30 / 04 / 2024

kuluçkada tutulan arsa

kuluçkada tutulan arsa

Sabah Gazetesi muhabiri Hazal Ateş'in gazete yer alan bugünkü haberine göre; "Yatırım yapacağız" denilerek devletten bedava alınıp kuluçkada tutulan araziler girişimciye açılıyor. Hedef yerli ve yabancı yatırımcıyı çekmek

Konya'da 23 bin TL'den başlayan fiyatlarla 15 adet arsa satışta! Hemen bakın!

Konya Kulu Belediye Başkanlığından Celep Mahallesi'nde yer alan 15 adet arsa satışa sunuldu. Peki satışa çıkarılan taşınmazların fiyatı ne kadar oldu? İşte detaylar...

Milli Emlak'tan o ilde 70 bin TL'ye imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Satışa çıkardığı imarlı ve imarsız arsalarla yatırımcıların dikkatini çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ili, Kulu ilçesi Kemaliye Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek.

Milli Emlak'tan 150 bin liraya arsa fırsatı! 

Gerçekleştirdiği arsa satış ihaleleri ile dikkat çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ili, Kulu ilçesi Camikebir Köyü'nde bulunan arsayı satışa çıkarıyor. İşte detaylar...

Milli Emlak Konya'nın o ilçesinde 69 bin TL'ye arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Satışa çıkardığı arsalarla dikkat çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ili, Kulu ilçesi Arşıncı Köyü'nde yer alan arsa için satış ihalesi gerçekleştiriyor. Söz konusu satış ihalesi yarın saat 15:00'te yapılacak.

Arsa almak isteyenler dikkat! O ildeki arsanın satış fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ili, Kulu ilçesi, Arşıncı Köyü'nde bulunan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 11 Ağustos 2022 tarihinde saat 11:50'de yapılacak.

Arsa almak isteyenler dikkat! Milli Emlak 69 bin liraya imarlı arsa satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ili, Kulu ilçesi, Arşıncı Köyü'nde bulunan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 11 Ağustos tarihinde yapılacak.

Konya Kulu'da 69 bin TL'ye satılık arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ili, Kulu ilçesi, Arşıncı Köyü'ndeki  arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 11 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan 69 bin TL'ye arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya  ili, Kulu ilçesi Arşıncı Köyü'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 12 Ağustos'ta yapılacak.

Konya Kulu'da 24 taksitle satılık 173 arsa! 55 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Konya Kulu Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Konya Kulu'da 24 taksitle 173 arsa satıyor. Arsaların fiyatları 55 bin TL'den başlıyor...

Konya'nın Kulu Belediyesi'nde gayrimenkul fiyatları TL'ye döndü!

Konya'nın Kulu Belediyesi, köylülerden gelen sert tepkilerin ardından önce Avro üzerinden belirlediği arsa satış fiyatlarını TL üzerinden düzenledi. 

Ulaştırma Bakanlığı'na ait arsa ve araziler mecliste konu oldu!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, Ulaştırma Bakanlığı'na ait arsa ve araziler ile bunların satış ve kiralama işlemleri hakkında soru önergesi hazırladı...

İstanbul'daki Bakanlıklara ait arsa ve araziler TBMM gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, İstanbul'da Bakanlığa ait arsa ve arazilere ve bunların satış ve kiralama işlemlerine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kanal İstanbul bölgesindeki arsa satışlarına ilişkin 7 sorun TBMM'de!

İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, Kanal İstanbul Projesi'nin yapılacağı bölgedeki arsa satışlarını meclise taşıdı. Tanrıkulu sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu..

kuluçkada tutulan arsa Haberi

kuluçkada tutulan arsa

Ekonomi yönetimi altyapısı hazır, atıl bekleyen arazileri yatırımcıya sunmak için kapsamlı bir çalışma başlattı. Yıllarca çivi bile çakılmayan Organize Sanayi Bölgesi (OSB) arazileri için bakanlıklar bir araya geliyor. Başbakanlık Yatırım Ajansı'nın da talebi doğrultusunda Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgeleri başta olmak üzere hazır bekleyen araziler yatırımcıya açılacak. Böylece altyapı maliyetleriyle birlikte yatırımcıya 4 katı fiyata mal olan arsa tahsisi uygulaması son bulacak. 


GENELGE GÖNDERİLDİ 

Valiliklere gönderilen genelgeyle, 'yatırım yapacağız' diyerek devletten bedava arsa alıp da kuluçkada tutan sanayiciler de uyarıldı. OSB arazilerinin açılmasıyla beraber yüksek arazi fiyatları nedeniyle yatırım için çekinen şirketlerin ikna edilmesi hedefleniyor. Yerli ve yabancı birçok şirketin bundan yararlanması bekleniyor. 


Hazal Ateş/Sabah...