14 / 05 / 2024

kur sabitleyen avmler

kur sabitleyen avmler

Doların ateşini düşürmek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı üzerine başlayan kampanya sürerken kur sabitleme talepleri de artıyor. Yaygın olmasa da doları 2.80-3.20 arasından, euro ise 3.50'den sabitleyenler var.

Çankırı Kurşunlu 2. Etap TOKİ Emekli başvurusu işlemleri!

Çankırı Kurşunlu 2. Etap TOKİ Emekli başvurusu işlemleri bugün başladı. Peşinatların 10 bin 200 TL olarak belirlendiği TOKİ Çankırı projesinde konut tipleri 2+1 olarak tasarlandı.

TOKİ Çankırı Kurşunlu 2. Etap başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Çankırı Kurşunlu 2. Etap başvuruları yarın başlıyor. Toplamda 150 adet konutun emeklilere özel satışa çıkarıldığı Çankırı Kurşunlu 2. Etap projesinde daireler 2+1 şeklinde tasarlandı.

TOKİ Çankırı Kurşunlu 2. Etap başvuruları nasıl yapılacak?

Ev seçeneklerinin tamamının 2+1 şeklinde tasarlandığı projede aylık taksitler 284 TL'den başlıyor. Projede 150 adet daire emekliler için satışta. Peki TOKİ Çankırı Kurşunlu 2. Etap başvuruları nasıl yapılacak?

TOKİ Çankırı Kurşunlu 2. Etap Emekli Konutları başvurusu!

Toplam 150 adet konutun emekliler için satışa çıkarıldığı projede peşinatlar 10 bin 200 TL olarak kabul edilecek. TOKİ Çankırı Kurşunlu 2. Etap Emekli Konutları başvurusu 14 Mart 2016 tarihinde başlayacak.

Çankırı Kurşunlu TOKİ başvuruları ne zaman 2016?

TOKİ Çankırı Kurşunlu Evleri fiyatları 85 bin TL'den başlıyor. Projede 150 adet konut emekliye özel satışa çıkarılıyor. Peki Çankırı Kurşunlu TOKİ başvuruları ne zaman 2016?

TOKİ Çankırı Kurşunlu'da 284 TL taksitle!

TOKİ Çankırı Kurşunlu'da 284 TL taksitle ödeme yapabilmek mümkün. Dairelerin 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandığı projede başvuru ücreti olarak 500 TL alınıyor.

TOKİ Çankırı Kurşunlu 2. Etap başvuruları ne zaman?

Emekli kategorisinde 150 adet konutun satışa çıkarıldığı TOKİ Çankırı Kurşunlu 2. Etap'ta 240 aya kadar vade yapılabiliyor. Peki TOKİ Çankırı Kurşunlu 2. Etap başvuruları ne zaman?

Samsun Göl Yatılı Kız Kur’an Kursu’nun kaba inşaatı bitti!

Samsun’un Vezirköprü ilçesine bağlı Göl Mahallesi’nde yapımı devam eden Yatılı Kız Kur’an Kursu’nun kaba inşaatının tamamlandığı bildirildi. Çiçekdağ, hayırseverlerin yardımlarının devamını beklediklerini söyledi.

Turistik Kurşunlu Kaplıcaları yenilendi!

Manisa’nın Salihli İlçesi’ndeki Kurşunlu Kaplıcaları’na yeni çevre düzenlemesi yapıldı. Salihli Belediyesi'nin çalışmaları kapsamında Kurşunlu Yolu ve bisiklet yolunu aydınlatarak Kurşunlu Kaplıcaları yepyeni bir görünüme kavuşturuldu.

Gemlik Kurşunlu'da 7.3 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Gemlik Malmüdürlüğü, Kurşunlu'da bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların toplam bedeli 7 milyon 361 bin TL olarak belirlendi. İhalesi 24 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Kurşunluhan Avrupa'nın en eski oteli olacak!

Candaroğulları beylerinden Kemalettin İsmail bey tarafından Kastamonu'da yaptırılan 600 yıllık tarihi Kurşunluhan'ın Avrupa'nın en eski oteli olarak tescil edilmesi amacıyla çalışma yürütülüyor.

Antalya Teomanpaşa'daki Bağ-Kur binası yıkılıyor!

Teomanpaşa Mahallesinde yıllarca Bağ-Kur binası olarak hizmet veren bina yıkılıyor, Yıkım işlemlerinde birkaç gün içerisinde başlanılacak.8 Katlı bina yıkıldıktan sonra yerine yurt binası yapılacağı dile getirildi.

Kırşehir Bağ-Kur binası Şoförler Odası'na devredildi!

24 Haziran 2014 tarihinde yapılan ihale ile Kırşehir Esnaf Odaları Birlik Başkanlığının aldığı eski Bağ-Kur binası, Şoförler ve Otomobilciler Odası'na devredildi...

kur sabitleyen avmler Haberi

kur sabitleyen avmler

Doların ateşini düşürmek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı üzerine başlayan kampanya sürerken kur sabitleme talepleri de artıyor. Yaygın olmasa da doları 2.80-3.20 arasından, euro ise 3.50'den sabitleyenler var. 


SON haftalarda rekor üzerine rekor kıran dolarda yavaş da olsa rüzgar döndü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Dövizinizi bozdurun" çağrısının da etkisiyle dolar gevşese de dünya ile entegre olan Türkiye ekonomisinde dövizli işlemler halen devam ediyor. Kamu kumrularında artık sözleşmelerin TL ile yapılacağı açıklandı ama özel sektörde perakendeden akaryakıta kadar birçok sektörde dolar ve euro ile yapılmış sözleşmeler var. Dövizdeki yükseliş nedeniyle mağdur olan taraflar sözleşmelerin TL'ye dönmelerini talep ediyorlar. Bu talebin bugünden yarına yerine getirilmesi mümkün olmasa da en azından 'kur sabitlemeye' gidilmesi bekleniyor. 


Dövizin TL karşısında öngörülenin üzerinde değer kazandığı dönemlerde 'kur sabitleme'...