26 / 07 / 2024

kuleli köşk nerede

kuleli köşk nerede

Reşat Altın'ın 9 lira olduğu 1935 yılında Sefer Oğlu Köşkleri'nden biri olan Kuleli Köşk bin 400 lira depozito ile açık artırmaya konulmuş. İşte o ilan...

Yaşar Küçükçalık nerede doğdu? Hangi şirketi kurdu? Şu an nerede çalışıyor?

Yaşar Küçükçalık kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Birlik Mensucat’ta ne iş yapıyor? İşte Yaşar Küçükçalık’ın biyografisi...

Mesa Bodrum Demirbükü'nde yaşam başladı! Mesa Bodrum Demirbükü nerede?

Mesa Bodrum Demirbükü projesinde yaşam başladı. Villa ve rezidans konut çeşitlerinin yer aldığı projede tapular hemen teslim edilecek. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Raif Ali Dinçkök kimdir, kaç yaşında?

Raif Ali Dinçkök kimdir? Raif Ali Dinçkök nerede doğdu? Raif Ali Dinçkök kaç yaşında? Raif Ali Dinçkök nereli? İşte ayrıntılar!

Çayınızı kahvenizi 1 TL’ye alın! Böyle indirim görülmedi! Yetişen kapıyor!

Enflasyonun artması gıda sektörünü fena vurdu. Vatandaşlar artık nerede indirim görse oraya akın ediyor. Öyle bir indirim haberi yapıldı ki! Yetişen alıyor! İşte detaylar!

Huawei Watch GT 3 Pro da şaşırtan fiyatlar! 1 Ekim 2022 fiyat listesi

Sağlamlığı ile öne çıkanTitanyum gövdeli Huawei Watch GT 3 Pro’nun fiyatı en düşük seviyeye geldi. Muadilleri arasında en sağlamı olarak bilinen Titanyum gövdeyle gelen Huawei Watch GT 3 Pro modelinin fiyatı en düşük nerede ve kaç lira?

Madnasa Türkbükü nerede?

Madnasa Türkbükü nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Madnasa Türkbükü nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler nerede?

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler projesiyle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Peki Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler nerede?

Nidapark Küçükyalı Büyükada nerede?

Nidapark Küçükyalı Büyükada nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Nidapark Küçükyalı Büyükada nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

TOKİ Ankara Sincan Saraycık 2020 kura çekilişi nerede yapılacak?

TOKİ Ankara Sincan Saraycık 2020 kura çekilişi nerede yapılacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Saraycık TOKİ'de 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tiplerine yer veriliyor.

Dekar Kıyıbahçe Ömerli nerede? 

Dekar Kıyıbahçe nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Proje 500 milyon TL yatırım bedeline sahip.

Dekar Kıyıbahçe nerede?

Çekmeköy Ömerli'de 84 bin 477 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Dekar Kıyıbahçe projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 bahçeli ev seçenekleri bulunuyor. Projede toplam 244 bahçeli ev yer alıyor. Peki Dekar Kıyıbahçe nerede?

Torkam E5 açık çarşı nerede?

Torkam E5 açık çarşı nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 234 rezidans, 117 ofis ve 310 dükkan bulunuyor.

KÖY Zekeriyaköy nerede yer alıyor?

KÖY Zekeriyaköy projesi 1.088 adet konut, 68 adet ticari üniteden meydana geliyor. Peki KÖY Zekeriyaköy nerede yer alıyor?

kuleli köşk nerede Haberi

kuleli köşk nerede

Taksitle Satılık Köşk


Esas No          Mevki ve nevi                 Depozito

                                                                   Lira

642   Büyükada'da Nizam'da Sefer Oğlu

         Köşkleri'nden ayrılma 3 parsel nolu     1400

         nolu 1.920 metre murabbaı

         Kuleli Köşk 

Yukarıda yazılı köşk ilki peşin olmak üzere sekiz senevi ve müsavi taksitle satılmak üzere açık artırmaya konulmuştur. İhale 17 Nisan 1935 Çarşamba günü saat onda yapılacaktır. İsteklilerin şubemize gelmeleri.


(1935 yılında Reşat Altın 33 liraymış.)


Son Posta 5 Nisan 1935



Abdullah Kutalmış...