19 / 05 / 2024

Küpeli Elektrik Elektronik Makine ve Arge Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Küpeli Elektrik Elektronik Makine ve Arge Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Küpeli Elektrik Elektronik Makine ve Arge Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Küpeli tarafından 50 bin TL sermaye ile 14 Temmuz'da Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi'nde kuruldu.

Tezışık Mühendislik Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tezışık Mühendislik Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Arslangil tarafından kuruldu. 

Kızılgül İnşaat Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılgül İnşaat Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Çağlar tarafından kuruldu.

Mrtdgr Makine Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat Elektrik Elektronik Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Mrtdgr Makine Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat Elektrik Elektronik Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tarık Atmaca tarafından kuruldu.

Ayliz Metal Yapı Malzemeleri Hırdavat Elektrik Elektronik Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Ayliz Metal Yapı Malzemeleri Hırdavat Elektrik Elektronik Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tarık Atmaca tarafından kuruldu.

Sfm İnşaat Elektrik Elektronik Tekstil Temizlik Oto Yedek Parçaları San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Sfm İnşaat Elektrik Elektronik Tekstil Temizlik Oto Yedek Parçaları San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Sait Uluışık tarafından kuruldu.

Seft Construction Architedt İnşaat Mimarlık Elektrik Elektronik Ve Bilişim İth.İhr.Tic.San.Ltd.Şti. kuruldu!

Seft Construction Architedt İnşaat Mimarlık Elektrik Elektronik Ve Bilişim İth.İhr.Tic.San.Ltd.Şti. bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebrar Tuyan Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Meraklı İnşaat Metal Elektrik Elektronik Oto Yedek Parça Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Meraklı İnşaat Metal Elektrik Elektronik Oto Yedek Parça Lojistik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Murat Yar tarafından kuruldu.

Mefeka İnşaat Hırdavat Elektrik Elektronik Maden Petrol Limited Şirketi Kuruldu!

Mefeka İnşaat Hırdavat Elektrik Elektronik Maden Petrol Limited Şirketi Sancaktepe'de İsmail Nekiz tarafından kuruldu!

Öndr İnşaat Metal Elektrik Elektronik Hırdavat Oto Yedek Parça Nakliye Limited Şirketi kuruldu! 

Öndr İnşaat Metal Elektrik Elektronik Hırdavat Oto Yedek Parça Nakliye Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Celal Turgut tarafından kuruldu.

Reska İnşaat Metal Elektrik Elektronik Kimya Plastik Nakliye Limited Şirketi kuruldu!

Reska İnşaat Metal Elektrik Elektronik Kimya Plastik Nakliye Limited Şirketi Ataşehir'de Emre Ergüney tarafından kuruldu.

Demirali İnşaat Hırdavat Nakliyat Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirali İnşaat Hırdavat Nakliyat Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Demir Ali Dursun tarafından kuruldu.

Dgr 1 İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Elektronik Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dgr 1 İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Elektronik Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Resul Özkaya tarafından kuruldu.

Kuzey 2 İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Ve Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey 2 İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Ve Hırdavat Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Halil Çağan tarafından kuruldu.

Küpeli Elektrik Elektronik Makine ve Arge Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Küpeli Elektrik Elektronik Makine ve Arge Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Küpeli Elektrik Elektronik Makine ve Arge Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Küpeli tarafından 50 bin TL sermaye ile 14 Temmuz'da Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi'nde kuruldu.


Küpeli Elektrik Elektronik Makine ve Arge Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan gerekli lisans alınarak enerji kaynaklarının üretim tesislerinde elektrik enerjisine dönüştürülmesi için üretim tesisi kurulması,  elektrik enerjisi üretimi, üretilen elektrik enerjisinin ve/veya kapasitenin müşterilere satışını yapmak 2.Elektrik ve ısı üretimine ilişkin buhar tribünleri, gaz tribünleri, buhar kazanları, motorlar, jeneratörler, doğal gaz veya fuel-oil ve kömürle çalışan elektrik-ısı santralleri, enerji enstrümanları, filtreler, ısı geri kazanım ünitelerinin imalatını, iç ve dış ticaretini yapmak. 3.Elektrik ve ısı santralleri için kömür hazırlama, kömür yıkama, kireç hazırlama, filtre ve desülfirizasyon sistem ve ünitelerinin imalatını,...