17 / 05 / 2024

kumru İMKB YİBO Erkek Öğrenci Pansiyonu

kumru İMKB YİBO Erkek Öğrenci Pansiyonu

Sağlık Bakanlığı tarafından 2015 yılı yatırım programına alınan 50 yataklı yeni Kumru Devlet Hastanesi’nin mevcut arsa üzerine yapılması kararlaştırıldı.Ordu Kumru'ya 50 yataklı Devlet Hastanesi yapılacak!

Arnavutköy Belediyesi, 11 adet gayrimenkulü satıyor! İhalesi 8 Kasım'da! 

İstanbul Arnavutköy Belediyesi, İstanbul ili, Arnavutköy ilçeci, Arnavutköy, Boğazköy, Hadımköy, Haraççı, Taşoluk mahallelerinde yer alan 11 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Arnavutköy'deki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Çanakkale cayır cayır yanıyor! Son dakika: 7 ev hasar gördü, 9 köy boşaltındı, Çanakkale Boğazı kapatıldı!

Çanakkale'de merkeze bağlı Kayadere köyü yakınındaki ormanlık alanda yangın çıktı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, orman yangınına sabah saatleri itibarıyla 7 yangın söndürme uçağı ve 22 helikopterle havadan müdahalenin sürdüğünü bildirdi.

Öğretmen ve aşçı maaşları arasındaki fark gözlerinizi açacak!

Bir Yatılı Bölge Ortaokulu'ndaki (YİBO) maaş uçurumu, Hür-Sen Konfederasyonu ve Hürriyetçi Eğitim Sen Genel Başkanı öğretmen Levent Kuruoğlu tarafından gündeme getirildi. Yapılan açıklamaya göre, aynı okulda çalışan aşçı 27 bin TL maaş alırken öğretmenler ise sadece 18 bin TL maaşla yetinmek zorunda

Marmara Denizi 50 santim yükselecek, sahiller su altında kalacak!

Bu uyarıyı Boğaziçi Üniversitesi'nden Prof. Dr. Levent Kurnaz yaptı. Kurnaz, “Deniz yükseleceği için İstanbul Boğazı’nda sahile yakın binalar su altında kalacak. Sahil ulaşımı imkansız hale gelecek” dedi.

Arnavutköy Boğazköy Aile Sağlığı Merkezi'nin temeli atıldı!

Boğazköy Aile Sağlığı Merkezi'nin temel atma töreni, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın katılımıyla düzenlendi. Aile sağlığı merkezinin 2 ay içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

Hasankeyf’te tarihi çarşı boşaltıldı! Çarşı yıkılıyor!

Tarihi Hasankeyf’te 610 yıllık Er-Rızk Camii’nin ‘taşınması’ için tarihi çarşının esnafına, çarşıyı boşaltmaları için verilen süre önceki akşam saat 18.00’da sona eTarihi çarşının yıkımına dün başlandı. Batman ile Hasankeyf’i bir birine bağlayan eski yol da trafiğe kapandı...

Tunceli'de bazı köylerin boşaltılıp evlerin yıkılacağı iddiası!

Tunceli Ovacık Kaymakamlığı, bazı köylerin tahliye edileceği ile ilgili çıkan haberle ilgili "İlçemizde hiçbir köy için köy boşaltma kararı bulunmamaktadır ve yapılan haberler asılsızdır" açıklamasında bulundu.

Arnavutköy Boğazköy Cami ibadete açıldı!

Restorasyon çalışmaları tamamlanan tarihi Boğazköy Camii, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın katılımıyla hizmete açıldı.

Arnavutköy Boğazköy imar planı askıda!

Arnavutköy İlçesi, Boğazköy, 961 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 15.02.2019 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Arnavutköy Boğazköy imar planı askıya çıktı!

Arnavutköy İlçesi, Boğazköy, 5757 ada, 4, 5, 7 parsellerin bir kısmı, 5757 adadaki park terkinli alanın bir kısmı ve Haraççı Mahallesi, 5957 ada, 1 parselin kuzeyinde yer alan tescil harici alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 24.07.2018 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı

Arnavutköy Boğazköy Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Arnavutköy İlçesi, Boğazköy Mahallesi, 5713 ada, 3 ve 7 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı...

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nda çökme tehlikesi!

İstanbul'da geçtiğimiz günlerde geminin çarptığı yalıyı boşaltma çalışmaları sürerken yalının deniz doğru kaydığı ve bu nedenle çökme riski taşıdığı belirtildi. 

Arnavutköy Boğazköy imar planı askıda!

Arnavutköy İlçesi, Boğazköy Mahallesi, 14036, 14037 parsellerin bir kısmı ile 4676 ada, 1 parselin bir kısmı ve tescil dışı alana ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli plan bugün askıya çıkarıldı. 

kumru İMKB YİBO Erkek Öğrenci Pansiyonu Haberi

kumru İMKB YİBO Erkek Öğrenci Pansiyonu

Ordu’nun Kumru ilçesinde yeni devlet hastanesi yapılacak olması sebebiyle İMKB YİBO Erkek Öğrenci Pansiyonu, geçici olarak Kumru Devlet Hastanesi oldu.

Sağlık Bakanlığı tarafından 2015 yılı yatırım programına alınan 50 yataklı yeni Kumru Devlet Hastanesi’nin mevcut arsa üzerine yapılması kararlaştırıldı. Bu sebeple yıkılacak olan hastane binasında sağlık hizmetlerinin aksamaması için İMKB YİBO Erkek Öğrenci Pansiyonu’nun geçici olarak devlet hastanesine dönüştürülmesine karar verildi.

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Murat Küçükoğlu, geçici hastane binası olarak kullanılması planlanan binada sağlık hizmetleri verebilecek nitelikte tadilat ve restorasyon çalışması yapıldığını belirterek, “Geçtiğimiz günlerde bu çalışma tamamlandı ve mevcut hastane boşaltılarak geçici binasına taşınarak yüklenici firmaya yer teslimi gerçekleştirildi. Bayram sonrası yüklenici firma tarafından yeni hastane binası inşaat çalışmalarının başlatılması planlanıyor” dedi.

Dr. Küçükoğlu, yeni hastane binasının 400...