05 / 05 / 2024

kültür bakanlığı taşınıyor mu

kültür bakanlığı taşınıyor mu

Kültür Bakanlığı’nın 1926 yılında inşa edilen Ulus’taki tarihi binası müzeye dönüşecek. Bakanlık ise Jandarma’nın binasına taşınacak.

Kültür Bakanlığı’ndan personel alımı!  517 kişilik personelin departmanları açıklandı!

Kültür Bakanlığı, Temizlik, Büro ve Güvenlik Personeli pozisyonları için 527 kişilik aday arasından 49 yedek personel seçimi yaptı. Lisans, ön lisans ya da lise düzeyinde eğitimini tamamlamış kişiler arasından sözleşmeli personel alımı yapılacağı kısa süre önce duyuruldu.

Kültür Bakanlığı 60 KPSS puanıyla personel alıyor! İşte istenen şartlar!

Kültür ve Turizm Bakanlığı 60 KPSS puanı ile sözleşmeli personel alımı ilanı duyurdu. İşte detaylar!

Kültür Bakanlığı personel arıyor! 165 personeli alımı hakkında duyuru geldi!

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı ilanını duyurdu. İşte personel alımına dair detaylar!

Kültür Bakanlığı duyurdu! KPSS şartsız 17 personel alınacak! Başvurular bugün başladı! Elinizi çabuk tutun!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatrosu 17 sözleşmeli personel alımı yapacağını açıkladı. Başvurular başladı. İşte başvuru şartları...

Kültür Bakanlığı tarafından Uzman Yardımcısı alınacak! YDS puanı şart!

Kültür Bakanlığı bünyesine YTB memur alımı yapılacağı Resmî Gazete üzerinden yayımlandı. Üstelik KPSS şartı aranmıyor. Kültür Bakanlığı bünyesine farklı dillerde YDS Puanı ile Uzman Yardımcısı ve farklı alanlarda memur alımı yapılacağını duyurdu.

Kültür Bakanlığı resmen açıkladı! KPSS ve KPSS şartsız toplam 27 memur alınacak! Hemen başvurun!

Kültür ve Turizm Bakanlığı 27 memur alımı yapacağını açıkladı. KPSS puanı ve KPSS şartı olmadan memur olmak isteyenler şartları araştırıyor. Peki kimler başvuru yapabilir? Başvurular ne zaman başlıyor? İşte başvuru şartları...

İş arayanlar dikkat! Kültür Bakanlığı 171 personel alacak! Başvurular başladı, kaçırmayın!

Kültür ve Turizm Bakanlığı 171 sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Hangi illerde ve hangi pozisyonlarda personel alınacak? Hangi şartlar aranıyor? İşte detaylar...

Denizli'deki kültür merkezi 1 TL'den kiralanıyor!

Denizli Belediyesi, ketteki kültür merkezinin kirasını 1 TL yaptı. Sanatçılara özel sunulan ayrıcalıkta tek koşul merkezin ayda bir kez kullanılması.

Batman Şenay Aybüke Yalçın Kültür Merkezi 9 Haziran'da hizmete açılacak!

şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın adıyla Batman Kozluk'ta inşa edilen kültür merkezi vefatının 4. yılında hizmete açılacak.

Afyonkarahisar Bolvadin'de spor tesisleri ve kültür evi projesi tamamlanıyor!

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, Bolvadin'i ziyaret etti. Vali Yardımcısı Kaya, Kaymakam Öztürk'ten yapımı süren spor tesisleri ve kadın kültür evi çalışmalarla ilgili brifing aldı.

Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu: Yerebatan Sarnıcı ile ilgili haberler gerçeği yansıtmıyor!

Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, Yerebatan Sarnıcı'nın ivedilikle güçlendirilmesi gerektiği ve Koruma Bölge Kurulu'nun konuyu bir türlü karara bağlamadığı şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

İBB ve Kültür Bakanlığı arasında Yerebatan Sarnıcı anlaşmazlığı!

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, 'Büyük depreme dayanmaz' denilen tarihi Yerebatan Sarnıcı’nı güçlendirme projelerinin, Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu’nda bekletilerek bir karara bağlanmadığını ileri sürerken, Kültür Bakanlığı kararın alındığını belirtti. 

Vakıf Kültür Varlıklarının Restorasyonlarına İlişkin Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete'de!

Vakıf Kültür Varlıklarının Onarımları ve Restorasyonları ile Çevre Düzenlemesine İlişkin Mal ve Hizmet Alımlarına Dair Usul ve Esaslarda Değişiklik Yapılması Hakkında Usul Ve Esaslar"a ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

kültür bakanlığı taşınıyor mu Haberi

kültür bakanlığı taşınıyor mu

Kültür Bakanlığı’nın 1926 yılında inşa edilen Ulus’taki tarihi binası müzeye dönüşecek. Bakanlık ise Jandarma’nın binasına taşınacak.


Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Altındağ Belediyesi'ne ait Hamamönü Kabakçı Konağı'nda "Kültür Sanat Buluşması Sohbetleri" programına konuk oldu. Kültür Sanat Muhabirleri Derneği'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen sohbet programında, Nabi Avcı "Turizm açısından Avrupa'nın bir numarası olmamamız için hiçbir sebep yok" dedi.


BAKANLIK TAŞINACAK

Kültür sanat muhabirlerinin sorularını yanıtlayan Bakan Nabi Avcı, "Ulus'ta daha önce yine Kültür Bakanlığı'nın merkez binası olan binanın restorasyonu tamamlandı. 1926 yapımı bir bina, çok da güzel restore edildi. Biliyorsunuz şu anki bakanlık binamız, Milli Kütüphanenin yanında. Biz onu inşallah Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin karşısındaki jandarma yerleşkesine alacağız. Jandarma oradan çıkarıldı, oraya biz yerleşeceğiz" diyerek, Ulus'taki merkez binayı müze yapacaklarını dile getirdi.


DEPODAKİ ESERLER SERGİLENECEK

Müzenin isminin...