02 / 05 / 2024

Kurtdoğmuş kızlar türbesinde satılık arsa

Kurtdoğmuş kızlar türbesinde satılık arsa

İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi tarafından Pendik Kurtdoğmuş Köyü'nde bulunan dört adet tek katlı villa, iki adet serası, iki adet kümesi sarnıç ve kuyusu olan arsa 4 milyon 428 bin 640 TL'ye satışa çıktı.

Aşkın Nur Yengi ve Haluk Bilginer kızlarına Londra'da ev aldı!

Aşkın Nur Yengi ve Haluk Bilginer'in 15 yaşındaki kızı Nazlı Bilginer, aldığı doğum günü hediyesiyle konuşuluyor. Ünlü çiftin küçük kızları 15 yaşında Londra'da 36 milyon Türk Lirası değerinde konutun sahibi oldu.

Hacizli Kızlar Manastırı'na anıt kalkanı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Kızlar Manastırı’nın yıkımdan kurtarılması için düğmeye bastı. Tapusunda 53 bin TL’lik ihtiyati haciz şerhi bulunan manastırın anıt olarak tescil edilmesi amacıyla gerekli yasal süreç başladı.

Aliyev'in kızları Londra'da 60 milyon sterlinlik konut almaya çalıştı!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in kızlarının, bir off-shore şirket üzerinden Londra'da 60 milyon sterlin değerinde konut satın almak istediği, ancak bu satın alma işleminin "ciddi ölçüde kara para aklama riski" taşıdığı ifade edildi.

Muğla Gökova Kavşağı'na viyadük yerine tünel yapılacak!

Gökova Kavşağı'na yapılması düşünülen; Muğla 2 No'lu Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu'nun olumsuz kararı üzerine iptal edilen viyadüğün yerine, 200 metre ilerisindeki Akyaka Mahallesi giriş ve çıkışına tünel yapılması için çalışma başlatıldı.

Pendik Kurtdoğmuş'ta 4.4 milyon TL'ye icradan satılık 4 villa!

İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi tarafından Pendik Kurtdoğmuş Köyü'nde bulunan dört adet tek katlı villa, iki adet serası, iki adet kümesi sarnıç ve kuyusu olan arsa 4 milyon 428 bin 640 TL'ye satışa çıktı.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin ihalesi 23 Aralık'a ertelendi!

İstanbul'un trafiğini rahatlatmak amacıyla hazırlanan 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nde etüt, proje ve mühendislik hizmetleri için 23 Aralık'ta ihale yapılacak.

Büyük İstanbul Tüneli 9 ray sistemini birbirine bağlayacak!

İstanbul'da dev ulaşım projelerine hazırlanıyor. Boğaz'ın altında karayolu ve metro geçişlerini tek tünelden sağlayacak üç katlı Büyük İstanbul Tüneli’nin yapımına başlanacak. Bu tünel 9 farklı ray sistemini birbirine bağlayacak.

Paris Tasarım Atölyesi İnşaat Mimarlık Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paris Tasarım Atölyesi İnşaat Mimarlık Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Görmüş ve Alper Kılıç ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 1 Aralık'ta Esenyurt, Bağlarçeşme Mahallesi, 1110 Sokak'ta kuruldu.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin ihalesi 14 Aralık'ta yapılacak!

İki yakadaki raylı sistemleri birbirine bağlayacak olan 3 katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin etüt ve mühendislik projeleri için 14 Aralık'ta ihale yapılacak.

Hasankeyf'teki 650 yıllık Zeynelbey Türbesi taşınıyor!

Hasankeyf'te yapımı süren Ilısu Barajı altında kalacak olan 650 yıllık Zeynelbey Türbesi, raylı sistem, İtalya veya Korres yöntemiyle 500 günde yeni yerleşim birimine taşınacak.

Başbakanlık Köşkü'ne tünel bağlantılı hastanenin imar planı askıda!

Çankaya'daki Başbakanlık Köşkü'ne tünelle bağlı olarak planlanan hastane projesi için hazırlanan imar planı değişikliği bakanlık tarafından onaylanarak, bugün askıya çıkarıldı. İmar planı 28 Ekim'de askıdan inecek...

İzmir Körfezi Tüp Geçit projesi hazır!

Binali Yıldırım, İzmir Körfezi tüp geçit projesinin hazırlandığını ancak bu konuda sivil toplum kuruluşlarının sakinleşmesini beklediğini belirtti.

Binali Yıldırım: İzmir Körfezi Tüp Geçit projesi hazırlandı!

Binali Yıldırım, İzmir Körfezi tüp geçit projesinin hazırlandığını ancak bu konuda sivil toplum kuruluşlarının sakinleşmesini beklediğini belirtti.

Kurtdoğmuş kızlar türbesinde satılık arsa Haberi

Kurtdoğmuş kızlar türbesinde satılık arsa

İstanbul ili Pendik ilçesi Kurtdoğmuş köyü 527 parsel sayılı 16.780,00 m2 yüzölçümlü 2. Bölge Tapu Sicil Müdürlüğü'nün 06.08.2002 tarih 946 sayılı yazılarında; Pendik, Kurtdoğmuş köyü, Kızlar Türbesi mevkii, 17 pafta, 527 parsel, sayılı 16.780,00 m2 yüzölçümlü, Dört adet tek katlı evi, iki adet serası, iki adet kümesi sarnıç ve kuyusu olan Tarla nitelikli taşınmaz tamamı. Tapu kaydındaki; Kurtdoğmuş köyü, 17 pafta, 527 parselin; yasa gereği, Pendik mahalle sınırlarına katılmış, Kurtdoğmuş mahallesi olmuştur. Mahalle merkezinde sayılabilecek konumda, Kıble ve Kızlar Türbesi sokaklar arasında, köşedeki 18 kapı noluı bina bitişiğinde, her iki yola cepheli parseldir. Çevresi tel çitle çevrili, parsel girişinde, hareketli araç girebilecek büyüklükte demir sürme kapı mevcut, çok sayıda çam ağacı ve çok sayıda değişik tür ve yaşta meyve...