07 / 05 / 2024

kurbağalıdere ıslahı kim yapıyor

kurbağalıdere ıslahı kim yapıyor

Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Kurbağalıdere ıslah çalışması ve koku - sivrisinek sorunu üzerine detaylı bilgiler paylaştı. İşte Nuhoğlu'nun o açıklaması...

Tapusu olmayan evin tapusu nasıl alınır? Arsa alırken tapuya kim başvurur?

Tapu nedir? Tapusu bulunmayan evin tapusu nasıl alınmaktadır? İşte bu konuda vatandaşların merak ettikleri!

Ev satın alırken vergiyi kim öder?

Ev alırken hem satan kişinin hem de alan kişinin kafasına bazı sorular takılmaktadır. Onlardan biri de “Ev satın alırken vergiyi kim öder?” sorusudur. İşte bu konuya dair merak edilen detaylar!

Emlakçıdan ev alırken komisyonu kim öder? Alıcı mı, satıcı mı?

Ev satın alınırken bir emlakçı ile çalışılması halinde alınan hizmet karşılığında komisyon ödenmesi gerekiyor. Peki, emlakçıdan ev alırken komisyonu kim öder? Alıcı mı, satıcı mı?

Ali Öztunç: Yanlış imar ve yapılaşmalar sel felaketlerini tetikliyor!

CHP Doğa Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Giresun'daki sel felaketine ilişkin, "İnsan kaynaklı doğa tahribatları, yanlış imar ve yapılaşma politikaları, yanlış su yönetimi politikaları, HES'ler, dere ıslah çalışmaları gibi etkenler bu felaketleri tetikliyor." dedi.

Samsun'da büyük panik! 6 katlı bina tahliye edildi!

Samsun'un Atakum ilçesinde dere ıslah çalışlarında bir binanın istinat duvarı çöktü. Park halindeki otomobili yamaca kaydığı olayda, 6 katlı bina tahliye edildi.

Bekir Pakdemirli'den Batman'a millet bahçesi müjdesi!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada "Bakanlık olarak iki müjdem var Batman'a. Birincisi, Batman Hayvancılık Organize Sanayi Bölgesi, ikincisi ise millet bahçesi ve dere ıslahı" dedi.

Bitlis'te dere üzerindeki 700 iş yeri boşaltıldı!

Bitlis'te "Dere ıslah projesi" kapsamında, valilik tarafınca kendilerine tebligat gönderilen dere üzerinde bulunan riskli 700 iş yeri tahliye edildi.

Kurbağalıdere yatağındaki barakalar yıkıldı!

Çalışmalarına devam eden Ataşehir Belediyesi atık malzeme toplama amacıyla yapılan barakaları yıktı.

Kadıköy Gazhane Binaları'nın restorasyon süreci uzadı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Hasanpaşa Kapalı Pazar Alanı, restorasyonu devam eden Kadıköy Gazhane Binaları ve Kurbağalıdere'deki ıslah çalışmalarını denetledi.

Kurbağalıdere'nin son hali inanılmaz!

Kurbağalıdere yeniden canlanıyor. İBB tarafından 5 yıldır devam eden ve son 1 yıldır hızlandırılan ıslah çalışmalarının büyük bir bölümü tamamlandı...

Kurbağalıdere ıslah çalışmalarının yüzde 90'ı tamam!

Kurbağalıdere'deki ıslah çalışmaları yüzde 90 oranında tamamlandı. Çalışmalar 2019 yılının Nisan ayı itibarıyla bitecek...

Kurbağalıdere Köprüsü'nün 2 şeridi trafiğe açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, yenileme çalışmaları sebebiyle 23 Aralık 2017'de kapatılan Kurbağalıdere Köprüsü'nün 2 şeridi açıldı.

Kadıköy Kurbağalıdere Köprüsü yenileniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, trafik sıkışıklığına neden olan Kadıköy Kurbağalıdere Köprüsü’nü yeniden inşa ediyor. Yıkım işlemlerinden dolayı köprü 23 Aralık Cuma Günü Saat 09.00’dan itibaren araç ve yaya trafiğine kapatılacak.

kurbağalıdere ıslahı kim yapıyor Haberi

kurbağalıdere ıslahı kim yapıyor


Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Kurbağalıdere ıslah çalışmasını İBB yapıyor, biz de çalışmayı yakından takip ediyoruz" dedi. 


Kadıköy Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), geçtiğimiz günlerde yine Twitter ortamında Kurbağalıdere ıslahını kimin yaptığı konusunda karşı karşıya gelmişti...

Kurbağalıdere ıslahı polemiğine nokta koyan haberimiz için tıklayın! 


İşte Nuhoğlu'nun bugünkü o açıklaması; 


Kurbağalıdere ve Koku Sorunu Hakkında Açıklama


"Kurbağalıdere üzerinde ıslah çalışması yapan İBB, çalışma boyunca Kadıköy Rıhtım'a bağlanan Seyit Ahmet Deresi ile Kurbağalıdere'ye geçici olarak kolektörle pis su akıtıyor.


Dereağzı Bölgesi'nde balçık temizleme çalışması devam edilyor. Kadıköy Meydanı'nda ve Kurbağalıdere çevresindeki koku da bundan kaynaklanıyor. Islah kapsamında Kuşdili'nde yapılan dere yatağı genişletme faaliyetleri yoğun yağış olduğu zamanlarda taşmalara neden oluyor. 



Islah çalışmalarının tamamlanmasıyla Kadıköy'deki sivrisinek ve koku sorununun büyük oranda son bulması...