27 / 04 / 2024

Kumluca Beykonak Mahallesi'nde yol çalışmaları devam ediyor!

Kumluca Beykonak Mahallesi'nde yol çalışmaları devam ediyor!

Kumluca Belediye Başkanı seçilen Hüsamettin Çetinkaya söz verdikleri gibi seçildikten sonra ilk işlerinin Beykonak’taki yol çalışmalarına başlamak olduğunu belirterek, “Yollarımızda planladığımız doğrultuda çalışmalarımız sürüyor” dedi...




30 Mart Yerel Seçimlerinden sonra Büyükşehir Yasası ile Antalya’nın Kumluca ilçe Belediyesi’nin 41 mahallesinden biri konumuna gelen Beykonak’ta yol çalışmaları başladı.


Kumluca Belediye Başkanı seçilen Hüsamettin Çetinkaya söz verdikleri gibi seçildikten sonra ilk işlerinin Beykonak’taki yol çalışmalarına başlamak olduğunu belirterek, “Yollarımızda planladığımız doğrultuda çalışmalarımız sürüyor” dedi. İlk olarak yolların altyapısının oluşturulup asfaltlamaya hazır hale getirildiğini belirten Başkan Çetinkaya, “Oluşturduğumuz üç ayrı ekip var. Bu ekipler ilk iş olarak bozuk yolu ve çevresini temizliyor, daha sonra temizlenen yol üzerinde alt yapı çalışmaları yapılıp, filler serilerek asfaltlamaya hazır hale getiriliyor. Şu an için Beykonak’taki tüm yolların yarısına yakın kısmını, bu işlemleri uygulayarak asfalta hazır hale getirdik” dedi.


Mayıs ayı içerisinde Beykonak’ta asfaltlamaya geçeceklerini belirten Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya kendine güvenenleri mahcup etmeyeceklerini söyledi.




Antalya Haber


Geri Dön