14 / 05 / 2024

KUMLUCA Belediyesi projeleri

KUMLUCA Belediyesi projeleri

KUMLUCA Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, ilçede inşaatı devam eden özel hastane inşaatında incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Türkiye'deki kentsel dönüşüm projeleri dünyaya örnek oluyor!

Moğolistan'ın ilçe belediyelerinin kentsel dönüşüm projelerindeki bir ekip, depreme dayanıksız olan toplamda 60 bin konutu yüzde 99 uzlaşma oranıyla yenileyen Esenler Belediyesi'ni ziyaret etti ve kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili olarak bilgi aldı. 

Antalya'da 6 arsa satılacak! Yazlık bölgede arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Kumluca Belediye Başkanlığı, Antalya Kumluca'da yer alan 6 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 16 Mayıs 2023 tarihinde Kumluca Belediyesi Hizmet Binası'nda yapılacak.

Kumluca Belediyesi Antalya'da beş arsa satacak!

Antalya İli Kumluca Belediye Başkanlığı, Antalya Kumluca'da yer alan beş adet arsayı satışa çıkardı.

Kumluca Belediyesi Antalya'da 7 arsa satacak!

Antalya İli Kumluca Belediye Başkanlığı, Antalya Mavikent'te yer alan arsalar için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Kumluca Belediyesi 3 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Antalya İli Kumluca Belediye Başkanlığı, Antalya Kumluca'da yer alan 3 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

İBB büyük depreme yönelik hangi projeleri yürütüyor?

İstanbul'da beklenen büyük depreme ilişkin çalışmalar sürdürülüyor. Peki İstanbul Büyükşehir Belediyesi olası bir depreme karşı hangi projeleri yürütüyor?

Kartal Belediyesi yeni kreş projeleri için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi ilçede hayata geçireceği yeni kreş projesi için düğmeye bastı. 

Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'nı bakanlık yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi projeleri arasında yer alan Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı Projesi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına devredildi. 

Kocaeli Darıca projeleri masaya yatırıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Darıca'da hayata geçirilecek projeleri masaya yatırdı.

İzmit'te yapı projeleri dijital ortamdan teslim edilecek!

Covid 19 Koronavirüsle mücadelede tüm birimleriyle adeta seferber olan İzmit Belediyesi, daha sağlıklı hizmet verebilmek amacıyla Yapı Ruhsat Birimine verilecek mimari ve statik projeleri elektronik posta ortamında alacak.

Kocasinan Belediyesi'nin 2020 projeleri masaya yatırıldı!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi'nin 2020 projelerini masaya yatırdı.

Şanlıurfa Eyyübiye'nin 2020 projeleri masaya yatırıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye'nin 2020 projeleri için düğmeye bastı.

Çekmeköy Belediyesi yeni projelerini vatandaşlarla beraber yürütüyor!

Çekmeköy Belediyesi’nin internet sitesi üzerinden gerçekleştirilen ‘Stratejik Plan Paydaş Anketi’ ile vatandaşlarla çift taraflı iletişime geçilerek projeler hakkında görüşleri öğreniliyor. Gerçekleştirilmesi planlanan yeni projeleri vatandaşın istekleri belirleyecek...

KUMLUCA Belediyesi projeleri Haberi

KUMLUCA Belediyesi projeleri

KUMLUCA Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'ya inşaat çalışmaları hakkında bilgi veren hastanenin ortaklarından Dr. Galip Öztekin, hedeflerinin hastaneyi haziran ayında hizmete açmak olduğunu söyledi. Şu anda inşaatın kaba bölümlerinin tamamlandığını, ince işçilik, iç dizayn ve tıbbi cihazların temini konusunda yoğunlaştıklarını kaydeden Öztekin, "Hastanemiz tamamlandığında, 150 yatak rezervli, modern bir yapıya sahip olacak. Antalya'nın batısındaki en büyük ve modern özel hastane olacak. Hedeflediğimiz sürede tamamlayarak, Kumluca başta olmak üzere çevreye hizmet vermek istiyoruz" dedi.


Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da sağlık alanında ilçede yeni yatırımlar yapılmasının kendilerini sevindirdiğini, bu yatırımların başında da özel hastane inşaatı ve gelecek yıl öğrenci alacak Sağlık Bilimleri Fakültesi'nin geldiğini söyledi. Hastanenin sadece Kumluca değil çevre ilçelere de hizmet vereceğini de vurgulayan Çetinkaya, "Özel hastanemizin donamımı konusunda edindiğimiz bilgiler,...