24 / 05 / 2024

Külliye Projesi ne zaman gerçekleşecek

Külliye Projesi ne zaman gerçekleşecek

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, belediye binasının yeni yerine taşınmasının ardından 'Külliye Projesi'ni hayata geçireceklerini müjdeledi. Ümmet Akın, söz verdiği vaatlerden olan Külliye Projesini hayata geçireceğini söyledi.

Batıyakası Köy projesi satışa çıktı! Yeni proje!

Batıyakası Köy projesi satışa çıktı. Emlak Konut GYO ve Yıldızlar Grup işbirliği ile başlanılan proje sonrasında Yıldızlar grup tarafından ihaleyle satın alındı. Projedeki inşaat çalışmaları Yıldızlar Grup tarafından devam ediyor. Peki Batıyakası Köy projesinde konut fiyatları ne kadar?

TOKİ Konya Hüyük 2022 projesi 11 soruda tüm detaylarıyla!  2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ Konya Hüyük 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Hüyük'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Hüyük'de  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Hüyük sosyal konut projesi...

TOKİ Eskişehir Mihalıçcık 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Yüzde 10 peşinat

TOKİ Eskişehir Mihalıçcık 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Eskişehir Mihalıçcık'ta kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Eskişehir Mihalıçcık'ta inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Eskişehir Mihalıçcık sosyal konut projesi...

Emlak Konut GYO Köy Projesi 2. Etap'ın değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO, Köy Projesi 2. Etap 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki, Köy Projesi 2. Etap'ın değeri ne oldu?

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

13 Aralık'ta temeli atılacak olan KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler projesiyle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler projesinde kaç konut yer alacak? Aydınlık Evler  KİPTAŞ projesi ne kadar mal olacak? İşte KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Kanal İstanbul Projesi'ne neden karşı çıkılıyor?

Çılgın proje olarak nitelendirilen Kanal İstanbul Projesi için hazırlıklar tamamlanmak üzere. Star Gazetesi köşe yazarlarından Halime Kökce bugünkü yazısında Kanal İstanbul Projesi'ne yapılan itirazları kaleme aldı.

Çeşme Turizm Projesi'ne tepki! 

Türkiye Ormancılar Derneği, Orman Mühendisleri Odası, Tarım Orman-İş Sendikası ve Orman Teknikerleri Derneği’nin İzmir şubeleri, Kültür Bakanlığı tarafından Çeşme Yarımadası’na yapılacak “Çeşme Turizm Projesi”ne tepki gösterdi.

Seferihisar Akarca Balıkçı Barınağı Projesi'ne onay!

İzmir'in Seferihisar ilçesinde yapılması planlanan ve tartışmalara yol açan Akarca Balıkçı Barınağı Projesi'ne Cumhurbaşkanlığı'nca onay verildi.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'ne start verildi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kamulaştırma çalışmalarının hayata geçirdiği 'Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'ne başladı. Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda, yıllık 42 milyon lira kira tasarrufu sağlayacak. 

Almanya'da 2 bin kişilik cami ve külliye projesi tanıtıldı!

Almanya'nın Stuttgart kenti yakınlarında bulunan Feuerbach beldesinde yapılması planlanan cami ve külliye projesi tanıtıldı. 2 bin kişinin ibadet etmesinin planlandığı caminin 27 milyon euro’ya mal olması planlanıyor.

Milletvekillerinden Amanos Tüneli Projesi'ne destek!

İskenderun-Polateli Otoyolu Projesi kapsamında planlanan Amanos Tüneli Projesi'ne MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı ve MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan'dan destek geldi.

Gaziantep Belediyesi İstasyon Mahallesi Projesi'ne dönüşüm ödülü!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne, İstasyon Mahallesi kentsel dönüşüm uygulamasıyla, "6. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi"nde, "En İyi Sanayinin Uzaklaştırılması Dönüşüm Projesi Geliştiren ve Uygulayan Belediye" ödülü takdim edildi...

TOKİ Sincan Saraycık 2019 projesi 24 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Saraycık 2019 nerede?TOKİ Sincan Saraycık 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Sincan Saraycık 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Sincan Saraycık 2019 kura çekilişi ne zaman? TOKİ Sincan Saraycık 2019 başvuruları ne zaman? İşte TOKİ Sincan Saraycık 2019 projesi 24 soruda tüm detaylarıyla...

Külliye Projesi ne zaman gerçekleşecek Haberi

Külliye Projesi ne zaman gerçekleşecek

Göreve geldiği günden bu güne Projeleriyle dikkat çeken Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, yeni belediye binasına geçildiğinde eski belediye binasının bulunduğu yere seçim sürecinde söz verdiği vaatlerden olan Külliye Projesini hayata geçireceğini söyledi. 

Başkanı Akın, yaptığı açıklamada, "Burada yeni bir şehir inşa etmeyi hedefliyoruz. Yapacak olduğumuz Külliye Germencik'te Yaşam Merkezi haline gelecek, Sosyal alanlarıyla Germencik li Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını görecektir. Alanda bulunan Camiide de restorasyon yapılacak, Kentlerin simgesi olan bir saat kulesi inşa edilecek. Granit zemin kaplaması ve Proje detaylarıyla fark yaratacak alanımızda esnaf alışveriş Merkezleri, Cafeleri, Restaurantı ve Havuzuyla bölgede tek olacak... Yapacağımız bu proje Esnafımızın İş Potansiyelini ve Bölgedeki Ticari hareketliliğinde artmasını sağlayacaktır. Sosyal yönden önemli olan bu projenin Vatandaşlarımıza hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum" diye...