04 / 10 / 2024

Kumluca-Kemer karayolu tadilatı

Kumluca-Kemer karayolu tadilatı

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Antalya'nın Kumluca-Kemer bölgeleri arasında çökme meydana gelen karayolunun tadilatını TBMM gündemine taşıdı..

Pendik 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Pendik ilçesi, Çınardere, Yayalar, Velibaba, Ertuğrul Gazi, Ankara Caddesi, Yenişehir, Çamlık, Güzelyalı, Şeyhli, D-100 Karayolu, Kurtköy 3961 ada, 41 parsel ve Turizm, Özel Sağlık, Özel Eğitim ve Sosyal Kültürel Tesis Alanlarına ilişkin 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli plan notu tadilatı as

Pendik 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Pendik ilçesi, 1/5000 ölçekli E-5 Karayolu ile Tem Otoyolu Arası 1.Etap Havalimanı ve İTEP Nazım İmar Planı'nda ( H: Serbest ) 18.12.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Eyüpsultan İslambey Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Eyüpsultan ilçesi, İslambey Mahallesi, Sinekli Kemer Koruma Bandına ilişkin 1/5000 ölçekli 16.02.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Kumluca-Kemer karayolu ne zaman tamamlanacak?

Kumluca-Kemer karayolunun tamamlanması meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Bahşi, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Pendik D-100 Karayolu ile Sahil arasındaki kısma ilişkin plan tadilatı askıda!

Pendik D-100 Karayolu ile Sahil arasındaki kısma ilişkin hazırlanan imar planı tadilatı askıya çıkarıldı..

Kumluca-Kemer'deki karayolu tadilatı meclis gündeminde!

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Antalya'nın Kumluca-Kemer bölgeleri arasında çökme meydana gelen karayolunun tadilatını TBMM gündemine taşıdı..

Antalya Kumluca'da 12 riskli ev boşaltıldı!

Antalya Kumluca'da toprak kayması nedeniyle 12 ev boşaltıldı. Riskli bölgede bulunan evlerde yaşayan vatandaşlar Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve Kemer Belediyesi'nin gönderdiği çadırlara yerleştirildi.

Antalya Kumluca'da 8 ev yıkıldı!

Antalya Kumluca'ya bağlı Büyükalan Mahallesi'nde ard arda meydana gelen toprak kayması 8 evi yıktı. Kemer Belediyesi evleri zarar görenler için çadır yardımında bulundu.

Haliç-Unkapanı Su Altı Karayolu Tüneli Geçiş Projesi mecliste!

‘Haliç-Unkapanı Su Altı Karayolu Tüneli Geçiş Projesi’nin hayata geçirilmesi için hazırlanan plan tadilatı İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’ne geldi. Plan kabul edilirse projenin önünde engel kalmayacak.

Kumluca Belediyesi meclis toplantısı yapıldı!

Kumluca Belediye Meclisi şubat ayı toplantısı gerçekleştirildi. Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya başkanlığındaki meclis toplantısında imar komisyonu raporları ve Güzören Mahallesi plan tadilatı görüşüldü.

Tuzla E-5 Karayolu ile Demiryolu arası Sanayi Şeridi Dönüşüm imar planı yarın askıdan indiriliyor!

Tuzla E-5 Karayolu ile Demiryolu arası Sanayi Şeridi Dönüşüm Nazım İmar Planı ve Batakçalı Mevkii Revizyon Nazım İmar Planı'na plan notu ilave edilmesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı yarın askıdan indiriliyor.

Antalya Balıkçı Barınağı ihaleyi bekliyor!

Kemer karayolu kenarında kurulan ve inşaat çalışmasının tamamlanmasının ardından Tarım İl Müdürlüğü' ne devir edilen Antalya Balıkçı Barınağı ihaleyi bekliyor. Antalya Balıkçı Barınağının önümüzdeki haftalarda ihaleye çıkması bekleniyor...

Antalya balıkçı barınağı ihalesinde sona yaklaşıldı!

ANTALYA, Kemer karayolu kenarında kurulan ve inşaat çalışmasının tamamlanmasının ardından Tarım İl Müdürlüğü' ne devir edilen Antalya Balıkçı Barınağı' nda ihale sürecinde geri sayım başladı.

Kumluca-Kemer karayolu tadilatı Haberi

Kumluca-Kemer karayolu tadilatı

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Antalya'nın Kumluca-Kemer bölgeleri arasında çökme meydana gelen karayolunun tadilatına ilişkin soru önergesi hazırladı. Budak sorularının Başbakan Yıldırım tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Antalya'nın batı ilçelerini Antalya merkez ve Anadolu'ya bağlayan temel güzergahtaki Kumluca-Kemer arasındaki duble yolda büyük bir çökme meydana geldiğini belirten Budak, "Yeni tamamlanan yolda böyle bir çökme meydana gelmesi, yol inşaatının bölgenin koşullarına uygun yapılmadığı ve gerekli denetimlerin de gerçekleştirilmediği işaretlerini taşımaktadır." dedi.

Ayrıca örtü altı üretim merkezini pazarlara bağlayan ana yolda böyle bir çökme meydana gelmesi ve trafiğin durması, üreticiler ve esnaf için büyük zararlara yol açtığını dile getiren CHP'li Budak bu kapsamda 6 soru sordu.

Budak'ın soruları
1- Kumluca-Kemer arasında çökmenin yaşandığı bölümün inşaatına ne zaman başlanmış ve inşaat ne zaman tamamlanarak...