06 / 05 / 2024

Kurbağalıdere projesi ne zaman bitecek

Kurbağalıdere projesi ne zaman bitecek

Kurbağalıdere'de atık su tünel inşaatının mayıs ayında, projenin tamamının ise 2017 yılının başında bitirilmesi planlanıyor. Yetkililer, atık su tünel inşaatının mayıs ayında tamamlanmasıyla, kötü kokunun ciddi oranda azalacağını söylüyor.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'ne start verildi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kamulaştırma çalışmalarının hayata geçirdiği 'Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'ne başladı. Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda, yıllık 42 milyon lira kira tasarrufu sağlayacak. 

Cahit Turhan Kanal İstanbul Projesi’ne koordinatör mü olacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından görevden alınan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan’ın, Kanal İstanbul Projesi’ne koordinatör olacağı iddia edildi.

Kurbağalıdere'nin son hali inanılmaz!

Kurbağalıdere yeniden canlanıyor. İBB tarafından 5 yıldır devam eden ve son 1 yıldır hızlandırılan ıslah çalışmalarının büyük bir bölümü tamamlandı...

Kurbağalıdere ıslah çalışmalarının yüzde 90'ı tamam!

Kurbağalıdere'deki ıslah çalışmaları yüzde 90 oranında tamamlandı. Çalışmalar 2019 yılının Nisan ayı itibarıyla bitecek...

Kurbağalıdere Köprüsü'nün 2 şeridi trafiğe açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, yenileme çalışmaları sebebiyle 23 Aralık 2017'de kapatılan Kurbağalıdere Köprüsü'nün 2 şeridi açıldı.

Kadıköy Kurbağalıdere Köprüsü yenileniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, trafik sıkışıklığına neden olan Kadıköy Kurbağalıdere Köprüsü’nü yeniden inşa ediyor. Yıkım işlemlerinden dolayı köprü 23 Aralık Cuma Günü Saat 09.00’dan itibaren araç ve yaya trafiğine kapatılacak.

Ege Yapı Beyoğlu projesi ne zaman tamamlanacak?

Ön talep toplanan Ege Yapı Beyoğlu projesi kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçiriliyor. Projede inşaat çalışmaları 2018 yılının Haziran ayında başlayacak. Peki Ege Yapı Beyoğlu projesi ne zaman tamamlanacak?

Kurbağalıdere-Hasanpaşa Kentsel Sit Alanı imar planı askıda!

İstanbul Kadıköy İlçesi, Kurbağalıdere - Hasanpaşa Kentsel Sit Alanına ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

İzmir Tüp Geçit Projesi'ne onay çıkmadı!

Hükümetin, İzmir Tüp Geçit Projesi'ne belediyelerden de onay çıkmadı. Meslek odalarının hazırladığı ve olumsuz görüşlerin yer aldığı raporun ardından; Karşıyaka, Balçova, Çiğli ve Narlıdere belediyeleri de Bakanlığa olumsuz görüş sundu.

Avrupa Konutları Ümraniye projesi ne zaman satışa çıkacak?

Avrupa Konutları Ümraniye projesi ne zaman satışa çıkacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Proje Ümraniye İnkılap Mahallesi'nde hayata geçiriliyor.

Kurbağalıdere otel projesi iptal edildi!

KADIKÖY Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu Kurbağalıdere'ye otel projesi, Kadıköy Belediyesi tarafından yapılan itiraz sonucunda Çevre ve Şehirlik Bakanlığınca geri çekildiğini belirtti.

Kurbağalıdere’ye otel projesi iptal!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Kadıköy eski Salı Pazarı olarak bilinen, Kurbağalıdere ile Fenerbahçe Stadyumu arasında bulunan 3 bin metrekarelik alana yapılması planlanan 12 katlı otel projesini iptal etti.

Kurbağalıdere ıslah çalışmaları 2017'de bitecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş: "Saatte 1200 metreküp temiz deniz suyu pompaladığımız Kurbağalıdere'de artık hayat başladı. Koku yüzde 90 oranında azaldı. Dereye balıklar geldi. 2017 Temmuz sonuna doğru " dedi.

Kurbağalıdere projesi ne zaman bitecek Haberi

Kurbağalıdere projesi ne zaman bitecek

Kadıköy'ün ve Kadıköylülerin en önemli sorunlarından Kurbağalıdere ıslah projesi, vatandaşların en fazla merak ettiği konulardan biri. İlkbahar mevsimine girdiğimiz şu aylarda sıcaklar artmaya başladı, sıcakların artması ile birlikte dereden yayılan kötü kokunun da artmasından endişe ediliyor. Çünkü geçtiğimiz yaz mevsiminde, Kurbağalıdere tarihinin en kötü dönemini yaşamıştı. Dere yüzeyi tamamen siyaha bürünmüş, dereden yumruk büyüklüğünde balonlar yükselmişti. Kadıköylüler ise bu yaz da aynı sorunları yaşayıp yaşamayacaklarını merak ediyor. Gazete Kadıköy olarak Kurbağalıdere ıslah projesinin ne aşamada olduğunu ve projenin ne zaman biteceğini araştırdık. Konuyla ilgili Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Şengün ve proje çalışmasını yürüten Özka-İnşaat'ın yetkilileri ile görüştük. 


"MAYIS AYINDA BİTECEK" 

Kurbağalıdere ıslah projesini yakından takip eden Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Şengün, atık suyu taşıyacak tünel çalışmasının mayıs ayında tamamlanacağı...