19 / 05 / 2024

kurt deresi

kurt deresi

Doğan Ürgüp, Kurt Deresi Parkı'nda çalışmaları yerinde inceledi. Basın mensuplarıyla birlikte alanı gezen Ürgüp, Kurt Deresi'ne Tavra Deresi'nden 6 kilometre boru döşendiğini belirterek, su ile parkın daha güzel olacağını söyledi...

Gelevera Deresi ıslah çalışmaları başladı!

Gelevera Deresi Projesi’nde dere ıslah çalışmaları başladı. Belediye Başkanımız Mustafa Karadere, 30 Mart seçimleri öncesi Gelevera Deresi ile ilgili verdikleri sözü hatırlatarak, "Göreve gelir gelmez sözümüzü tutarak fiili çalışmalara başladık” dedi.

Demet Akalın ile Okan Kurt çifti Hadımköy'e taşınıyor!

Her sabah Beykoz’dan Hadımköy’e işe giden Okan Kurt, trafik çilesinden bıkınca eşi Demet Akalın'ı Hadımköy’e taşınmaya ikna etti. Kurt, bir yıllığına 20 bin liraya villa kiraladı.

Malatya Kuruçay Deresi ıslah ediliyor!

Kuruçay Deresi’nin ıslahının yapılarak modern bir hale getirileceğini kaydeden Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, “14 km’lik alanda "Dere Islahı Projesi" uygulanacak. Düzenlemeler yapılarak ağaçlandırılacak" dedi.

Kurt İnşaat Gaziantep'te de 2 bin 500 konut inşa edecek!

Adana ve Gaziantep'teki yatırımlarıyla sektördeki 40 yıllık deneyimlerini ve güvenlerini daha da güçlendiren Kurt İnşaat, "yaşanabilir, uygun fiyatlı konutlar üretme" hedefini başarıyla taçlandırıyor.

Basri Kurt: TOKİ eliyle emeklileri ev sahibi yapacağız!

Ak Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, seçim çalışmaları kapsamında Asarcık ilçesini ziyaret etti. Kurt, "TOKİ eliyle emeklileri ve asgari ücretlileri uygun koşullarla konut sahibi yapacağız" dedi.

Yenikent Deresi Islah ve Çevre Düzenleme projesine başlandı!

Söke Belediyesi, yıllardır özlemle beklenen dev proje için harekete geçti. Yenikent Deresi Islahı Taşkın Rusubat Kontrolü Projesi çalışmaları başladı. Yenikent Deresi içinde temizlik çalışmaları yapılıyor.

Aykut Kurt: Konut alıcılarının tercihleri küçüldü!

Adana ve Gaziantep’te prestij projelere imza atan Kurt İnşaat Yönetim kurulu Üyesi Aykut Kurt, konut alıcılarının talebinin büyük dairelerden küçüğe doğru değişim gösterdiğini bildirdi.

Söke Yenikent Deresi ıslah ediliyor!

Söke Belediyesi, yıllardır özlemle beklenen dev proje için harekete geçti. Proje kapsamında Yenikent Deresi temizlenip, istinat duvarı içine alınacak, çevre düzenleme çalışmalarıyla mesire alanları oluşturulacak.

Bursa Kirmasti Deresi ıslah ediliyor!

Mustafakemalpaşa’nın can damarı olan Kirmasti Deresi’nin görselliği, ihale aşamasına gelen Kule Kafe Restoran Projesi ile bir bütün olabilmesi için gün yüzüne çıkartılıyor.

İskendurun Kaplan Deresi sorunu ne zaman çözülecek?

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Karayılan ile Demir Çelik sitelerini birbirine bağlayan Kaplan Deresi üzerinde incelemelerde bulundu.

Manisa Yeregiren Deresi ıslah edildi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Köprübaşı ilçesinde bulunan Yeregiren Deresi’nde temizlik ve ıslah çalışması gerçekleştirdi. Yaklaşık 800 metre uzunluğunda olan ve 8 bin metreküp malzeme kazılarak gerçekleştirilen dere ıslah çalışması, Köprübaşılıları memnu

Ayamama Deresi’ndeki ıslah çalışmaları 5 bin 400 metreyi aştı!

Yedi ilçeden geçerek Marmara Denizi’ne dökülen, son yıllarda taşkınlarla çevreye büyük zarar veren Ayamama Deresi’ndeki ıslah çalışmaları, 5 bin 400 metreyi aştı. İSKİ, dere güzergâhını düzelterek sel riskini bitirmeyi amaçlıyor

Sema Nur Kurt: Kentsel dönüşüm bütüncül olmalı!

Kentleri yeniden dönüştürürken, tarım alanlarının ve şehrin değerlerinin korunması gerektiğini belirten Antalya Kent Konseyi Başkanı Kurt, "Antalya'nın çehresini değiştirmek istiyorsak, kentin kimlik planlamasını parçacı değil, bütüncül dizayn etmeliyiz.

kurt deresi Haberi

kurt deresi

Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Kurt Deresi Parkı'nda yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Basın mensuplarıyla birlikte alanı gezen Ürgüp, Kurt Deresi'ne Tavra Deresi'nden 6 kilometre boru döşendiğini belirterek, su ile parkın daha güzel olacağını kaydetti. 


Basın mensuplarıyla birlikte Tavra Deresi'nden gelen suyun denemesini yapan Başkan Ürgüp, 6 kilometre mesafeye belediye birimlerinin katkılarıyla suyu taşımayı başardıklarını anlattı. Dereye akacak suda kano ve su sporlarının yapılabileceğini dile getirdi. Kurt Deresi Vadi Parkı'nda çalışmaların devam ettiğini şuan itibariyle 30 bin metrekare alanın tamamlandığını kaydeden Belediye Başkanı Ürgüp, projede ahşap köprüler, çocuk oyun alanları, 270 pergola, restoran, otopark, futbol ve basket sahası, süs havuzu, koşu yolu, bisiklet yolu gibi bir çok alanın yer alacağını ifade etti. 


Başkan Ürgüp, 5 bin dönümlük alanın imara açıldığını TOKİ'nin de burada...