06 / 07 / 2024

Küpeli Turizm Gıda İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Küpeli Turizm Gıda İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Küpeli Turizm Gıda İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Songül Bergin tarafından 19 Mart'ta 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Perfect Future Gayrimenkul Turizm Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Perfect Future Gayrimenkul Turizm Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Amır Allaham tarafından kuruldu.

Korfa İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Korfa İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Halis Aksoy ve Orhan Sural ortaklığında kuruldu.

Mgg Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mgg Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Çalık, Gökhan Gerek ve Murat Bozkurt ortaklığında kuruldu.

Gurmem Yemek Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Gurmem Yemek Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Gurmem Yemek Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Emko Kozmetik Turizm Danışmanlık Yapı Malzemeleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emko Kozmetik Turizm Danışmanlık Yapı Malzemeleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Asım Kolcu tarafından kuruldu.

Şaki Hayvancılık Tarım Gıda İnşaat İnşaat Nakliye Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıld

Şaki Hayvancılık Tarım Gıda İnşaat İnşaat Nakliye Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Şaki Hayvancılık Tarım Gıda İnşaat İnşaat Nakliye Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Adafni Turizm Gıda İnşaat Su Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Adafni Turizm Gıda İnşaat Su Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Adalar’da Mehmet Yanık ve Savaş Akdoğan ortakığında kuruldu.

Maryam Global İnşaat Turizm Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maryam Global İnşaat Turizm Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Maryam Bastan ve MArzıeh Bastan ortaklığında kuruldu.

A R Aksu Gayrimenkul Kiralama Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A R Aksu Gayrimenkul Kiralama Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Ahmet Rahmi Aksu tarafından kuruldu.

Zaza Homes Turizm Gıda Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zaza Homes Turizm Gıda Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Syed Subug J. Shah tarafından kuruldu.

İmulife Sağlık Ürünleri Turizm Gıda İthalat İhracat Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İmulife Sağlık Ürünleri Turizm Gıda İthalat İhracat Dış Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Aybek Uluçay ve Arar Turizm İnşaat A.Ş. tarafından kuruldu.

Mh Gül Turizm Gıda Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mh Gül Turizm Gıda Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Mehmet Gül ve Haluk Gül ortaklığında kuruldu.

Gökbay Mimarlık İnşaat Gıda Turizm Medikal Anonim Şirketi kuruldu!

Gökbay Mimarlık İnşaat Gıda Turizm Medikal Anonim Şirketi Küçükçekmece'de Hasan Küçükgüzel tarafından kuruldu.

Küpeli Turizm Gıda İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Küpeli Turizm Gıda İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Küpeli Turizm Gıda İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Songül Bergin tarafından 19 Mart'ta 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. Şirketin iş konusu; Otel,motel,kamping,pansiyon tatil köyü dinlenme evleri termal istasyonu plaj pastane lokanta kafeterya çay bahçesi kıraathaneler nergile salonları gibi konaklama dinleme gezme eğlence yiyecek ve içecek yerleri işletmeleri kiralayabilir kiraya verebilir devir alabilir devir edebilir ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


Küpeli Turizm Gıda İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Esenyurt, Talatpaşa Mahallesi, Pazaryolu Caddesi, No:80...