26 / 07 / 2024

Kumluca-Kemer karayolu son durum

Kumluca-Kemer karayolu son durum

Kumluca-Kemer karayolunun tamamlanması meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Bahşi, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Herkes bu kemerin fiyatını merak ediyor! Altın kemer fiyatları ne kadar? Elizi 11 Ocak 2023 fiyat listesi 

Son zamanlarda düğünlerde sıkça görmeye alıştığımız altın kemerlerin fiyatları herkes tarafından merak ediliyor. Peki altın kemer fiyatları ne kadar? Altın kemer fiyatı kaç TL? 11 Ocak 2023 altın kemer fiyat listesi.

Antalya Kemer'e imar müjdesi!

Antalya'nın Kemer Beldibi ilçesinde, imar planı projesinde son noktaya gelindi. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu imar planlarında yaşanan gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Kumluca-Kemer karayolu ne zaman tamamlanacak?

Kumluca-Kemer karayolunun tamamlanması meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Bahşi, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gaziantep-Oğuzeli karayolu yapım çalışması mecliste!

MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, Gaziantep-Oğuzeli karayolu yapım çalışmasının son durumunu meclis gündemine taşıdı..

Kumluca-Kemer'deki karayolu tadilatı meclis gündeminde!

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Antalya'nın Kumluca-Kemer bölgeleri arasında çökme meydana gelen karayolunun tadilatını TBMM gündemine taşıdı..

Çamlıca Libadiye Karayolu Tüneli'nde son durum!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2014 yılında İstanbul’a yönelik prestij projelerinden biri olarak açıkladığı Çamlıca Libadiye Karayolu Tüneli projesinde son durum ne? 

Antalya Kumluca'da 12 riskli ev boşaltıldı!

Antalya Kumluca'da toprak kayması nedeniyle 12 ev boşaltıldı. Riskli bölgede bulunan evlerde yaşayan vatandaşlar Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve Kemer Belediyesi'nin gönderdiği çadırlara yerleştirildi.

Antalya Kumluca'da 8 ev yıkıldı!

Antalya Kumluca'ya bağlı Büyükalan Mahallesi'nde ard arda meydana gelen toprak kayması 8 evi yıktı. Kemer Belediyesi evleri zarar görenler için çadır yardımında bulundu.

Adana D-400 Karayolu'nda son hamle!

D-400 Karayolu Projesi’nin son hamlesi olan eski Orduevi’ndeki karargah binasının yıkımı Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün katılımıyla gerçekleştirildi

İZTOP son ticari arsasını satışa çıkardı!

Uzun yıllar önce büyük vaatler ve ümitlerle kurulan, ancak başlattığı projeyi bitiremeyen İzmit Toplu İş yeri ve Konut Yapı Kooperatifi (İZTOP), D­100 Karayolu kenarında elinde kalan son araziyi de satışa çıkarttı.

Antalya Alacasu-Phaselis Tüneli inşaatında son durum!

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Kemer - Kumluca arasındaki, Alacasu-Phaselis Tüneli şantiyesini ziyaret etti. Uslu, gece vardiyasında çalışanlarla sohbet edip birlikte çay içti.

Antalya Kemer'de boş dükkan sayısı arttı!

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Kemer'de boş dükkan sayısının 393 olduğunu söyledi. Dere, bu yılın ilçedeki son 30 yılın en kötü turizm sezonu olduğunu belirtti.

Kumluca'daki kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, kentsel dönüş çalışmasının başladığı Eski Cami Mahallesinde incelemelerde bulundu. Çetinkaya, yetkililerden bilgi alarak ve vatandaşlarla sohbet etti.

Kumluca-Kemer karayolu son durum Haberi

Kumluca-Kemer karayolu son durum

İYİ Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi, Kumluca-Kemer karayolunun tamamlanmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Bahşi, sorusunun Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı  Mehmet Cahit Turhan tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

İYİ Parti'li Bahşi, ''Kumluca ve Antalya'yı birbirine bağlayan D-400 karayolu, 2018'de meydana gelen heyelan nedeniyle trafiğe kapatmıştı. Heyelanın ardından bölgede yol yapım çalışmaları başlatmış ve hala devam etmektedir.

Ayrıca yine yol bu üzerindeki Alacasu mevkii ve Phaselis Antik Kenti arasında bulunan bölgeye Ocak 2016'da 1300 metrelik tünel yapımına başlanmış ve Karayolları Genel Müdürlüğü, tüneli bir buçuk yılda tamamlamayı planladığını duyurmuştu. Ancak tamamlanma bir yana şuan için hiçbir çalışma yapılmamaktadır'' diye konuştu.

İYİ Parti Mersin Milletvekili Behiç Çelik'in soruları:
1- Kumluca Kemer yolu işinin başlama tarihi nedir, ne zaman tamamlanacaktır?
2- Yolun çökmesinde yüklenici firmadan kaynaklı hata var...