TL'den başlıyor.

Adabükü Solemar Bodrum Evleri fiyat!

Adabükü Solemar Bodrum Evleri fiyat listesi 185 bin Euro'dan başlangıç gösteriliyor. Solemar Bodrum projesinde teslimler hemen yapılıyor...

Areon Boğaziçi Evleri Bodrum fiyatları!

Areon Boğaziçi Evleri Bodrum fiyatları 160 bin liradan başlayarak değişiyor. Areon Boğaziçi Evleri Bodrum'da teslimler 2018 yılı sonunda gerçekleştiriliyor...

Ofton Bodrum Evleri güncel fiyat listesi!

Ofton Bodrum Evleri güncel fiyat listesi kapsamında fiyatlar 561 bin 800 Euro'dan başlıyor. Projenin teslimleri hemen gerçekleşiyor...

Bodrum Areon Boğaziçi Evleri'nde 950 TL taksitle!

Bodrum’da bugüne kadar 1.800 konuta imza atan Areon Yapı, bölgedeki 16. projesi Areon Boğaziçi Evleri’nde Ramazan Bayramı‘na özel fırsatlar sunuyor.

Bodrum Gümüşlük ASKO 58 Evleri'ne iskan alındı mı?

Yeminli Mali Müşavir Fuat Bergansa, Bodrum Gümüşlük ASKO 58 Evleri'nde 80 metrekare yerine 46.24 metrekarelik daireler için inşaat ruhsatı alındığını iddia etti. Bergansa "Binalar için iskan alınamadı" dedi.

Bodrum Çağdaş Toba Evleri'nde son 2 villa! 1 milyon 450 bin euroya!

Çağdaş Holding tarafından Bodrum Torba Manastır'da hayata geçirilen Çağdaş Torba Evleri'nde son 2 villa satışa sunuluyor. Projede villaların anahtar teslimi hemen gerçekleşiyor.

Bodrum Zen Evleri'nde yaşam başladı!

Zen Evleri projesinde villalar tamamlandı ve Bodrum’da lüks yaşam başladı. Bağdat Caddesi ve civarlarındaki inşaatların yarısını projelendirerek caddenin yeni kimliğini belirleyen mimar Ahmet Erkutoğlu da yer alıyor.

bodrum Kaledos Evleri Haberi

bodrum Kaledos Evleri

Geniş metrekarede özel konseptli bir yaşam imkânı sunan Kaledos E-Type Evleri, Bodrum Kalesini merkez alan denize hâkim konumu ile sakinlerine büyüleyici bir manzara sunuyor. Yapı projelerinde sağlamlık ve kaliteyi ön planda tutan Eltemur ailesinin imzasını taşıyan proje konsepti doğrultusunda, mekanın genelinde, lüks ve konforun ağır bastığı minimal bir hava yaratılmış.

Kaledos Evlerine komşu olarak konumlandırılan üç özel villadan oluşan Kaledos E-Type Evleri, geniş metrekareleri, bağımsız yerleşimleri ve teknolojiyi üst seviyede kullanan akıllı ev sistemi donanımlarıyla dikkat çekiyor. Bodrum dokusuna uygun mimarisiyle ihtişamlı bir sonsuzluk ve derinlik sunan Kaledos E-Type Evleri, tasarımın genelindeki minimal ve modern dokunuşları ile ferah aynı zamanda geniş mekân algısını ön plana çıkarıyor. Her biri farklı projelere sahip birbirinden bağımsız villalarda, beş yatak odası, oturma salonu, yemek...