07 / 05 / 2024

kurşunlar yapı malzemeleri balıkesir otel

kurşunlar yapı malzemeleri balıkesir otel

Kurşunlar Yapı Malzemeleri İnşaat tarafından Balıkesir Altıeylül ilçesine bağlı Pamukçu Mahallesi'nde termal otel yapılacak. 280 oda kapasiteli termal otel projesi 70 milyon 467 bin TL'ye mal olacak...

Elite Plus İnşaat Yapı Malzemeleri Otomotiv Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elite Plus İnşaat Yapı Malzemeleri Otomotiv Nakliye Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Kurşun ve Serkan Çevik ortaklığında kuruldu.

Balıkesir Belediyesi Grand Asya Otel'deki hissesini sattı!

İhaleye tek firma olarak katılan Kurşunlar Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş firması 11 milyon 500 bin lira teklif vererek, Grand Asya Otel'deki belediye payını ve dükkanları almaya hak kazandı.

Kurşunlar'dan Balıkesir Altıeylül'e 70.4 milyonluk termal otel!

Kurşunlar Yapı Malzemeleri İnşaat tarafından Balıkesir Altıeylül ilçesine bağlı Pamukçu Mahallesi'nde termal otel yapılacak. 280 oda kapasiteli termal otel projesi 70 milyon 467 bin TL'ye mal olacak...

Onuray İnşaat ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onuray İnşaat ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Türkgenç tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 2 Ekim 2014 tarihinde Beylikdüzü, Yakuplu Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Yapı malzemeleri yönetmeliğinde değişiklik yapıldı!

Yapı malzemeleri yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik bugün 29137 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelik hükümlerini artık Bayındırlık ve İskan Bakanlığı değil, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yürütecek...

Yapı malzemeleri yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik!

Yapı malzemeleri yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik 2 Ekim 2014 tarihinde ve 29137 sayılı Resmi Gazete 'de yayımlandı. İşte Yapı malzemeleri yönetmeliği kapsamında yapılan değişiklikler...

Çift Kral Yapı Malzemeleri Kimyevi Madde İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çift Kral Yapı Malzemeleri Kimyevi Madde İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, İsmail Serkan Gezmiş, Hüseyin Kurt tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 1 Ekim'de kuruldu.

Ar Set İnşaat Yapı Malzemeleri Dekorasyon Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ar Set İnşaat Yapı Malzemeleri Dekorasyon Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yalçın Türköz tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Ekim'de Kadıköy'de kuruldu.

Keleş Kardeşler Yapı Malzemeleri Turizm İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleş Kardeşler Yapı Malzemeleri Turizm İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kamuran Keleş, Engin Keleş tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 30 Eylül'de kuruldu.

HDA İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Turizm Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HDA İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Turizm Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Canlı, Doğan Günay tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 30 Eylül'de kuruldu.

Gün Aş İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gün Aş İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Güneş, Muhlis Aşçı tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Eylül'de Küçükçekmece'de kuruldu.

İkiz Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkiz Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Atilla Örçer tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Eylül'de Eyüp, Çırçır Mahallesi, Saya Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Alpa Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alpa Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Alpay Şelte Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 400 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Eylül'de Küçükçekmece, Yeşilova Mahallesi'nde kuruldu.

kurşunlar yapı malzemeleri balıkesir otel Haberi

kurşunlar yapı malzemeleri balıkesir otel


Kurşunlar Yapı Malzemeleri İnşaat tarafından Balıkesir Altıeylül ilçesine bağlı Pamukçu Mahallesi'nde termal otel yapılacak. 280 oda kapasiteli termal otel projesinde 600 kişilik konaklama hizmeti sunulacak.


Kurşunlar Altıeylül Termal Otel projesi 70 milyon 467 bin TL'ye mal olacak. Kurşunlar Altıeylül Termal Otel projesi 41 bin 72 metrekare arsa üzerinde inşa edilecek.


Planlanan projede toplamda 280 oda, yeşil alanlar, yürüyüş yolları, sosyal alanlar, termal tesisler, çocuk oyun alanları, otopark gibi bölümler bulunuyor. Otelde termal enerji (yeraltı sıcak su kaynakları) ile ısınma ihtiyacı sağlanacak. Otel bodrum kat, zemin kat ve teras katta dahil 7 kat olarak inşa edilecek.


Bodrum katta; personel lojmanları ve yemekhaneleri, fizik tedavi merkezi, egzersiz alanı ve havuzlar, Zemin katta; yemekhane ve restaurantlar, fitness salonu, SPA ve sauna salonları, ofisler ve mağazalar...