15 / 05 / 2024

Kumluca turizmi

Kumluca turizmi

Adrasan'daki Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Avrupa Akdeniz Gençlik Eğitim ve Dinlenme Merkezi'nde düzenlenen toplantıda, " eko turizm ve turizmin sorunları " değerlendirildi. Kumluca alternatif turizmde rota arıyor.

Antalya Kumluca Belediye Meclisi imar değişikliği onayladı!

Kumluca Belediye Meclisi ekim ayı olağan toplantısı yapıldı. Toplantıda, Adrasan Mahallesi merkezinden sahile giden güzergahın mevcut imar planındaki konut alanına ticaret fonksiyonunun eklenmesiyle ilgili hazırlanan imar planı değişikliği kararı da görüş

Antalya Kumluca'ya 4 minareli cami inşa edilecek!

Kumluca Belediyesi ve hayırseverlerin desteği ile yapılacak, ilçenin en büyük camisi için çalışmalara başlandı. Caminin kaba inşaatını yaklaşık 450 bin liraya mal olacağı belirtiliyor.

Antalya Kumluca'da kaçak yapılar mühürlendi!

Antalya'nın Kumluca ilçesine bağlı Adrasan Mahallesi Ceneviz Koyu'nda kaçak olduğu tespit edilen yapılar hakkında Kumluca Belediyesi tarafından tutanak tutularak mühürlendi.

Kumluca Ceneviz Koyu'ndaki kaçak yapılar mühürlendi!

Kumluca’ya bağlı Adrasan Mahallesi Ceneviz koyunda kaçak olduğu tespit edilen yapılar Kumluca Belediyesi tarafından mühürlendi. Çetinkaya, “Belediyemiz sınırları içinde, hiç kimsenin kanuna aykırı kaçak yapılaşma yapmasına müsaade etmiyoruz." dedi.

Reysaş, Kumluca'daki deposunu CarrefourSa'ya kiraladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya İli Kumluca İlçesi Sarıkavak Köyü'nde bulunan depoyu CarrefourSA Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş.'ye 7 yıllığına kiraladı.

Reysaş GYO Antalya Kumluca'daki deponun ruhsatını aldı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya İli Kumluca İlçesi Sarıkavak Köyü 294 Ada 24 Parsel üzerinde inşa edilecek 8.045 metrekarelik lojistik deponun yapımı inşaat yapı ruhsatını aldı.

Tokat Almus'ta doğa turizmi canlanacak!

Tokat İl Genel Meclis Başkanı Adem Dizer, Almus’un doğal güzelliğini gün yüzüne çıkartarak turizmi canlandırmak için yoğun bir tempoda çalıştıklarını kaydetti.

Kumluca’da kaçak olduğu tespit edilen yapılar mühürlendi!

Antalya Kumluca Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından, Yazır Mahallesi'nde devam eden inşaat çalışmaları kaçak olduğu gerekçesiyle mühürlendi. Başkan Çetinkaya, kaçak yapılaşmaya müsaade etmeyeceklerini söyledi.

Kumluca'da kaçak yapılar mühürlendi!

Kumluca Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından, Yazır Mahallesi Keller mevkinde devam eden inşaat çalışmaları Kaçak olduğu gerekçesiyle mühürlendi.

Kumluca'da Cami projesinde sona gelindi!

Kumluca İlçesi'nde Selçuklu mimarisinin de izlerini taşıyacak 1750 kişilik caminin temeli önümüzdeki günlerde atılacak. Narenciye Mahallesi'nde yapılması planlanan cami inşaatı için hazırlıklar tamamlandı.

Türkiye'de kongre turizmi 3 kat fazla kazandırıyor!

Kongre turizmi gibi etkinliklerle farklı ülkeye gidenlerin diğer turistlere göre 3 kat daha fazla para harcadığını dile getiren Tondeur “Bu kesim Türkiye’nin sürdürülebilir turizm gelirleri için tarihi bir fırsat olabilir." dedi.

Ordu-Giresun Havaalanı turizmi hareketlendirdi!

Uğur Toparlak, Ordu-Giresun Havaalanı’nın açılması ile turizm hareketliliğinin arttığını belirterek, "Havaalanının açılması Ordu’da turizmi hareketlendirdi. Bu günlerde bunun en somut örneğini belgeli tüm otellerin dolu olmasından görebiliyoruz" dedi.

Doğa ve Macera Turizmi'ne 1.2 trilyon dolar harcandı!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği’nin (TÜRSAB) kamuoyuna açıkladığı Doğa ve Macera Turizmi raporuna göre 2014’te 1.1 milyar kişi macera turizmine 1.2 trilyon dolar harcadı.

Kumluca turizmi Haberi

Kumluca turizmi

Adrasan'daki Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Avrupa Akdeniz Gençlik Eğitim ve Dinlenme Merkezi'ndeki toplantıya, Vali Yardımcısı Recep Yüksel, ile protokol üyeleri ve bölgedeki turizm işletmelerinin temsilcileri katıldı. 


Vali Yardımcısı Yüksel, bölgenin alternatif turizm açısından önemli olduğunu söyledi. Bölgedeki projelerin doğayla uyumlu olması gerektiğine işaret eden Yüksel, işletme sahiplerinden tesislerde kesinlikle üzerinde firma reklamlarının yer aldığı şezlong ve tente kullanmamalarını istedi. AÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Yılmaz Sevgül ise bölgenin bisiklet turu ve doğa sporları için uygun olduğunu dile getirdi. 


Milliyet...