28 / 04 / 2024

Kurban Bayramı satış kampanyaları

Kurban Bayramı satış kampanyaları

İnşaat firmaları konut projeleri için bayram kampanyaları uyguluyor. Kurban Bayramı'nda hem bayramı yaşamak hem de konut sahibi olmak isteyenler için düzenlenen kampanyalarda indirimler, kişiye özel ödemeler gibi birçok seçenek bulunuyor.

Kurban Bayramı'nda 3 milyonun üzerinde küçükbaş kurbanlık satıldı!

TÜDKİYEB Genel Başkanı Nihat Çelik yaptığı açıklamada bu yıl da Kurban Bayramı'nda vatandaşların küçükbaş kurbanlıklara yoğun ilgi gösterdiğini dile getirerek "Ülke genelinde bu sene 3 milyonun üzerinde küçükbaş hayvan kurban edildi." şeklinde konuştu.

Reeder S19 Pro Max cep telefonu Kurban Bayramı'nın ikinci gününde A101'de satışa çıkıyor; İşte satış fiyatı

Reeder S19 Pro Max cep telefonu 29 Haziran Perşembe günü A101'de satışa sunuluyor. Kurban Bayramı'nın ikinci gününde marketlerde olacak olan cep telefonu uygun fiyat etiketiyle dikkat çekiyor. İşte detaylar...

Bakan Abdülkadir Uraloğlu’ndan vatandaşlara Kurban Bayramı müjdesi!

Yeni Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Yurttaşımıza bayram müjdesi” başlığı ile yaptığı açıklamada Kurban Bayramı ve yaz tatili öncesinde yolcu taleplerinin karşılanması amacıyla trenlerde 24 bin 472 kişilik kapasite artışına gidildiğini ve biletlerin yarından itibaren satışa çıkacağ

Migros büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık fiyatlarını açıkladı! Kurban Bayramı'nda ücretsiz olacak

Miros kurbanlık fiyatlarını açıkladı. Kurban Bayramı’nda Anadolu’nun dört bir yanındaki yetiştiricilerden alınan kurbanlıklar en iyi fiyatlarla ve ücretsiz kasaplık hizmeti ile satışa sunulacak.. İşte Migros'un kurbanlık hayvan hisse fiyatları...

Kurban bayramına kısa süre kala koyunlara büyük zam! Sektör yetkilisi olacakları çekinerek açıkladı

Kurban bayramına 3 aydan kısa bir süre kalan fiyatlar da merak edilmeye başlandı. İzmir Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Osman Civil, bu sene az talep beklediklerini belirterek, "Geçen sene 2 bin 500 TL olan küçükbaş 4 bin TL'den satılır" dedi.

Konutta Kurban Bayramı kampanyası başladı!

Kurban Bayramı yaklaşırken konut kampanyaları da hızlandı. İnşaatçılar, ‘Şimdi al yüzde 30’unu Eylül 2018’de öde’, ’72 ay faizsiz satış ve yüzde 5-20 arasında indirimler başlattı. Kampanya ile 1+1'ler 244 bin, 2+1 daireler 314 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

216 Butik Plus, Kurban Bayramı'nda açık!

216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilent Dündar, satış ofisinin Kurban Bayramı’nın 3 ve 4’ncü günü saat 10.00-18.00 saatleri arasında hizmet vereceğini söyledi.

Dumankaya Miks satış ofisi Kurban Bayramı'nda açık mı?

Teslimleri hemen yapılan Dumankaya Miks Halkalı 2 blok halinde yükseliyor. Projede daireler 218 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Peki Dumankaya Miks satış ofisi Kurban Bayramı'nda açık mı?

DKY İnşaat'ın satış ofisleri Kurban Bayramı'nda açık mı?

DKY inşaat'ın Levent'te Büyükdere Caddesi No.195'te bulunan Satış ve Deneyim Merkezi, DKY Kartal ve Lokum Evler'in satış ofisleri Kurban Bayramı'nın 2, 3 ve 4. günlerinde açık olacak.

Konak Pier Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Konak Pier AVM , hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Konak Pier Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Konak Pier AVM bayramda kaça kadar açık?

Neomarin Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Neomarin AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Neomarin Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Neomarin bayramda kaça kadar açık? Neomarin bayramda kaçta açılacak?

Koçtaş Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Koçtaş hafta içi hergün saat 08:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Koçtaş Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Koçtaş bayramda kaçta açılacak? Koçtaş Kurban Bayramı'nda kaçta açılıyor?

NCity AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

NCity AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, NCity AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı? NCity AVM bayramda kaça kadar açık? NCity AVM bayramda kaçta açılacak?

Kurban Bayramı satış kampanyaları Haberi

Kurban Bayramı satış kampanyaları


Satış ofisi bayramda açık olacak 

TESLİMLERİ devam eden ve yaşamın Kurban Bayramı'nda başlayacağı Greenist Konutları bayramın ikinci gününden itibaren ev sahibi olmak isteyenler için satış ofisini açık tutacak. İstanbul Basın Ekspres Yolu'nda 174 dairelik konut projesiyle şehrin içinde dört mevsim tatil vaad eden ve Kurban Bayramı'nda yaşama kapılarını açacak olan Greenist Projesi, bayramın ikinci gününden itibaren ev sahibi olmak isteyenleri ağırlıyor. 


Eroğlu'ndan 10 bin TL'lik indirim 

EROGLU Gayrimenkul, bulunduğu 4 projesinde. Kurban Bayramı'nın 3'üncü ve 4'i'ıncü günlerine özel 10 bin TL indirim imkanı sunuyor. 2 gün boyunca yatırımcılar Küçükçekmece'deki İstanbul Lounge ve istanbul Lounge 2. Büyükçekmece'de inşa edilen Yenimoda Evleri ve Bursa'nın Nilüfer'deki Harmony Tovvers'ta indirimli daire sahibi olabilecekler. 


Resim kişiye özel ödeme 

ORTADOĞU Grııp tarafından Sancaktepe'de hayata geçirilen Resim istanbul'un ikinci etabı Resim...