06 / 05 / 2024

Kuloğlu Yapı Gayrimenkul İnşaat

Kuloğlu Yapı Gayrimenkul İnşaat

Kuloğlu Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Kut tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Haziran'da kuruldu

My Saff Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

My Saff Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fahrettin Yahşi, Hayati Bayrak, Ahmet Furkan Kaya ve Yüksel Piroğlu ortaklığında kuruldu.

Coh Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Coh Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 11 milyon 120 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kemal Ersu, İbrahim Tevfik Gömeçlioğlu ve Orkun Oğuz ortaklığında kuruldu.

Remb Ekşioğlu Yapı İnşaat Turizm Ve Gayrimenkul İhracat İthalat Anonim Şirketi kuruldu!

Remb Ekşioğlu Yapı İnşaat Turizm Ve Gayrimenkul İhracat İthalat Anonim Şirketi bugün Şile'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sema Ebru Ekşioğlu ve Eyub Hayri Ekşioğlu ortaklığında kuruldu.

Capıtal Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Capıtal Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Cengiz Kaleli tarafından kuruldu.

Opi Yapı Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Opi Yapı Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Doğukan Hacıhasanoğlu ve Muhammet Ebrar Akçelik ortaklığında kuruldu.

Saadetoğlu Yapı İnşaat Gayrimenkul Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saadetoğlu Yapı İnşaat Gayrimenkul Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Abubekir Anli tarafından kuruldu.

Kuloğlu Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kuloğlu Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kuloğlu Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde gayrimenkul anlaşmazlığı iddiası!

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin emniyetten açıklama geldi. Yapılan açıklama ile birlikte cinayetle ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde gayrimenkul anlaşmazlığı iddiası gündeme geldi.

Aydınoğlu Konut Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınoğlu Konut Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Aydın tarafından kuruldu.

İneo Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

İneo Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Beyoğlu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile İncilay    Özata tarafından kuruldu.

Ağcaoğlu Yapı Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ağcaoğlu Yapı Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de sermaye bedeli ile Ömer İyem tarafından kuruldu.

Üçel Arsa Yapı Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Üçel Arsa Yapı Gayrimenkul Limited Şirketi Arnavutköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Sünnetcioğlu tarafından kuruldu.

Eroğlu Yapı'nın 2020 yılı finansal raporu!

Eroğlu Yapı İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ticaret A.Ş., 2020 yılı finansal raporunu KAP'ta yayınladı.

Kuloğlu Yapı Gayrimenkul İnşaat Haberi

Kuloğlu Yapı Gayrimenkul İnşaat


Kuloğlu Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Kut tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Haziran'da kuruldu. Kuloğlu Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Kuloğlu Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Çekmeköy, Mimar Sinan Mahallesi, Selimdede Caddesi, Saatçi Sokak,...