29 / 04 / 2024

Kürşat Tuncel Yönetim planı

Kürşat Tuncel Yönetim planı

Satış Küpü A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Tuncel 'Yönetim planı değil, yaşam planı yazın' başlıklı makalesini kaleme aldı. Yönetim planı, Kat Mülkiyeti Kanunu hükümleri çerçevesinde tapuya kaydı zorunlu olan unsurlardan birisidir...

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taner Barış Türk ve Yusuf Tunç ortaklığında kuruldu.

Kürşat Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kürşat Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Kürşat Bay tarafından kuruldu.

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Üyeleri arasında görev taksimi gerçekleştirdi. Bu kapsamda, Raif Ali Dinçkök Yönetim Kurulu Başkanı, Murat Gigin Yönetim Kurulu Başkan Vekili oldu. 

Ahmet Akbalık, yeniden Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanlığına Ahmet Akbalık'ın, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Ürfi Akbalık'ın seçilmelerine karar verildi.

Raif Ali Dinçkök, Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akmerkez GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanlığına Raif Ali Dinçkök'ün seçilmesine, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Murat Gigin'in seçilmesine karar verildi. 

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Raif Ali Dinçkök, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Ahmet Cemal Dördüncü seçildi. 

Thodex mağdurları avukatı Kürşat Ergün'den uyarı!

400 bine yakın kişinin paralarının buhar olduğu kripto para borsası Thodex mağdurlarının avukatı Kürşat Ergün, söz konusu paraların Türkiye'de bulunmayabileceğini dile getirdi.

Samimi Danışmanlık Temizlik Ve Site Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Samimi Danışmanlık Temizlik Ve Site Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Gökçe tarafından kuruldu.

Körfez GYO'nun yönetim kurulu raporu yayınlandı!

Körfez GYO'nun 25 Aralık 2020 tarih ve 20 no.lu yönetim kurulu raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

Spesifik Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Spesifik Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Hamzaoğlu ve Nihat Topaç ortaklığında kuruldu.

Serdar Kırmaz, Pera GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili oldu!

Pera GYO Yönetim Kurulu Toplantısı'nda Serdar Kırmaz'ın yönetim kurulu üyeliği görevine daha önce olduğu gibi Başkan Vekili olarak devam etmesine karar verildi. 

Himmet Karadağ, Halk Varlık Kiralama Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Halk Varlık Kiralama'nın Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sayın Hüseyin Zeybek 31 Ağustos 2020 tarihi itibariyle görevinden ayrıldı. Zeybek'in yerine Yönetim Kurulu Başkanı olarak Himmet Karadağ Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Serdar Sürer seçildi.

Memduh Yılmazlar, Halk Varlık Kiralama Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Halk Varlık Kiralama'nın Yönetim Kurulu Üyesi Memduh Yılmazlar görevinden ayrıldı. Yönetim Kurulu Kararı ile Yönetim Kurulu Üyesi olarak Himmet Karadağ atandı.  

Kürşat Tuncel Yönetim planı Haberi

Kürşat Tuncel Yönetim planı

Yönetim planı, Kat Mülkiyeti Kanunu hükümleri çerçevesinde tapuya kaydı zorunlu olan unsurlardan birisidir. Temel olarak kat maliklerinin yönetime katılma, denetim, aidat borçalarının kapsamı gibi temel konuları düzenler. Kat Mülkiyeti Kanunu asgari düzenleme konularını ve genel hükümleri içermektedir ancak yönetim planları bunlarla sınırlı olmak zorunda değildir. Uzun yıllardır yönetim planlarının yazımı konusu kanuni bir angarya olarak görülen ve genellikle avukatlara havale edilen bir konuydu. Çoğu zaman projeden satış dönemlerinde yazılmasına bile gerek duyulmuyor ancak tapuda irtifak veya mülkiyet hakkının kurulması gündeme geldiğinde mecburen oluşturuluyordu. Bunun neticesinde özellikle toplu konut projelerinde yaşam başladığında birçok konu muğlak kalıyor ve malikler arasında tartışmalar doğuyordu.


Pazarlama ve satış bakış açısıyla bakıldığında yönetim planları aslında büyük bir öneme sahiptir, zira bir anlamda projelerde yaşamın tasarlandığı planlardır....