15 / 05 / 2024

kumluca belediyesi park çalışmaları

kumluca belediyesi park çalışmaları

KUMLUCA Belediyesi tarafından ilçenin büyük mahallelerinden Beykonak'ta park ve sosyal donatı alanı yapılması için çalışma başlatıldı.

Kumluca Belediyesi Antalya'da beş arsa satacak!

Antalya İli Kumluca Belediye Başkanlığı, Antalya Kumluca'da yer alan beş adet arsayı satışa çıkardı.

Van Büyükşehir, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına kiraya veriyor! 60 milyon TL'ye!

Van Büyükşehir Belediyesi, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına 60 milyon Türk Lirası bedelle kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Kumluca Belediyesi Antalya'da 7 arsa satacak!

Antalya İli Kumluca Belediye Başkanlığı, Antalya Mavikent'te yer alan arsalar için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Kumluca Belediyesi 3 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Antalya İli Kumluca Belediye Başkanlığı, Antalya Kumluca'da yer alan 3 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Kumluca’da park alanına yapılan kaçak ev yıkılıyor!

Antalya Kumluca’da park alanına kaçak olarak inşa edilen ev yıkılacak. Evde yaşayan kiracı Şahin Erbay: “Hurdacılık yaptığım ve zihinsel engelli 4 çocuğum olduğu için kimse ev vermiyor, çaresizim.” dedi.

Yasin Çağatay Seçkin İBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı oldu!

Geçtiğimiz hafta istifa eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Mehmet İhsan Şimşek'in yerine Profesör Dr. Yasin Çağatay Seçkin getirildi

Kepez'e 4 bin metrekarelik dev semt parkı!

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yaklaşık 4 bin metrekare alanı ve bölgenin modern görüntüsüne gölge düşüren araziyi dev bir semt parkına dönüştürdü.

Beylikdüzü Belediyesi park alanını bataklığa çevirdi iddiası!

Beylikdüzü Belediyesi’nin yeşil alanı imara açmak istemesi Beylikdüzülü vatandaşlardan büyük tepki gördü. Bu kararı protesto eden vatandaşlar belediyeye sert tepki gösterdi.

Başiskele 15 Temmuz Parkı açılıyor!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın talimatıyla Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Yeşilyurt Mahallesi’nde eşi benzeri olmayan bir park projesi için kolları sıvadı.

Amasya Belediyesi’nden çocuklara oyun parkı geliyor!

Amasya Belediyesi park ve bahçeler Müdürlüğü tarafından çocuklar için Akbilek ve Şeyhcui Mahallelerinde oyun parkları yapıldı.

Düzce Belediyesi'nden Park Gölet açıklaması!

Düzce Belediyesi Park Gölet işletmesi hakkında basında çıkan haberlere karşı bir açıklama yaptı. İşte Düzce Belediyesi'nden yapılan o açıklama...

Diyarbakır Kayapınar Belediyesi kaçak yapılara göz açtırmıyor!

Park alanı üzerindeki kaçak yapıları tespit eden Kayapınar Belediyesi, park alanı üzerinde yapılan kaçak yapıları yıktı.

İzmit Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne yeni bina!

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü için hizmet binası inşa edilecek. Yeşilova’da hayata geçirilecek binanın ihalesi 6 firmanın katılımıyla gerçekleşti.

kumluca belediyesi park çalışmaları Haberi

kumluca belediyesi park çalışmaları

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, başkan yardımcıları Ramazan Çataltepe ve Süleyman Falay, Beykonak Mahalle Muhtarı Ramazan Selçuk ve birim müdürleriyle Beykonak Mahallesi'nde yapılacak park ve sosyal donatı alanında incelemede bulundu.


Resiller mevkiindeki belediyeye ait arsa üzerinde daha önce okul binası ve jandarma karakolu olarak kullanılan eski binanın yıkılmasından park yapımı için çalışmalara başladıklarını aktaran Başkan Çetinkaya, yapılacak olan parkın mahallede büyük bir değişime imza atacağını söyledi. 


Parkın yaklaşık 3 bin metrekare alanda yapılacağını kaydeden Çetinkaya, "Park projesi yapılırken, bayrak temalı bir park olmasını istiyoruz. İçerisinde oturma alanları, yürüyüş yolları, oyun grupları, çeşme, çay bahçesi ve bol yeşil alan olacak. Hemen yanında bulunan camiyle bütünleşecek parkımız tamamlandığında Beykonak Mahallemize artı değer katacak" dedi. 


Beykonak Mahalle Muhtarı Ramazan Selçuk da park çalışmasından dolayı çok...