17 / 05 / 2024

kumluk plajı kiralama

kumluk plajı kiralama

Kınalıada'da Su Sporları Kulübü'nün yanında yer alan 470 bin metrekare yüzölçümüne sahip Kumluk Plajı'nın kiralanması gündemde. Kiralama için başvuru 2 Ekim 2014 tarihinde yapıldı...

Çeşme'de Gücücek Koyu kiralama ihalesinde karar çıktı! 

İzmir Çeşme'de Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın, ücretsiz denize girilen yerlerden biri olan Gücücek Koyu için kiralama ihalesine çıkması ile başlatılan hukuki mücadele sonuçlandı. Buna göre, mevcut bölgeye beş yıldızlı halk plajı yapılacağı kaydedildi.

Antalya'daki Bambus Plajı ve Koyu'na kiralama talebi!

Antalya’da, denizden dubalarla iş makinesi getirip doğa harikası falezlere beton döken şirket, 6 yılın ardından Bambus Plajı ve Koyu’nu yeniden kiralamak için Antalya Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu’na başvuruda bulundu.

D Plaj Evleri'nde haftalık, aylık veya sezonluk kiralama seçeneği!

Bodrum, Yalıkavak, Tilkicik Koyu'nda yer alan D Plaj Evleri haftalık, aylık veya sezonluk kiralama seçeneği sunuyor...

Kınalıada Kumluk Plajı kiralama işi gündemde!

Kınalıada'da Su Sporları Kulübü'nün yanında yer alan 470 bin metrekare yüzölçümüne sahip Kumluk Plajı'nın kiralanması gündemde. Kiralama için başvuru 2 Ekim 2014 tarihinde yapıldı...

İztuzu Plajı'nın özel bir şirkete kiralanması işlemi durduruldu!

Muğla 2. İdare Mahkemesi, DALÇEV'in Muğla Valiliği bünyesindeki MUÇEV ile protokol imzalama yetkisi bulunmadığı gerekçesi ile İztuzu Plajı'nın özel bir şirkete kiralama işleminin yürütmesini durdurdu

İdris Güllüce'den flaş İztuzu Plajı açıklamaları!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, NTV canlı yayınında yaptığı açıklamada İztuzu Plajı hakkında değerlendirmelerde bulundu... Peki İztuzu Plajı, imara açılacak mı? İztuzu Plajı'nda kiralama yapılacak mı? İztuzu Plajı'na giriş ücretli olacak mı?

Satıp geri kiralama yöntemi nedir?

Leaseback olarak da bilinen Satıp geri kiralama yöntemi nedir? Finansal kiralamada satıp geri kiralama yöntemi nasıl söz konusu oluyor? Bu yöntemin yasal dayanağı hangi kanundur?

Türkiye'de 397 plaj ve 22 marina mavi bayrak almaya hak kazandı!

Foundation for Environmental Education (FEE) ile Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) koordinasyonunda yürütülen Uluslararası Mavi Bayrak Programının 2014 yılı için mavi bayrak alan plaj ve marinaları belli oldu...

Muğla'daki mavi bayraklı plaj sayısı 89'a çıktı!

Muğla'da mavi bayrak alan plaj sayısı bir önceki yıla göre 5 artarak 89'e ulaştı. 7 Marina ve 6 da yat mavi bayrak alarak Muğla'daki mavi bayrak sayısı toplamda 102 oldu

Türkiye’deki mavi bayraklı plaj sayısı 397'ye, marina sayısı 22'ye çıktı!

TURÇEV, 2014 yılında uluslararası niteliğe sahip 'Mavi Bayrak' ödülüne hak kazanan plaj ve marinalar açıkladı. Türkiye’deki mavi bayraklı plaj sayısının 14 artarak 397’ye, 21 olan marina sayısının ise 22’ye yükseldiği bildirildi.

Danone ve Sırma Grup Ataşehir Büyükhanlı Plaza'da kiralama yaptı!

Anadolu Yakası’nda, ulaşım ağının merkezinde, çevreye duyarlı A+ ofis standartlarıyla inşa edilen Büyükhanlı Plaza’da kiralamalar hızla devam ediyor. Danone ve Sırma Grup Ataşehir Büyükhanlı Plaza'da kiralama yaptı.

Deha Oto Kiralama Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deha Oto Kiralama Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Selim Hacıahmetoğlu, Hakan Koyuncu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da kuruldu.

Çanakkale Kumkale Ortaokulu öğrencileri Güvenli Plaj projesi geliştirdi!

Kumkale Ortaokulu öğrencilerinden Oğuzhan Emre ve Emirhan Güler, hazırladıkları "Güvenli Plaj" projesiyle, Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK iş birliğinde Eskişehir'de düzenlenen "Bu Benim Eserim" adlı proje yarışmasına katıldı.

kumluk plajı kiralama Haberi

kumluk plajı kiralama


Kınalıada Kumluk Plajı kiralama konusu İstanbul 1 Numaralı Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu'nun gündeminde. Adalar Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından 2 Ekim 2014 tarihinde başvuru yapıldı.


1.derece sit alanı olan Kumluk Plajı kamu mülkiyetinde. 470 bin metrekare yüzölçümüne sahip olan Kumluk Plajı, Kınalıada Su Sporları Kulübü'nün yanında yer alıyor. Bir aile işletmesi olan Kumluk Plaj Tesisleri 1993 yılından beri hizmet veriyor.




Gülcihan...