07 / 05 / 2024

Kulemista Doka Xclimb 60 Koruma Perdesi

Kulemista Doka Xclimb 60 Koruma Perdesi

Kozyatağı’nda inşaatına başlanan 20 katlı lüks konut projesi Kulemista projesinde maksimum iş güvenliği ve verimlilik için Doka Xclimb 60 Koruma Perdesi tercih ediliyor.

Doka Proje Yapı Ve İnşaat Mimarlık Müteahhitlik Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Doka Proje Yapı Ve İnşaat Mimarlık Müteahhitlik Taahhüt Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Ertürk tarafından kuruldu.

Doka Restoran Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doka Restoran Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Güngör ve Yunus Güngör ortaklığında kuruldu.

Altındere Vadisi cazibe merkezi haline gelecek!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve DOKA iş birliği tarafından gerçekleştirilen projeyle Maçka'da bulunan vadide kır kahvesi ve lokantası, ziyaretçi merkezi ile peyzaj düzenlemesi yapılması planlanıyor.

Mega projelerde Doka'nın kalıp sistemi tercih ediliyor!

Doka Kalıp-İskele Sanayi ve Ticaret AŞ Genel Müdürü Ender Özatay, ''Osmangazi ve 1915 Çanakkale köprüleri ile Kuzey Marmara Otoyolu'ndaki İhsaniye ve Çayırköy köprülerinde Doka'nın kalıp sistemleri tercih edildi" dedi.

İstanbul katı atık yakma tesisine Doka'dan iskele ve kalıp sistemi! 

İBB'nin Katı Atık Yakma ve Enerji Üretim Tesisi Projesi'yle inşa edilen tesis Avrupa'nın en büyük katı atık bertaraf ve enerji üretim tesisi olacak. Kalıp ve iskele sistemlerinin projelendirmesini ve teminin yapan Doka Kalıp Türkiye Genel Müdürü tesisin 2020 Mart ayında tamamlanacağını söyledi.

Doka sistemleri şantiyeleri akıllandırıyor!

8-14 Nisan tarihleri arasında Münih’de düzenlenen Bauma fuarına katılan Doka, 4 bin 700 metrekare büyüklüğündeki standında yeni sistemlerini ve yenilikçi çözümlerini ziyaretçileriyle buluşturdu.

Kuzey Marmara Otoyolu Doka’ya emanet!

İstanbul Kınalı’dan Sakarya'nın Akyazı ilçesine kadar devam edecek Yavuz Sultan Selim ve Osmangazi köprüleri ile bağlantı sağlayacak olan Kuzey Marmara Otoyolu'nda çalışmalar hızla devam ediyor. 

Doka Evleri teslim tarihi!

Doka İnşaat tarafından hayata geçirilen Doka Evleri'nde fiyatlar 270 bin TL'den başlıyor. Peki projede teslimler ne zaman yapılacak? İşte Doka Evleri teslim tarihi...

Doka Evleri Tuzla fiyatları!

Toplamda 142 adet daireden meydana gelen Doka Evleri Tuzla projesinde teslimlerin Ocak 2020'de yapılması planlanıyor. İşte, Doka Evleri Tuzla fiyatları... 

Nepstadion Stadyumu yeniden inşa ediliyor!

UEFA Avrupa 2020 için hazırlıklar hız kesmeden devam ediyor. Zor, farklı tasarımıyla yeniden inşa edilen Népstadion Stadyumu Doka’nın mühendislik bilgisi ile ilerliyor..

Tarihi Rize Çarşısı’ndaki 70 bina yenilenecek!

Rize Tarihi Çarşısı Cephe İyileştirme Projesi, DOKA'nın desteğiyle başlıyor. Proje kapsamında, 70 bin 1 milyon 100 bin liraya yenilecek.

Tuzla Doka Evleri lokasyon!

Tuzla Doka Evleri lokasyon bilgileri haberimizde yer alıyor. Toplamda 142 daireye yer verilen proje İstanbul Anadolu Yakası Tuzla Aydınlı'da yükseliyor.

Doka Evleri konum!

Doka Evleri konum bilgisi haberimizde yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası Tuzla Aydınlı Mahallesi'nde inşa edilen projede 1+1 ile 4+1 arasında daire tipleri bulunuyor. 

Kulemista Doka Xclimb 60 Koruma Perdesi Haberi

Kulemista Doka Xclimb 60 Koruma Perdesi

Kozyatağı’nda inşaatına başlanan 20 katlı lüks konut projesi Kulemista, Türkiye’de iş ve işçi güvenliğine verilen önemin artmaya başladığının belki de en açık örneklerinden birini teşkil ediyor. Eyvan Holding iştiraki olan Mista A.Ş.’nin inşaasını gerçekleştirdiği 20 kat ve 75 metre yüksekliğinde olması planlanan projede maksimum iş güvenliği ve verimlilik için Doka Xclimb 60 Koruma Perdesi tercih ediliyor.


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca yayınlanan ve 1 Temmuz itibariyle uygulamaya alınan tebliğe göre inşaatlarda binaların yapı yaklaşma mesafesi içerisinde bulunan kısımlarının komple koruyucu bir perde ile kapatılması zorunlu hale getirildi. Bu zorunluluk bugüne kadar daha çok gökdelen gibi yüksek katlı yapılarda tercih edilen koruma perdelerinin önemini de ortaya koydu. Koruma perdeleri artık yeni standartlarla iş ve işçi güvenliğine yönelik getirilen yeni zorunluluk ve sıkı...