09 / 05 / 2024

kumluca beykonak yol yapım çalışmaları

kumluca beykonak yol yapım çalışmaları

Kumluca Belediye Başkanı seçilen Hüsamettin Çetinkaya söz verdikleri gibi seçildikten sonra ilk işlerinin Beykonak’taki yol çalışmalarına başlamak olduğunu belirterek, “Yollarımızda planladığımız doğrultuda çalışmalarımız sürüyor” dedi...

Antalya Kumluca Beykonak Sahil Tesisleri açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Kumluca’ya kazandırdığı Antalya Beykonak Sahil Tesisleri ünlü sanatçı Sinan Akçıl konseri ile vatandaşların hizmetine açıldı.

Kumluca Beykonak Mesire Alanı’nın temeli atıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Kumluca ve Finike’nin ortak kullanacağı Mezbaha’nın açılışını gerçekleştiren büyükşehir, Beykonak Mesire Alanı'nın da temelini attı.

Antalya Kumluca'ya düzenli malzeme deposu inşa edildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Batı ilçelerine daha hızlı hizmet götürmek amacıyla Kumluca Beykonak’ta Düzenli Malzeme Deposu inşa etti. 1 milyon liraya mal olan depo ile zaman kaybı ve nakil işlemlerinde oluşan maliyet önleniyor.

Kumluca Beykonak'ta park yapımı başladı!

KUMLUCA Belediyesi tarafından ilçenin büyük mahallelerinden Beykonak'ta park ve sosyal donatı alanı yapılması için çalışma başlatıldı.

Antalya Kumluca’da 7 mahalle birbirine bağlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi yaz kış demeden Antalya kırsalında yol çalışmalarını sürdürüyor. Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Kumluca’da 7 mahalleyi birbirine bağlayan bağlantı yolunda asfalt öncesi bakım ve onarım çalışması yapıyor.

Antalya Kumluca’ya yeni oyun parkı ve spor alanı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kumluca’nın Beykonak ve Salur mahallelerine oyun parkı ve spor alanı oluşturdu.

Kumluca Dereköy yolu asfalta hazırlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya genelinde daha sağlıklı ve güvenli ulaşım için yol çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, Kumluca Dereköy- Büyükalan mahallesi grup yolunda asfalt öncesi bakım ve onarım çalışması başlattı.

Antalya'daki Mavikent ve Beykonak halleri birleştirildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin dağınık vaziyetteki toptancı halleri birleştirme ve bölge halleri oluşturma çalışmaları devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, Kumluca'da karşı karşıya bulunan Mavikent ve Beykonak hallerini birleştirdi.

Antalya Kumluca Eko Kumul Park sahil projesinde yıkım başladı!

Kumluca Beykonak sahilinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak Eko Kumul Park sahil projesinin bulunduğu alandaki belediyeye ait deniz obalarının yıkımına başlandı.

Kumluca'ya 600 bin metrekare mesire alanı yapılacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kumluca'ya bağlı Beykonak Mahallesi sahiline iki etaptan oluşacak toplam 600 bin metrekare mesire alanı yapılacak.

Antalya Kumluca'da tesis ve mesire alanı yapılacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kumluca’ya bağlı Beykonak Mahallesi sahiline iki etaptan oluşacak toplam 600 bin metrekare mesire alanı yapılacak.

Antalya Beykonak sahiline 600 bin metrekare mesire alanı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kumluca’ya bağlı Beykonak Mahallesi sahiline iki etaptan oluşacak toplam 600 bin metrekare mesire alanı yapılacak.

Menderes Türel'den Kumluca'daki 9 mahalleye müjde!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kumluca'ya bağlı Beykonak Mahallesi muhtar evi açılış töreninde yaptığı konuşmada, Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlara götürdükleri hizmette muhtarların önemli rolü bulunduğunu söyledi.

kumluca beykonak yol yapım çalışmaları Haberi

kumluca beykonak yol yapım çalışmaları


30 Mart Yerel Seçimlerinden sonra Büyükşehir Yasası ile Antalya’nın Kumluca ilçe Belediyesi’nin 41 mahallesinden biri konumuna gelen Beykonak’ta yol çalışmaları başladı.


Kumluca Belediye Başkanı seçilen Hüsamettin Çetinkaya söz verdikleri gibi seçildikten sonra ilk işlerinin Beykonak’taki yol çalışmalarına başlamak olduğunu belirterek, “Yollarımızda planladığımız doğrultuda çalışmalarımız sürüyor” dedi. İlk olarak yolların altyapısının oluşturulup asfaltlamaya hazır hale getirildiğini belirten Başkan Çetinkaya, “Oluşturduğumuz üç ayrı ekip var. Bu ekipler ilk iş olarak bozuk yolu ve çevresini temizliyor, daha sonra temizlenen yol üzerinde alt yapı çalışmaları yapılıp, filler serilerek asfaltlamaya hazır hale getiriliyor. Şu an için Beykonak’taki tüm yolların yarısına yakın kısmını, bu işlemleri uygulayarak asfalta hazır hale getirdik” dedi.


Mayıs ayı içerisinde Beykonak’ta asfaltlamaya geçeceklerini belirten Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya kendine güvenenleri mahcup etmeyeceklerini söyledi.




Antalya...