10 / 05 / 2024

Kullar Toklu Deresi ıslah mı edilecek

Kullar Toklu Deresi ıslah mı edilecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Başiskele Kullar Yakacık Mahallesi’nden geçen ve sağanak yağışlarda yerleşim alanları için tehlike oluşturan Toklu Deresi’nde ıslah çalışmaları yapıyor, proje, 1 milyon TL’ye mal olacak...

Uşak Dokuzsele Deresi'ndeki işyerlerinde yıkım başladı!

Uşak Belediyesi'nin mega projelerinden biri olan Dokuzsele Deresi Islah projesi kapsamında dere kenarında işyerleri kamulaştırılarak yıkıma başlandı.

Akköprü Deresi 2. etap çalışmaları tamamlandı!

Akköprü Deresi, artık halkın nefes alabileceği bir alana dönüştürüldü. 2012 yılında yapımına başlanan ve aynı yıl birinci etabı tamamlanan Akköprü Deresi Islah Projesinin ikinci etabı da bu yıl içerisinde tamamlandı.

Muş Karni Deresi Rekreasyon Projesi başladı!

Muş Belediyesi tarafından projelendirilen ve Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından desteklenen 'Karni Deresi Rekreasyon Projesi'nin startı törenle verildi.

Antalya Demre'deki Sakar Deresi’ne dev tünel açılıyor!

Geçtiğimiz günlerde DSİ ile İnşaat firması arasında yapılan Demre Köşkerler Deresi ıslahı inşaatı işinin sözleşmesi sonrası çalışmalar başladı.

Arsuz Zilli Deresi Köprüsü ulaşımı kolaylaştıracak!

Hatay'ın Arsuz İlçe Belediyesi Başkanı Nazım Culha, Çengen Mahallesi'nde yapımına başlanan Zilli Deresi Köprüsü'ndeki çalışmaları inceledi. Köprü 64 metre uzunluğunda ve 18 metre genişliğinde inşa ediliyor.

Yenikent Deresi için protokol imzalandı!

Geçtiğimiz günlerde Söke Belediyesi tarafından Yenikent Deresi Islahı Taşkın Rusubat Kontrolü Projesi kapsamında ıslah çalışmaları başlatılmış, proje için start verilmişti.

İbrahim Karaosmanoğlu Kullar'daki yatırımları inceledi!

Başiskele Kullar bölgesinde gerçekleştirilecek projelerin son durumu görmek için inceleme yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karaosmanoğlu “Her anımız hizmet ederek ve proje üreterek geçiyor” dedi

Beykoz Küçüksu Deresi kenarındaki kapalı pazar alanı ne oldu?

Beykoz Küçüksu Deresi kenarında yapımı süren kapalı pazar alanının beton zemini ve çelik direkleri söküldü. Mustafa Yılmaz isimli pazarcı, Pazar yerindeki beton zemin ve direklerin sökülüp tekrar dikilmesine bir anlam veremediklerini belirtti.

Serdivan Belediyesi Çark Deresi'nin kenarına park yapacak!

“Yeşil Serdivan” sloganıyla ilçe genelindeki meydan ve park çalışmalarına hız kesmeden devam eden Serdivan Belediyesi, Çark Deresi kenarındaki 6 bin m2 lik alanda yeni projesini hayata geçiriyor.

Gelevera Deresi ıslah çalışmaları başladı!

Gelevera Deresi Projesi’nde dere ıslah çalışmaları başladı. Belediye Başkanımız Mustafa Karadere, 30 Mart seçimleri öncesi Gelevera Deresi ile ilgili verdikleri sözü hatırlatarak, "Göreve gelir gelmez sözümüzü tutarak fiili çalışmalara başladık” dedi.

Malatya Kuruçay Deresi ıslah ediliyor!

Kuruçay Deresi’nin ıslahının yapılarak modern bir hale getirileceğini kaydeden Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, “14 km’lik alanda "Dere Islahı Projesi" uygulanacak. Düzenlemeler yapılarak ağaçlandırılacak" dedi.

Yenikent Deresi Islah ve Çevre Düzenleme projesine başlandı!

Söke Belediyesi, yıllardır özlemle beklenen dev proje için harekete geçti. Yenikent Deresi Islahı Taşkın Rusubat Kontrolü Projesi çalışmaları başladı. Yenikent Deresi içinde temizlik çalışmaları yapılıyor.

Söke Yenikent Deresi ıslah ediliyor!

Söke Belediyesi, yıllardır özlemle beklenen dev proje için harekete geçti. Proje kapsamında Yenikent Deresi temizlenip, istinat duvarı içine alınacak, çevre düzenleme çalışmalarıyla mesire alanları oluşturulacak.

Kullar Toklu Deresi ıslah mı edilecek Haberi

Kullar Toklu Deresi ıslah mı edilecek


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Başiskele Kullar Yakacık Mahallesi’nden geçen ve sağanak yağışlarda yerleşim alanları için tehlike oluşturan Toklu Deresi’nde ıslah çalışmaları yapıyor. İzmit Sanayi Mahallesi’ndeki yağmursuyu hattının da yapılacağı proje, 1 milyon TL’ye mal olacak. İSU Genel Müdürlüğü, yatırım programı kapsamında altyapı çalışmalarını sürdürüyor. İl genelinde 26 ayrı projede inşaat çalışmaları yapan kurum, Başiskele Kullar Yakacık Mahallesi’nden geçen Toklu Deresi’nin ıslahı ile İzmit Sanayi Mahallesi’nde yağmursuyu hattı yapıyor.



1 MİLYON TL’LİK PROJE


Bir süre önce başlanılan çalışmalar kapsamında Yakacık Mahallesi’ndeki yüzey sularını toplamak için betonarme boru ve kutu menfez ile yağmursuyu hattı yapılıyor. Ayrıca bu suların aktığı Toklu Deresi’nde ıslah çalışmaları taş kesit olarak inşa ediliyor. Derede toplam 450 metre ıslah çalışması yapılacak, proje kapsamında ayrıca İzmit Sanayi Mahallesi’nde...