01 / 05 / 2024

Küplüce Cennet Cami temel atma töreni

Küplüce Cennet Cami temel atma töreni

Üsküdar Belediyesi'nin ilçeye kazandırdığı Küplüce Cennet Camii’nin temeli atıldı. Temel atma törenine Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kirazlıtepe ve Küplüce kentsel dönüşüm açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kirazlıtepe ve Küplüce'de yaşayanlara çağrıda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bütün bu güzelliklerin tam manasıyla neticelenmesi buradaki kentsel dönüşümün tamamlanmasına bağlı. İstanbul'a da bu yakışır" dedi.

Bursa Osmangazi'de bir metruk bina yıkıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Küplüpınar Mahallesi’nde tehlike saçan metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Sakarya Orhan Cami’deki restorasyon çalışmaları tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Orhan Cami’de devam eden restorasyon çalışmaları için Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy ile görüştüğünü söyledi.

Fatih Dökümhanesi'ndeki tarihi cami Ayasofya Cami ile aynı gün açılacak!

Kırklareli'nin Demirköy ilçesinde, İstanbul'un fethinde kullanılan top ve güllelerin döküldüğü Fatih Dökümhanesi'ndeki tarihi cami Ayasofya Cami ile aynı gün açılacak...

Ekrem İmamoğlu'ndan Ayasofya tapusu açıklaması!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu meclis kürsüsünden Ayasofya’nın 19 Kasım 1936 tarihli tapusunu göstererek “Büyük harflerle ‘Ayasofya Kebir Cami’ diye tapu düzenleniyor. Toplumun belli kesimlerini karşı karşıya getirmenin hiçbir anlamı yoktur” diye konuştu. 

Ankara Kızılay'a cami inşa edilmesi için protokol imzalandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) ile Türkiye Diyanet Vakfı arasında, Kızılay'da cami inşa edilmesi için protokol imzalandı.

Sivas Kale Projesi'nde yüzde 30 seviyesine ulaşıldı!

Sivas Belediyesi'nce Gök Medrese ile Ulu Cami'yi birleştirecek Kale Projesi çalışmasında yüzde 30 seviyesine gelindi.

Kartepe Kent Meydanı'na kütüphane yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir, Kartepe Belediyesi ve hayırsever iş adamı Yıldız Entegre Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi Yıldız tarafından Kartepe'ye kütüphane ve cami inşa ediliyor...

Putin’in Erdoğan’ı davet ettiği Kırım’daki cami 2020'de açılacak!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in açılışına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı davet ettiği Kırım’ın başkenti Simferepol’deki Cuma Camii 2020'de açılacak.

Ordu Merkez Cami’nin restorasyon çalışmaları tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Merkez Cami’deki restorasyon çalışmalarını tamamladı.

Kayseri Kocasinan Çandır Cami restore edildi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi tarafından Gevhernesibe Mahallesi’nde başlatılan 200 yıllık tarihi Çandır Cami’nin restorasyon çalışmaları tamamlanıyor.

Bursa Osmangazi’deki iki katlı metruk bina yıkıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Küplüpınar Mahallesi’nde can güvenliği açısından risk oluşturan, madde bağımlılarının mesken tuttuğu iki katlı metruk binayı yıktı.

Kırım Cuma Camisi inşaatının yüzde 80'ini tamam! 

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı açılışına davet ettiği Kırım'daki cami inşaatının yüzde 80'i tamamlandı. 

Küplüce Cennet Cami temel atma töreni Haberi

Küplüce Cennet Cami temel atma töreni


Üsküdar Belediyesi ve hayırseverlerin desteği ile yapımı tamamlanacak olan Küplüce Cennet Camii’nin temeli dualarla atıldı. Temel atma törenine Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar İlçe Müftüsü Mehmet Vefa Özdemir, muhtarlar ve Küplüce Mahallesi sakinleri katıldı. Temel atma töreni İhsaniye Camii imamı Saffet Çalış’ın okuduğu Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. Törende konuşan Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Allah’a şükürler olsun, bu güzel günde güzel bir camimizin temelini atmak için bir aradayız. Üsküdarımız her geçen gün bir taraftan tarihe sahip çıkma hem de gelecek kuşaklara yeni eserler bırakma anlayışıyla adeta bir şantiye alanına dönüştü. Bizler Üsküdar Belediyesi olarak, camileri, okulları, parkları ve nice birbirinden güzel projeleri hayata geçiriyoruz. Küplüce Mahallemiz, Üsküdarımızın en güzel mahallerinden birisi. Allah nasip ederse bu mahallemizde bulunan Şeyh Nevruz...