03 / 05 / 2024

kulüplerin gayrimenkulleri

kulüplerin gayrimenkulleri

Deloitte Danışmanlık Hizmetleri Ortağı ve Futbol Sektör Uzmanı Cem Sezgin, kulüplerin borçlarını kapatmak için ellerinde bulunan gayrimenkullerini satacağını, gayrimenkul sektörünün ise canlanacağını söyledi.

Borç batağındaki kulüplerin transfer harcamaları parmak ısırttı

Süper Lig kulüpleri 2022 - 2023 sezonu için transfere 108 milyon 195 bin Euro harcadılar. Finansal darboğazdaki futbol kulüplerinin bu dönemdeki gelirleri ise  104 milyon 237 bin Euro olarak gerçekleşti. Bu dönemde net transfer bakiyesi ise -3 milyon 958 bin Euro oldu.

Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı? Başkan adayı Özbek açıkladı!

Kulübün 11 Haziran'da gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulunda eski divan kurulu başkanı Eşref Hamamcıoğlu ile yarışacak olan Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Dursun Özbek "Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı" sorusuna açıklık getirdi. İşte o açıklamalar...

Galatasaray başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu: Gayrimenkulleri satmak akıl işi değildir!

Galatasaray Kulübünün başkan adayları arasında yer alan Eşref Hamamcıoğlu, seçimleri gayrimenkul tartışmaları üzerinden götürmenin doğru olmadığına değinerek, "Gayrimenkulleri satmak akıl işi değildir." dedi.

Galatasaray gayrimenkulleri ve hesaplarındaki hacizlerin kaldırıldığını açıkladı!

Galatasaray Kulübü, kulübün gayrimenkulleri ve hesapları üzerindeki bütün hacizlerin kaldırıldığını duyurdu...

Spor kulüpleri borçlarını kapatmak için gayrimenkullerini satacak!

Deloitte Danışmanlık Hizmetleri Ortağı ve Futbol Sektör Uzmanı Cem Sezgin, kulüplerin borçlarını kapatmak için ellerinde bulunan gayrimenkullerini satacağını, gayrimenkul sektörünün ise canlanacağını söyledi.

Aydın ASKF binası yenileniyor!

Aydın'daki amatör kulüplerin gözü, kulağı ve temsilcisi olan Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) binası yenileniyor.

Ankara’nın yeni stadı için Avrupa'daki 3 stat örnek alındı!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç Ankara’ya yapılacak yeni stadyum projesinde Real Madrid, Chelsea ve Arsenal gibi kulüplerin statlarından örnekler alındığını belirtti.

Bursa Gököz Göleti'ne spor ve turistik tesis yapılacak!

Bursa'nın dağ ilçelerinden Keles'teki Gököz Göleti'nin çevresine Bursaspor ve diğer kulüplerin kamp yapabilmesi için spor ve turistik tesis inşa edilecek.

Gelirlerini artırmak isteyen futbol kulüpleri statlarını yeniliyor!

Stadyumlar, kulüplerin en önemli gelir kapısı olarak kabul ediliyor. Türkiye'de Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın stat gelirleri toplam gelirlerinin yüzde 20'sini bulabiliyor. Gelirlerini arttırmak isteyen kulüpler haliyle bir bir statlarını yeniliyor.

David Beckham, ABD'deki stadı için arazi aldı!

Beckham'ın, ABD'de sahibi olduğu futbol takımına ev sahipliği yapacak stadın arazisini satın aldığı açıklandı. Beckham'ın takımının, yeni kulüplerin katılmasının planlandığı Amerikan Futbol Ligi'nde 2018 yılında yer alması hedefleniyor.

Bornova Doğanlar Stadı'nın açılışı ertelendi!

İzmir'in stat çilesine çözüm olması beklenen Bornova Doğanlar Stadı'nda yine rötar... PTT 1’inci Ligi’nde yer alan kulüplerin tamamlanmasını dört gözle beklediği Bornova Doğanlar Stadı’nın açılışı üç ay daha ertelendi.

Antalya TFF Belek tesisleri için imar değişikliği onaylandı!

TFF, Antalya'nın dünyaca ünlü turizm bölgesi Belek'te özellikle alt liglerdeki kulüplerin kamp yapmalarına olanak sağlayacak tesislerin kurulması için gerekli imar plan değişikliği Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde onaaylandı

Galatasaray Başkanı: Elimizdeki gayrimenkuller, ekonomik çıkışımızdır

Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek, ekonomik açıdan zor döneme giren kulüplerin çıkışlarının gayrimenkul işi olduğunu belirterek, "Elimizdeki gayrimenkuller, ekonomik açıdan çıkışlarımızdır" ifadesini kullandı. İşte Özbek'in açıklamaları...

kulüplerin gayrimenkulleri Haberi

kulüplerin gayrimenkulleri

Türk futbolunda "Dört büyükler" olarak adlandırılan Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un toplam borcu, son 6 yılda yüzde 360 (3.6 kat) artış gösterdi. Maddi sorunlarla boğuşan spor kulüpleri için tek çıkış yolu gayrimenkul satışı olarak görülüyor. 

Habertürk Gazetesi'nden Çağatay Akman'ın haberine göre, Deloitte Danışmanlık Hizmetleri Ortağı ve Futbol Sektör Uzmanı Cem Sezgin, kulüplerin ellerinde bulunan gayrimenkulleri satacağını borcunu kapatacağını, gayrimenkul sektörünün ise canlanacağını söyledi.

Beşiktaş ile Galatasaray'ın borcu bu 6 yılda, Fenerbahçe ve Trabzonspor'a kıyasla daha az artış gösterdi. Sizce Beşiktaş ile Galatasaray, Fenerbahçe ile Trabzonspor'dan farklı ne yaptı? Tek sebep Avrupa gelirleri mi?

Beşiktaş ve Galatasaray son yıllarda Fenerbahçe ve Trabzonspor’a göre sportif anlamda daha başarılı oldular. Son dört sezonda bu iki kulüp ikişer kez şampiyon oldular. Şampiyonlar ligine doğrudan katılabildiler. Beşiktaş...